Już wkrótce przedstawię Wam opowieść o bogatej rodzinie, która straciła wszystko i o synu, który nie miał wyjścia - musiał z nimi zostać.
Dotychczas żyło im sie wybornie - właściwie to tylko "zbijali bąki" i nie zajmowali się niczym konstruktywnym.
Kiedy jednak "skarbówka" dobrała im sie do skóry (zamroziła konta bankowe) i "tata" (szef firmy) trafił za kratki, z dnia na dzień zostali z... niczym.
Kompletnie nieprzygotowani do "prawdziwego" życia prubóją podejmowac pracę co jak się nagle okazuje jest dosyc skomplikowane...
Pisac dalej?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2008, 23:46 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Już wkrótce przedstawię Wam opowieść o bogatej rodzinie, która straciła wszystko i o synu, który nie miał wyjścia - musiał z nimi zostać. Dotychczas żyło im sie wybornie - właściwie to tylko "zbijali bąki" i nie zajmowali się niczym konstruktywnym. Kiedy jednak "skarbówka" dobrała im sie do skóry (zamroziła konta bankowe) i "tata" (szef firmy) trafił za kratki, z dnia na dzień zostali z... niczym. Kompletnie nieprzygotowani do "prawdziwego" życia prubóją podejmowac pracę co jak się nagle okazuje jest dosyc skomplikowane...
Bardzo śmieszna komedia i na poziomie.
Nie znajdziesz tam takich głupot jak w Earlu co akurat uważam za plus!
Odcinki są króciutkie i bardzo przyjemnie się ogląda
Bardzo śmieszna komedia i na poziomie. Nie znajdziesz tam takich głupot jak w Earlu co akurat uważam za plus! Odcinki są króciutkie i bardzo przyjemnie się ogląda :)
serial na poczatku mi sie nie podobał, dopiero obejrzenie 2-3 odcinków w jakims maratonie na comedy central pokazało zalety tego serialu. nie jest zły ale gdzie mu do earla
serial na poczatku mi sie nie podobał, dopiero obejrzenie 2-3 odcinków w jakims maratonie na comedy central pokazało zalety tego serialu. nie jest zły ale gdzie mu do earla :P
No niestety - na ktoś wystawił napisy angielskie jako polskie i tym wprowadził mnie w błąd.
Tak naprawdę napisy sądostępne tylko do pierwszych ośmiu odcinków... szkoda.
Added after 23 minutes:
Właśnie dostałem potwierdzoną wiadomośc od tłumacza, że skończy ten serial - pozostaje więc czekac...
No niestety - na ktoś wystawił napisy angielskie jako polskie i tym wprowadził mnie w błąd. Tak naprawdę napisy sądostępne tylko do pierwszych ośmiu odcinków... szkoda.
[size=75][color=#999999]Added after 23 minutes:[/color][/size]
Właśnie dostałem potwierdzoną wiadomośc od tłumacza, że skończy ten serial - pozostaje więc czekac...
Nie kontaktowałem się ale nie widziałem, żeby gdzieś pojawiały się zaległe napisy. Pierwszy sezon ma 22 odcinki - napisy były chyba tylko do pierwszej ósemki - wygląda więc na to, że serial "leży".
Nie kontaktowałem się ale nie widziałem, żeby gdzieś pojawiały się zaległe napisy. Pierwszy sezon ma 22 odcinki - napisy były chyba tylko do pierwszej ósemki - wygląda więc na to, że serial "leży".
Yyy.. Jakby to powiedzieć [b]Xvidasd[/b] albo nie nie bede nic mówił po prostu dam linka :D :D :D http://napisy.info/SzukajTytulow.php?t=arrested+development