xvidasd pisze:Otóż usłyszałem że serial ten jest okraszany śmiechem publiczności w tle.
a czego ty oczekiwales???
to jest SITCOM!!!!!! wiec jest to normalne
jakos w Lucky Louie nie przeszkadzalo ci to??
w Married With Children to sam
Przyjaciele to samo
wiec dalej nie rozumie twojej niecheci nawet do sprobowania
widze ze juz stwierdziles ze go nei obejrzysz a teraz zaczynasz stawiac sobie przeszkody ktore uniemozliwia obejrzenie go
mysle ze skoro obalilem juz dwa twoje zastrzezenia to trzecim bedzie to ze jest w tym serialu za duzo seksu
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote="xvidasd"]Otóż usłyszałem że serial ten jest okraszany śmiechem publiczności w tle.[/quote]
a czego ty oczekiwales??? to jest SITCOM!!!!!! wiec jest to normalne
jakos w Lucky Louie nie przeszkadzalo ci to?? :P w Married With Children to sam Przyjaciele to samo
wiec dalej nie rozumie twojej niecheci nawet do sprobowania widze ze juz stwierdziles ze go nei obejrzysz a teraz zaczynasz stawiac sobie przeszkody ktore uniemozliwia obejrzenie go mysle ze skoro obalilem juz dwa twoje zastrzezenia to trzecim bedzie to ze jest w tym serialu za duzo seksu :D :D
widze ze nie ja jedyny zaczelem myslec o smiechu w tle dopiero jak xvidasd o tym napisał
na poczatku tez mialem taka opinie o tym serialu jak asd. po opisach myslałem ze to cos jak pełna chata albo inny tego typu serial. Ale porownywanie Taahm do pełnej chaty to jak porównywanie heroes do supermena czy losta do robinsona crusoe
widze ze nie ja jedyny zaczelem myslec o smiechu w tle dopiero jak xvidasd o tym napisał :)
na poczatku tez mialem taka opinie o tym serialu jak asd. po opisach myslałem ze to cos jak pełna chata albo inny tego typu serial. Ale porownywanie Taahm do pełnej chaty to jak porównywanie heroes do supermena czy losta do robinsona crusoe :)
Serial świetny
Dosłownie pochłonął mnie na kilka dni
Nie wiem, jak inni ale ja porównał bym Charliego do Hanka Moody z Californication zamkniętego w domu z bratem i jego synem. Zdecydowanie mój typ humoru
Co do śmiechów w tle - cóż to jest sitcom, ale ja sam śmiałem się w 90% tych momentów więc śmiech publiczności absolutnie tu nie razi
Serial świetny :) Dosłownie pochłonął mnie na kilka dni :) Nie wiem, jak inni ale ja porównał bym Charliego do Hanka Moody z Californication zamkniętego w domu z bratem i jego synem. Zdecydowanie mój typ humoru :D Co do śmiechów w tle - cóż to jest sitcom, ale ja sam śmiałem się w 90% tych momentów więc śmiech publiczności absolutnie tu nie razi :)
Rafalito pisze:
Wiadomo coś, czy bedzie kontynuacja w XviDasd?
Na razie brakuje napisów do jednego odcinka 4. sezonu. W dodatku, te napisy co są, nie są najwyższych lotów, ale sądzę, że mimo tego jak pojawią się te napisy, to może wstawię. Serial już dawno skompresowany .
[quote="Rafalito"] Wiadomo coś, czy bedzie kontynuacja w XviDasd?[/quote]
Na razie brakuje napisów do jednego odcinka 4. sezonu. W dodatku, te napisy co są, nie są najwyższych lotów, ale sądzę, że mimo tego jak pojawią się te napisy, to może wstawię. Serial już dawno skompresowany ;).
Rafalito pisze:
Wiadomo coś, czy bedzie kontynuacja w XviDasd?
Na razie brakuje napisów do jednego odcinka 4. sezonu. W dodatku, te napisy co są, nie są najwyższych lotów, ale sądzę, że mimo tego jak pojawią się te napisy, to może wstawię. Serial już dawno skompresowany .
Wielkie dzięki za wspaniałą robotę @djjasiek
ja osobiście nie mogę się już doczekać kontynuacji, zwłaszcza, że 3 sezon skończył się pozostawiając bardzo ważne pytanie
[quote="djjasiek"][quote="Rafalito"] Wiadomo coś, czy bedzie kontynuacja w XviDasd?[/quote]
Na razie brakuje napisów do jednego odcinka 4. sezonu. W dodatku, te napisy co są, nie są najwyższych lotów, ale sądzę, że mimo tego jak pojawią się te napisy, to może wstawię. Serial już dawno skompresowany ;).[/quote] Wielkie dzięki za wspaniałą robotę @djjasiek :ok ja osobiście nie mogę się już doczekać kontynuacji, zwłaszcza, że 3 sezon skończył się pozostawiając bardzo ważne pytanie :)
czy nadal na przeszkodzie w wystawieniu 4 sezonu stoi brak napisów do jednego epizodu?
jak tak to ja z chęcią przetłumaczę, bo już nie mogę się doczekać 4 sezonu ; )
czy nadal na przeszkodzie w wystawieniu 4 sezonu stoi brak napisów do jednego epizodu? jak tak to ja z chęcią przetłumaczę, bo już nie mogę się doczekać 4 sezonu ; )
Właśnie sprawdziłem - i nie ma problemu. Już wszystkie napisy są dostępne. Wstawki możecie się spodziewać po weekendzie - gdyż mam już skompresowane odcinki, ale na innym komputerze.
Właśnie sprawdziłem - i nie ma problemu. Już wszystkie napisy są dostępne. Wstawki możecie się spodziewać po weekendzie - gdyż mam już skompresowane odcinki, ale na innym komputerze.
djjasiek pisze:Właśnie sprawdziłem - i nie ma problemu. Już wszystkie napisy są dostępne. Wstawki możecie się spodziewać po weekendzie - gdyż mam już skompresowane odcinki, ale na innym komputerze.
[quote="djjasiek"]Właśnie sprawdziłem - i nie ma problemu. Już wszystkie napisy są dostępne. Wstawki możecie się spodziewać po weekendzie - gdyż mam już skompresowane odcinki, ale na innym komputerze.[/quote]
Niestety - mój kochany kuzynek "niechcący" usunął pliki po kompresji. Więc będziecie musieli poczekac jeszcze troszeczkę. Mam nadzieję, że w następnym tygodniu dam radę wystawic. A więc czekajcie cierpliwie
Niestety - mój kochany kuzynek "niechcący" usunął pliki po kompresji. Więc będziecie musieli poczekac jeszcze troszeczkę. Mam nadzieję, że w następnym tygodniu dam radę wystawic. A więc czekajcie cierpliwie ;)
Powiem jeszcze jedną (smutną) rzecz. Będziecie musieli jeszcze troszkę poczekać. Tak mniej więcej ok. 2 tygodnia. Spowodowane jest to problemami z czasem i sprzętem.
Powiem jeszcze jedną (smutną) rzecz. Będziecie musieli jeszcze troszkę poczekać. Tak mniej więcej ok. 2 tygodnia. Spowodowane jest to problemami z czasem i sprzętem.