Opis:
Serial opowiada historię Jackie Quinones, uzależnionej od narkotyków agentki National Marine Fisheries Service, której życie przybiera dramatyczny obrót, gdy odkrywa ciało wyrzucone na plażę. W miarę jak Jackie coraz bardziej wplątuje się w śledztwo, zmaga się z uzależnieniem, osobistymi demonami i konsekwencjami swoich działań.
Produkcja: USA, Gatunek: Kryminał‚,Dramat Obsada:
Monica Raymund ... Jackie Quiñones
Riley Voelkel ... Renee Segna
Amaury Nolasco ... Frankie Cuevas Sr.
Atkins Estimond ... Osito
Dohn Norwood ... Alan Saintille
James Badge Dale ... Ray Abruzzo
Rumi C. Jean-louis ... Frankie Jr
Tonya Glanz ... Leslie Babcock
Mike Pniewski ... Ed Murphy
[b]Opis:[/b] Serial opowiada historię Jackie Quinones, uzależnionej od narkotyków agentki National Marine Fisheries Service, której życie przybiera dramatyczny obrót, gdy odkrywa ciało wyrzucone na plażę. W miarę jak Jackie coraz bardziej wplątuje się w śledztwo, zmaga się z uzależnieniem, osobistymi demonami i konsekwencjami swoich działań.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Dramat [b]Obsada:[/b] Monica Raymund ... Jackie Quiñones Riley Voelkel ... Renee Segna Amaury Nolasco ... Frankie Cuevas Sr. Atkins Estimond ... Osito Dohn Norwood ... Alan Saintille James Badge Dale ... Ray Abruzzo Rumi C. Jean-louis ... Frankie Jr Tonya Glanz ... Leslie Babcock Mike Pniewski ... Ed Murphy https://www.youtube.com/watch?v=naIEfaBJTLk
Robiłam korektę kilku odcinków pierwszego sezonu i szczerze mówiąc serial dudy mi nie urwał- kasowali w tamtym czasie wiele produkcji i byłam pewna, że i Hightown podzieli ich los, a tu widzę, że dostał kolejne sezony O_o
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Robiłam korektę kilku odcinków pierwszego sezonu i szczerze mówiąc serial dudy mi nie urwał- kasowali w tamtym czasie wiele produkcji i byłam pewna, że i Hightown podzieli ich los, a tu widzę, że dostał kolejne sezony O_o