Nazywam się Monika i jestem fanką bardzo wielu seriali Przede wszystkim w mój gusty wpadły: House of Cards, Gra o Tron, ostatnio nawet Suits
Mam nadzieję, że znajdę to inspiracje do oglądania nowych seriali
Pozdrawiam!
Nazywam się Monika :) i jestem fanką bardzo wielu seriali :D Przede wszystkim w mój gusty wpadły: House of Cards, Gra o Tron, ostatnio nawet Suits :) Mam nadzieję, że znajdę to inspiracje do oglądania nowych seriali :D Pozdrawiam!
Cześć,
kolejna Monika na pokładzie. W serialach siedzę od lat i tylko zmieniam "dostawców"
Uwielbiam wszystko co pachnie krwią - czy to ludzką, wampirzą, zombie, grimma...
ale nie pogardzę też miłą historyjką z romansem w tle np. z hallmarka
Myślę, że się u Was zagoszczę na dłużej - bo zawsze szukam nowych doznań serialowych
Cześć, kolejna Monika na pokładzie. W serialach siedzę od lat i tylko zmieniam "dostawców" ;) Uwielbiam wszystko co pachnie krwią - czy to ludzką, wampirzą, zombie, grimma... :) ale nie pogardzę też miłą historyjką z romansem w tle np. z hallmarka
Myślę, że się u Was zagoszczę na dłużej - bo zawsze szukam nowych doznań serialowych ;)
Cześć wszystkim, na Wasze forum wchodzę od lat, zresztą wydawało mi się że byłem już na forum zalogowany, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć swojego nicka, no cóż zacznę od początku jeszcze raz. Ogólnie jestem bardzo doświadczonym serialożercą, wg myepisodes mam tych seriali na rozkładzie 177 pozycji.
Moje ulubione to Rodzina Soprano, Breaking Bad i zdecydowana większość brytyjskich.
Cześć wszystkim, na Wasze forum wchodzę od lat, zresztą wydawało mi się że byłem już na forum zalogowany, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć swojego nicka, no cóż zacznę od początku jeszcze raz. Ogólnie jestem bardzo doświadczonym serialożercą, wg myepisodes mam tych seriali na rozkładzie 177 pozycji. Moje ulubione to Rodzina Soprano, Breaking Bad i zdecydowana większość brytyjskich.
witam jako świeżaczek serdeczne pozdrówki z Wieliczki, trafiłem do Was w poszukiwaniu 3 ostatnich odcinków Porzuconego wg Harlana Cobena, musze zgłębić zasady i później podpytać co i jak by te 3 odcinki móc jakoś przytulić. Pewnie to potrwa bo czasu mi brakuje sam fakt że rozpoczęcie poszukiwań trwa od 2 może 3miesięcy.
witam jako świeżaczek serdeczne pozdrówki z Wieliczki, trafiłem do Was w poszukiwaniu 3 ostatnich odcinków Porzuconego wg Harlana Cobena, musze zgłębić zasady i później podpytać co i jak by te 3 odcinki móc jakoś przytulić. Pewnie to potrwa bo czasu mi brakuje sam fakt że rozpoczęcie poszukiwań trwa od 2 może 3miesięcy.
Nazywam się Przemek. Na co dzień pracuje jako konsultant a w wolnym czasie lubię oglądać seriale. Obecnie są to: "Sleepy Hallow", "Once Upon a Time", "Arrow", "The Flash", "Dark Matter", "Suits", "Zoo", "Gotham" oraz masa innych. Mam nadzieje, że spędzę tutaj bardzo miło czas :-D
Nazywam się Przemek. Na co dzień pracuje jako konsultant a w wolnym czasie lubię oglądać seriale. Obecnie są to: "Sleepy Hallow", "Once Upon a Time", "Arrow", "The Flash", "Dark Matter", "Suits", "Zoo", "Gotham" oraz masa innych. Mam nadzieje, że spędzę tutaj bardzo miło czas :-D
Witam! Mój ulubiony serial to Z archiwum X. Myślę ze jest on pierwowzorem nowoczesnego stylu kręcenia seriali, który obowiązuje do dziś. Poza tym lubie seriale z lat 70 prod. USA - głównie dlatego że mozna na nich "podejrzeć" rzeczywistość tamtej dekady.
Witam! :) Mój ulubiony serial to Z archiwum X. Myślę ze jest on pierwowzorem nowoczesnego stylu kręcenia seriali, który obowiązuje do dziś. Poza tym lubie seriale z lat 70 prod. USA - głównie dlatego że mozna na nich "podejrzeć" rzeczywistość tamtej dekady.