Nowe filmy, których możemy się spodziewać.
-
boron
Wskaż do odpowiedzi - spec
- youtube Warszawa
Re: Nowe filmy, których możemy się spodziewać.
Ale będzie durna, efekciarska komedia. Też się napaliłem. 

"Nie drażnij Tygryska w lesie, bo drzewko przyniesie..
Na drzewku cię położy i Cię wychędoży."
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
REWELACJA! Na wszystkich tych grach się wychowałem! Nie lubię komedii ale tutaj jest dobra obsada a i efekty widzę, że są pierwszej klasy.Sirm pisze:Wiem, że na 99% ten film nie będzie taki fajny jak chcę żeby był, najprawdopodobniej będzie jak zwykle filmy o grach co najwyżej przeciętny, ale i tak jestem napalony:
Obowiązkowo idę do IMAXA na ten film.

-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Z 'growych' projektów czekam też na ekranizację "Ready Player One" najlepszej książki inspirowanej klasycznymi retro grami, podobno sam Spielberg ma się za to zabrać, bardzo, baaardzo, BAAARDZO chciałbym aby wyszedł z tego dobry film. Byle tylko nie próbowali przypodobać się młodszym graczom albo retro-hipsterom, chciałbym aby to był prawdziwy hołd dla epoki 8bitowych klasyków, a nie kolejny młodzieżowy klon Igrzysk Śmierci albo Zmierzchu, tyle że z grami.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Oficjalny trailer. Premiera w Japonii w sierpniu.
Wygląda niegłupio, ciekaw jestem efektów jak wypadną, bo w anime jednak dość dużo skakano na tych linach, a w trailerze tego nie widać.
Wygląda niegłupio, ciekaw jestem efektów jak wypadną, bo w anime jednak dość dużo skakano na tych linach, a w trailerze tego nie widać.
-
Sirm
-
seriale to moja pasja
- Kontakt:
Kiedyś bardzo lubiłem serię gier o Hitmanie, więc na pewno obejrzę film. Co prawda Agent 47 to był 'silent assassin' a z trailera wynika, że będzie wszystko oprócz 'silent' właśnie ale i tak czekam co z tego wyjdzie:
-----
Następne w kolejności są Minionki, żółte dziwolągi, które zaczęły swoją karierę jako zapchajdziura w "Jak ukraść księżyc" doczekały się własnej pełnometrażówki. Film wygląda na jakieś dziwaczne połączenie czarnego humoru ala Rodzina Adamsów, wygłupów Wiewióra z Epoki Lodowcowej i Tic-Taców. Oglądając trailer rechotałem jak głupek i przewiduję, że będzie hit.
-----
"The Martian" Nie znam książki ale trailer mnie zaintrygował: wyprawa na marsa, która kończy się jakimś wypadkiem i nagle zamiast całej ekipy w bazie zostaje jeden kosmonauta, samotny na całej planecie i mogący liczyć jedynie na siebie.
-----
Zawsze lubiłem Piotrusia Pana i każdy film o Nibylandii jest dla mnie szansą na kolejne przeżycie tej wspaniałej przygody. Czy to klasyczna animacja Disneya, czy piękny chociaż niedoceniony "Peter Pan" z 2003 albo kultowy "Hook" - lubię je wszystkie, więc bardzo się ucieszyłem na wieść, że powstaje nowa produkcja. Co prawda trailer sprawia wrażenie, że film będzie dziwaczny albo zbyt nastawiony na efekty ale i tak dam mu szansę.
------
Jako bonus dorzucę jeszcze trailer kolejnej absurdalnej produkcji SYFY: "Sharktopus Vs Pteracuda"! Co będzie następne: "Mecha-pirania-robal VS Giant-spider-dog"?
-----
Aha, i pojawił się nowy Predator.
Spoiler:
Następne w kolejności są Minionki, żółte dziwolągi, które zaczęły swoją karierę jako zapchajdziura w "Jak ukraść księżyc" doczekały się własnej pełnometrażówki. Film wygląda na jakieś dziwaczne połączenie czarnego humoru ala Rodzina Adamsów, wygłupów Wiewióra z Epoki Lodowcowej i Tic-Taców. Oglądając trailer rechotałem jak głupek i przewiduję, że będzie hit.
Spoiler:
"The Martian" Nie znam książki ale trailer mnie zaintrygował: wyprawa na marsa, która kończy się jakimś wypadkiem i nagle zamiast całej ekipy w bazie zostaje jeden kosmonauta, samotny na całej planecie i mogący liczyć jedynie na siebie.
Spoiler:
Zawsze lubiłem Piotrusia Pana i każdy film o Nibylandii jest dla mnie szansą na kolejne przeżycie tej wspaniałej przygody. Czy to klasyczna animacja Disneya, czy piękny chociaż niedoceniony "Peter Pan" z 2003 albo kultowy "Hook" - lubię je wszystkie, więc bardzo się ucieszyłem na wieść, że powstaje nowa produkcja. Co prawda trailer sprawia wrażenie, że film będzie dziwaczny albo zbyt nastawiony na efekty ale i tak dam mu szansę.
Spoiler:
Jako bonus dorzucę jeszcze trailer kolejnej absurdalnej produkcji SYFY: "Sharktopus Vs Pteracuda"! Co będzie następne: "Mecha-pirania-robal VS Giant-spider-dog"?
Spoiler:
Aha, i pojawił się nowy Predator.
Spoiler:
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Karbala. Czyżby polski Helikopter w Ogniu?
Trailer wygląda nieźle.
-
boron
No dosyć. Ciekawe jak będzie wyglądała całość.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Zapowiedź nowego Hitmana mi się nie podoba. Chcą zrobić z niego jakiegoś Rambo i pokazać demolkę. Widać film o skradaniu by się nie sprzedał.
Wolałbym film w klimacie tego zwiastunu:
Rocky Balboa powraca!
Jakoś dziwnym trafem nie natrafiłem o wzmianki o tym filmie, który ma mieć swoją premierę na jesieni.
Co prawda jest to spin-off i Rocky gra tutaj rolę mentora. Ciekaw jestem na ile sposobów można opowiedzieć tę samą historię...
No i czy ludzie chcą jeszcze oglądać Rocky'ego.
Wolałbym film w klimacie tego zwiastunu:
Rocky Balboa powraca!
Jakoś dziwnym trafem nie natrafiłem o wzmianki o tym filmie, który ma mieć swoją premierę na jesieni.
Co prawda jest to spin-off i Rocky gra tutaj rolę mentora. Ciekaw jestem na ile sposobów można opowiedzieć tę samą historię...
No i czy ludzie chcą jeszcze oglądać Rocky'ego.
Spoiler:
-
Sirm
-
seriale to moja pasja
- Kontakt:
A ja bym chciał nowego Karate Kida, ale w klimacie tych starych a nie nowych, Daniel LaRusso jako mentor ala Pan Miyagi itp.Lubec pisze:Rocky Balboa powraca! Jakoś dziwnym trafem nie natrafiłem o wzmianki o tym filmie, który ma mieć swoją premierę na jesieni. Co prawda jest to spin-off i Rocky gra tutaj rolę mentora. Ciekaw jestem na ile sposobów można opowiedzieć tę samą historię... No i czy ludzie chcą jeszcze oglądać Rocky'ego.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Co prawda film już po premierze, ale może zajrzy tutaj jakiś tłumacz, który się skusi i zrobi literki do tego filmu.
-
grejpfrutella
- Ulubiony Serial: Band of Brothers
ja tez!!! uwielbiam ta serieSirm pisze:A ja bym chciał nowego Karate Kida, ale w klimacie tych starych a nie nowych, Daniel LaRusso jako mentor ala Pan Miyagi itp.Lubec pisze:Rocky Balboa powraca! Jakoś dziwnym trafem nie natrafiłem o wzmianki o tym filmie, który ma mieć swoją premierę na jesieni. Co prawda jest to spin-off i Rocky gra tutaj rolę mentora. Ciekaw jestem na ile sposobów można opowiedzieć tę samą historię... No i czy ludzie chcą jeszcze oglądać Rocky'ego.

