Jeden serial...
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Jeden serial...
Ten naj..., który najbardziej utkwił Ci w pamięci, do którego często wracasz to??
Dlaczego pytam? - odpowiem za jakiś czas.
Prosiłbym, żeby każdy podał JEDEN tytuł serialu, który uważa, za ten najlepszy.
Wiem, że to trudne biorąc pod uwagę różne kryteria ale prosił bym o to, żeby każdy podał TYLKO JEDEN!
Dlaczego pytam? - odpowiem za jakiś czas.
Prosiłbym, żeby każdy podał JEDEN tytuł serialu, który uważa, za ten najlepszy.
Wiem, że to trudne biorąc pod uwagę różne kryteria ale prosił bym o to, żeby każdy podał TYLKO JEDEN!

-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
zmora
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Lisu11
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Nie bo od tego są inne tematy/ankiety - popatrz: http://tvshows.i365.pl/poll.php
Długo zastanawiałem się, czy jest wogóle możliwe wybranie tego jedynego.
Ciężka sprawa bo jak tu porównać kilku-sezonowy serial do jakiejś mini produkcji? Wiadomo, że im dłużej oglądamy tym silniej się przywiązujemy. Z drugiej strony często jestem pod wrażeniem jakiejś nowej produkcji i są to silniejsze odczucia niż te, gdzieś tam zagrzebane w pamięci.
Nie mogę więc wybrać tego jednego, najlepszego.
Ale mogę wybrać ten, który miał największy wpływ na mnie i na rozwój tego serwisu - było to STARGATE SG-1
Od tego serialu wszystko się zaczęło - był to pierwszy serial, który ściągałem z sieci i od niego zaczęła się moja przygoda, która ciągnie się aż po dziś dzień...
Długo zastanawiałem się, czy jest wogóle możliwe wybranie tego jedynego.
Ciężka sprawa bo jak tu porównać kilku-sezonowy serial do jakiejś mini produkcji? Wiadomo, że im dłużej oglądamy tym silniej się przywiązujemy. Z drugiej strony często jestem pod wrażeniem jakiejś nowej produkcji i są to silniejsze odczucia niż te, gdzieś tam zagrzebane w pamięci.
Nie mogę więc wybrać tego jednego, najlepszego.
Ale mogę wybrać ten, który miał największy wpływ na mnie i na rozwój tego serwisu - było to STARGATE SG-1
Od tego serialu wszystko się zaczęło - był to pierwszy serial, który ściągałem z sieci i od niego zaczęła się moja przygoda, która ciągnie się aż po dziś dzień...

-
Wskaż do odpowiedzi
-
gala444
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Wskaż do odpowiedzi
One Tree Hill - polecone przez mojego kolege jeszcze jak byłem w liceum, pierwsze cztery sezony obejrzane na 1 tchu. Pozatym obok PB i Losta jeden z pierwszych seriali ktore poogladalem zanim zostałem nałogowcem
Niestety to co teraz się dzieje w tym serialu woła o pomste do nieba, oglądam jedynie z przyzwyczajenia zastanawiając sie czy nastepny odcinek bedzie beznadziejny czy przeciętny...
No ale to nie zmienia faktu, że w mam ogromny sentyment do tego serialu i chyba tego już nic nie zmieni

No ale to nie zmienia faktu, że w mam ogromny sentyment do tego serialu i chyba tego już nic nie zmieni