To prawda, że serial jest dość nierówny i czasami ma za dużo zapychaczy, ale ogólnie trzeci sezon jest najlepszy z dotychczasowych i całkiem dobrze i mi się go oglądało.
Ale trzeba mieć sporo dystansu do tego serialu. Odkąd przestałem go traktować jako ekranizację komiksów o Batmanie, a bardziej jako dziwaczny Elseworld powstały w szalonej głowie Hellera przymykam oko na pewne pomysły scenarzystów, a czasami potrafię je docenić.
Gotham [FOX]
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Re: Gotham [FOX]
Gotham powróciło. I tak nadal jest to to samo Gotham, komiksowe i przerysowane momentami burtonowskie, czyli nic nowego.
Sama historia odcinka w sam raz pasuje do tego serialu, może mało odkrywcza i trochę naiwna, ale może rozwinie się w coś ciekawego.
Bruce coraz bardziej batmanuje, choć nie za bardzo mu to wychodzi. Po prawdzie bez niego ten serial dużo by zyskał, nie wiem czy to wina gry aktorskiej czy scenariusza, ale jest to najsłabsza postać w serialu. Choć scena na komisariacie z Grodonem mogła wzbudzić uśmiech na twarzach
Powrót dość przeciętny, bo nie czuć, że to premiera nowego sezonu. Poznaliśmy co prawda nowego antagonistę, ale zdecydowanie dostał za mało czasu antenowego. Pewnie w kolejnych odcinkach bardziej się na nim skupią.
Ciekaw jestem czy twórcy zaskoczą czym pozytywnie... bo to że będą wpadki to pewne
Sama historia odcinka w sam raz pasuje do tego serialu, może mało odkrywcza i trochę naiwna, ale może rozwinie się w coś ciekawego.
Bruce coraz bardziej batmanuje, choć nie za bardzo mu to wychodzi. Po prawdzie bez niego ten serial dużo by zyskał, nie wiem czy to wina gry aktorskiej czy scenariusza, ale jest to najsłabsza postać w serialu. Choć scena na komisariacie z Grodonem mogła wzbudzić uśmiech na twarzach

Powrót dość przeciętny, bo nie czuć, że to premiera nowego sezonu. Poznaliśmy co prawda nowego antagonistę, ale zdecydowanie dostał za mało czasu antenowego. Pewnie w kolejnych odcinkach bardziej się na nim skupią.
Ciekaw jestem czy twórcy zaskoczą czym pozytywnie... bo to że będą wpadki to pewne

-
mr.hydro
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
nie wiem...dlaczego, ale z tym serialem wiąże mnie jakaś dziwna "wiez" eheh
Drewniany detektyw Gorddon i jego kompan ...co do drinka zagląda.
nie wyobrażam sobie piątku bez Gotham hehe
"What, did you sit down with a panel of chimpanzees and a bucket of crack to come up with that one?" Harvey Bullock hehe Harvey ..ratuje serial tymi tekstami

nie wyobrażam sobie piątku bez Gotham hehe
"What, did you sit down with a panel of chimpanzees and a bucket of crack to come up with that one?" Harvey Bullock hehe Harvey ..ratuje serial tymi tekstami

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
No i dobrze. Przynajmniej jakoś zakończą, choć boję się co nam mogą twórcy zaserwować w ostatnim sezonie.
Oceń ten serial