no sex, no rock'n'roll, just drugs.
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
ja czekam na Bad Boys 3 i 4 , bo ogłosili , że mają robic 

-
Expert
- Kontakt:
-
Sirm
-
seriale to moja pasja
- Kontakt:
ROCK'N'ROLL!!!
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
yhm... w sumie nie wiem czy to filmowo, czy może raczej politycznie, ale... widać politycy poważniejszymi sprawami zajmować się nie potrafią
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ermin.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ermin.html
-
boron
....... Po prostu brak mi łagodnych określeń na naszych Zacnych ,WspaniałomyŚlnych i Zatrważająco Dbających o nasz kraj i naród polityków.......
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Ciekawa komedia sensacyjna się szykuje. Coś w stylu Bourne'a tylko na wesoło 
A tu może być naprawdę ciekawy dramat

A tu może być naprawdę ciekawy dramat
-
Ja teraz w weekend wybieram się na Karbale
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
Ja czekam niecierpliwie na spin-off Interstellara, czyli The Martian
. Świetny materiał na film, gościu pozostawiony sam na Marsie, co może może być lepszego
. A na poważnie, mam nadzieję, że Ridley potrafi jeszcze kręcić dobre filmy i nie sknoci tak dobrego materiału, co akurat o Damon'a i resztę obsady jestem spokojny.

-