Jeden z moich ulubionych małomiasteczkowych dramatów z niesamowitą obsadą. Szczerze polecam
Ten 240 minutowy film telewizyjny powstał na potrzeby HBO w 2005 roku.
Opis:
Gwiazdorska adaptacja bestsellerowej, nagrodzonej Pulitzerem, powieści Richarda Russo. Obraz małego miasteczka, Empire Falls w stanie Maine, które ma swoją wielką historię. Główny bohater, 40-letni Miles Roby prowadzi tam najpopularniejszy bar o nazwie Empire Grill. Boryka się także z problemami rozwodowymi, utyskującym ojcem, prowokującym kłopoty młodszym bratem i nastoletnią córką.
Jeden z moich ulubionych małomiasteczkowych dramatów z niesamowitą obsadą. Szczerze polecam
Ten 240 minutowy film telewizyjny powstał na potrzeby HBO w 2005 roku.
Opis: Gwiazdorska adaptacja bestsellerowej, nagrodzonej Pulitzerem, powieści Richarda Russo. Obraz małego miasteczka, Empire Falls w stanie Maine, które ma swoją wielką historię. Główny bohater, 40-letni Miles Roby prowadzi tam najpopularniejszy bar o nazwie Empire Grill. Boryka się także z problemami rozwodowymi, utyskującym ojcem, prowokującym kłopoty młodszym bratem i nastoletnią córką.
A widzisz, widziałem o tym coś w telewizorze, czytałem, że bardzo dobre, ale jakoś nie obejrzałem. A tu są napisy :) Więc koniecznie trzeba zobaczyć :)
Fantastycznie, oglądałem już dwa razy, ale i tak ściągam.
Spoiler:
Tajemnica sprzed lat, która wciąż ma wpływ na ludzi w miasteczku, szalony Paul Newman, fajne relacje między ojcem a córką, dziwny chłopak, który dokonuje rzezi w szkole - wątków jest od cholery.
Fantastycznie, oglądałem już dwa razy, ale i tak ściągam. [spoiler]Tajemnica sprzed lat, która wciąż ma wpływ na ludzi w miasteczku, szalony Paul Newman, fajne relacje między ojcem a córką, dziwny chłopak, który dokonuje rzezi w szkole - wątków jest od cholery.[/spoiler]
Małe pytanko. Mam kłopot ze ściągnięciem torrenta. Do prawie 90% szło ok, teraz straciłem seeda.
Inmind też mnie nie widzi. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?
Małe pytanko. Mam kłopot ze ściągnięciem torrenta. Do prawie 90% szło ok, teraz straciłem seeda. Inmind też mnie nie widzi. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?
Wszystko działa normalnie. Tylko jeden tracker odmówił mi posłuszeństwa thepiratebay.org:80/announce.
Widzę trzech seedów w sumie ponad 300% (dostępność: 3,6)
Wszystko działa normalnie. Tylko jeden tracker odmówił mi posłuszeństwa thepiratebay.org:80/announce. Widzę trzech seedów w sumie ponad 300% (dostępność: 3,6)
W końcu zabrałem się za ten mini i nie żałuje żadnej minuty przy nim spędzonej. Świetna pozycja ze znakomitą obsadą. Ostatnia rola Paula Newmana.
Niesamowita atmosfera małego miasta przypominająca mi Przystanek Alaska.
Polecam tym którzy jeszcze nie widzieli.
W końcu zabrałem się za ten mini i nie żałuje żadnej minuty przy nim spędzonej. Świetna pozycja ze znakomitą obsadą. Ostatnia rola Paula Newmana. Niesamowita atmosfera małego miasta przypominająca mi Przystanek Alaska. Polecam tym którzy jeszcze nie widzieli.