Opis:
Cate udaje się przetrwać atak Godzilli na San Francisco, po czym przeżywa kolejny wstrząs, gdy odkrywa szokujący sekret. Stawiając czoła potwornym zagrożeniom, wyrusza w pełną przygód podróż, aby poznać prawdę o swojej rodzinie i tajemniczej organizacji zwanej Monarch.
Produkcja: USA,Japonia Gatunek: Sci-fi,Przygodowy,Akcja Obsada:
Anna Sawai ... Cate Randa
Kiersey Clemons ... May
Joe Tippett ... Tim
Ren Watabe ... Kentaro
Wyatt Russell ... Młody Lee Shaw
Kurt Russell ... Lee Shaw
Mari Yamamoto ... Keiko Miura
Mirelly Taylor ... Natalia Verdugo
Elisa Lasowski ... Duvall
[b]Opis:[/b] Cate udaje się przetrwać atak Godzilli na San Francisco, po czym przeżywa kolejny wstrząs, gdy odkrywa szokujący sekret. Stawiając czoła potwornym zagrożeniom, wyrusza w pełną przygód podróż, aby poznać prawdę o swojej rodzinie i tajemniczej organizacji zwanej Monarch.
[b]Produkcja:[/b] USA,Japonia [b]Gatunek:[/b] Sci-fi,Przygodowy,Akcja [b]Obsada:[/b] Anna Sawai ... Cate Randa Kiersey Clemons ... May Joe Tippett ... Tim Ren Watabe ... Kentaro Wyatt Russell ... Młody Lee Shaw Kurt Russell ... Lee Shaw Mari Yamamoto ... Keiko Miura Mirelly Taylor ... Natalia Verdugo Elisa Lasowski ... Duvall https://www.youtube.com/watch?v=JLHsM4bpfxY
Obejrzałem z synem. Tak przyjemna przygodówka, choć spodziewałem się więcej po tym serialu.
Dziurami fabularnymi przejmować się raczej przy takich fabułach nie należy, ale jak dla mnie nieco za dużo dłużyzn (zwłaszcza w drugiej części sezonu), a nieco za mało potworów.
No ale chyba damy szansę drugiemu sezonowi.
Obejrzałem z synem. Tak przyjemna przygodówka, choć spodziewałem się więcej po tym serialu. Dziurami fabularnymi przejmować się raczej przy takich fabułach nie należy, ale jak dla mnie nieco za dużo dłużyzn (zwłaszcza w drugiej części sezonu), a nieco za mało potworów. No ale chyba damy szansę drugiemu sezonowi.