Thicker than Water / Tjockare än vatten [SVT]
-
dendrocopos
Wskaż do odpowiedzi - znam się
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: The Office (USA)
- Grupa: The Queen
Re: Thicker than Water / Tjockare än vatten [SVT]
tak, to była dobra podpowiedź, w vodach jest. Już zaczynam się rozglądać za trzecim sezonem, też jest trudno.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Da się odcinki znaleźć na scnlog.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Tymczasem obejrzałem trzeci sezon do końca. Liczył mniej, bo 7 odcinków, nie 10 i chyba nieco przez to uleciała magia Alandów, bo w sumie oglądaliśmy ich relatywnie niewiele, za to chyba zbyt wiele próbowano upchnąć w tych odcinkach różnych wątków, choć zaczęło się nieźle - pierwsze dwa odcinki bardzo mi przypadły do gustu.
Natomiast później zaczęły pojawiać się jakieś dziwne wolty
z drugiej na niektóre postaci zabrakło pomysłu
Wolałem te skromniejsze zmagania Waldemarów z życiem z poprzednich sezonów. A w trzecim sezonie chyba najlepiej wypadli Oskar i Liv... Osobno, acz wciąż razem...
I szczerze, nie wiem, co myśleć o Mikaelu, który nam tu wyrósl na bardzo ważną postać, choć w sumie nie wiem, co go napędzało w jego sprzecznych ruchach... Jakoś nie kupiłem tej jego relacji z Tomem
Podsumowując, z jednej strony miło było wrócić na Alandy, ale chyba nieco za bardzo to było wszystko na siłę - dużo nie brakowało, by się to wszystko w trzecim sezonie nie rozeszło w szwach, dla pożegnania z Tjockare powiedzmy, że wytrzymało...
Dla pożegnania, bo nie chcę, by twórcy wpadli na pomysł kolejnej dokrętki.
Trzy sezony na Alandach z rodziną Waldemarów zupełnie wystarczą - lepiej ją już zakończyć, póki prezentuje jeszcze przyzwoity poziom.
Natomiast później zaczęły pojawiać się jakieś dziwne wolty
Spoiler:
Spoiler:
I szczerze, nie wiem, co myśleć o Mikaelu, który nam tu wyrósl na bardzo ważną postać, choć w sumie nie wiem, co go napędzało w jego sprzecznych ruchach... Jakoś nie kupiłem tej jego relacji z Tomem
Spoiler:
Dla pożegnania, bo nie chcę, by twórcy wpadli na pomysł kolejnej dokrętki.
Trzy sezony na Alandach z rodziną Waldemarów zupełnie wystarczą - lepiej ją już zakończyć, póki prezentuje jeszcze przyzwoity poziom.
-
dendrocopos
Wskaż do odpowiedzi - znam się
- Ulubiony Serial: The Office (USA)
- Grupa: The Queen
da się, dzięki za namiar i napisy, jestem przed finałem 3go sezonu, jak na razie nie jest źle.sindar pisze:Da się odcinki znaleźć na scnlog.
Oceń ten serial