That `70s Show

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
fafik29
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

That `70s Show

Post autor: fafik29 »

Na poprzednim forum pamiętam że były prośby o ten serial ale temat jakoś upadł i tak mi się dziś przypomniało (przystanek Alaska mnie pokierował w stronę starszych seriali) o nim . Może znajdzie się jakiś chętny upload-er na ten wspaniały niesamowity nieśmiertelny serial:) Z tego co porozglądałem się po necie z napisami i linkami nie ma problemów Zachęcam do dodania następnych sezonów :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Dwa sezony już wrzucone: http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.p ... that70show - temat więc przenoszę.
A co do samego serialu to... nie oglądałem ale jakoś osobiście niezbyt mnie do niego ciągnie (i do tych lat...).
Obrazek When Dreams Come True...
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fafik29 »

No właśnie dwa sezony wrzucone ponad 3 lata temu i ni widu ni słychu o reszcie dlatego chciałem przypomnieć serial żeby w razie wolnej chwili uploader mógł nad nim popracować :) Mam nadzieje że ktoś chętny się znajdzie.
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

Ja się osobiście serialem zachwyciłem. Wiadomo, przez tyle sezonów miał lepsze i gorsze odcinki. Ponadto aktorzy zaczynali właściwie bez żadnego doświadczenia i musieli się rozkręcić. Dlatego chwilkę trwało zanim się wciągnąłem ale potem już nie mogłem przestać oglądać. Ale polecam i będę polecać. :) Ofc obejrzałem cały serial.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Two and a half men zakończone wracam w takim układzie w lata 70te.
Bo serial jest przedni.
Widziałem chyba 4 sezony ale obejrzę od początku.
Też oczywiście polecam wszystkim.
Serial rewelacyjny. Obok 3 planety mój ulubiony.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