That `70s Show
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
That `70s Show
Na poprzednim forum pamiętam że były prośby o ten serial ale temat jakoś upadł i tak mi się dziś przypomniało (przystanek Alaska mnie pokierował w stronę starszych seriali) o nim . Może znajdzie się jakiś chętny upload-er na ten wspaniały niesamowity nieśmiertelny serial:) Z tego co porozglądałem się po necie z napisami i linkami nie ma problemów Zachęcam do dodania następnych sezonów 

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Dwa sezony już wrzucone: http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.p ... that70show - temat więc przenoszę.
A co do samego serialu to... nie oglądałem ale jakoś osobiście niezbyt mnie do niego ciągnie (i do tych lat...).
A co do samego serialu to... nie oglądałem ale jakoś osobiście niezbyt mnie do niego ciągnie (i do tych lat...).

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Ja się osobiście serialem zachwyciłem. Wiadomo, przez tyle sezonów miał lepsze i gorsze odcinki. Ponadto aktorzy zaczynali właściwie bez żadnego doświadczenia i musieli się rozkręcić. Dlatego chwilkę trwało zanim się wciągnąłem ale potem już nie mogłem przestać oglądać. Ale polecam i będę polecać.
Ofc obejrzałem cały serial.

-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Oceń ten serial