Zapraszam na długo oczekiwany 3 sezon Boston Legal [url=http://www.seedpeer.com/details/972847.html][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url] Zapraszam również do dyskusji.
Co ciekawe fani nie używający forum wkońcu mogą być zadowoleni z racji nie pokrzywdzenia ich serial najpierw ukazał się na stronie a dopiero teraz jest nowy temat ale to szczególik!
Co ciekawe fani nie używający forum wkońcu mogą być zadowoleni z racji nie pokrzywdzenia ich :D serial najpierw ukazał się na stronie a dopiero teraz jest nowy temat :D ale to szczególik!
@asd mnie po prostu wyprzedził i wcześniej dał info . W tej chwili mało ludzi zasysa i info poszło na główna. Do końca seedowania jeszcze daleko tak, że się to jeszcze zmieni.
@asd mnie po prostu wyprzedził i wcześniej dał info :D. W tej chwili mało ludzi zasysa i info poszło na główna. Do końca seedowania jeszcze daleko tak, że się to jeszcze zmieni.
jak sie prezentuje ten serial?
bo buszujac po stronach znalazłem jeszcze zyjacy torrent z pierwszym sezonem
i postanowiłem skorzystac?
jak oceniacie ten serial
godny uwagi?
jak sie prezentuje ten serial? bo buszujac po stronach znalazłem jeszcze zyjacy torrent z pierwszym sezonem i postanowiłem skorzystac? jak oceniacie ten serial godny uwagi?
interesujący serial, momentami bardzo śmieszny, ale uważam, że trzeba sobie go dawkować i oglądać w większych odstępach czasowych, bo może się znudzić...
interesujący serial, momentami bardzo śmieszny, ale uważam, że trzeba sobie go dawkować i oglądać w większych odstępach czasowych, bo może się znudzić...
e tam... serial genialny, choc nie dla kazdego. Humor jest dosc specyficzny, zreszta sam serial ma nietypowa konwekcje. Ale na przykladzie mojej rodziny widze, ze kwestia przyzwyczajenia i pokochania tego serialu to kilkanascie minut pierwszego odcinka
e tam... serial genialny, choc nie dla kazdego. Humor jest dosc specyficzny, zreszta sam serial ma nietypowa konwekcje. Ale na przykladzie mojej rodziny widze, ze kwestia przyzwyczajenia i pokochania tego serialu to kilkanascie minut pierwszego odcinka :)
Czerwek pisze:serial genialny, choc nie dla kazdego.
W rzeczy samej, serial jest rewelacyjny, widziałem pierwsze dwa sezony i niewiele przesadzając mogę powiedzieć że jest to jeden z najlepszych seriali prawniczych wszech czasów!
[quote="Czerwek"]serial genialny, choc nie dla kazdego.[/quote]
W rzeczy samej, serial jest rewelacyjny, widziałem pierwsze dwa sezony i niewiele przesadzając mogę powiedzieć że jest to jeden z najlepszych seriali prawniczych wszech czasów!
Justin Mentell, aktor którego z pewnością znają fani serialu "Boston Legal", nie żyje. Mentell zmarł w poniedziałek wczesnym rankiem w wyniku obrażeń, które odniósł w wypadku samochodowym. Miał zaledwie 27 lat.
Aktor zginął w poniedziałek o trzeciej nad ranem. Jeep prowadzony przez Mentella zjechał nagle z drogi i uderzył w drzewo. 27-latek jechał sam.
Justin Mentell, aktor którego z pewnością znają fani serialu "Boston Legal", nie żyje. Mentell zmarł w poniedziałek wczesnym rankiem w wyniku obrażeń, które odniósł w wypadku samochodowym. Miał zaledwie 27 lat. Aktor zginął w poniedziałek o trzeciej nad ranem. Jeep prowadzony przez Mentella zjechał nagle z drogi i uderzył w drzewo. 27-latek jechał sam.
Z tym "z pewnością znają" to byłbym ostrożny, gość grał mocno drugoplanową rolę w jednym z sezonów, na dodatek grana przez niego postać była raczej irytująca... co oczywiście nie zmienia faktu że jego śmierć (jak każda) jest wydarzeniem smutnym.
Z tym "z pewnością znają" to byłbym ostrożny, gość grał mocno drugoplanową rolę w jednym z sezonów, na dodatek grana przez niego postać była raczej irytująca... co oczywiście nie zmienia faktu że jego śmierć (jak każda) jest wydarzeniem smutnym.