Filmweb Tvshows.yoyo.pl
Jako, że w (XviD asd) jest tylko 1 season to czy znaleźli by się chętni na kolejne przygody zwariowanej rodzinki?
Mógłbym trochę przerobić nie wiem czy 19 seasonów ale kilka(naście) na pewno
[url=http://tnij.org/a1ku]Filmweb[/url] [url=http://www.tvshows.yoyo.pl/simpsons_the.html]Tvshows.yoyo.pl[/url] Jako, że w (XviD asd) jest tylko 1 season to czy znaleźli by się chętni na kolejne przygody zwariowanej rodzinki? Mógłbym trochę przerobić nie wiem czy 19 seasonów ale kilka(naście) na pewno
[b]Steryd[/b] 1 już wyszedł w XviD asd ->[url=http://btjunkie.org/torrent/The-Simpsons-Season1-XviD-asd-EnglishV-NapisyPL/378131bba03a95cd2f568198daeee8fc9be48ca3f388]sezon1[/url]
No i tu właśnie pojawia się problem bo 4 season trochę się nie nadaje. Rozdzielczość plików to 320:240 czyli niewiele. Sprawdziłem i po kompresji praktycznie nie da się oglądać. Czy znalazł ktoś może torrent z 4 sezonem w którym pliki mają więcej niż 100mB i nie chodzi mi o To
No i tu właśnie pojawia się problem bo 4 season trochę się nie nadaje. Rozdzielczość plików to 320:240 czyli niewiele. Sprawdziłem i po kompresji praktycznie nie da się oglądać. Czy znalazł ktoś może torrent z 4 sezonem w którym pliki mają więcej niż 100mB i nie chodzi mi o [url=http://www.mininova.org/tor/905474]To[/url]
Kurde, to to źle. Po 4 sezonie nie masz już innych sezonów? Jeśli jeszcze masz jakieś to możesz je wrzucić, a 4 sezon zostawić na później, może ktoś kto ma ten sezon zgłosi się.
Kurde, to to źle. Po 4 sezonie nie masz już innych sezonów? Jeśli jeszcze masz jakieś to możesz je wrzucić, a 4 sezon zostawić na później, może ktoś kto ma ten sezon zgłosi się.
Lisu11 pisze:Jak tak bardzo chcesz to mogę najpierw wrzucić 5 sezon, a co już pozostałe obejrzałeś:?:
Nie, za szybko tego nie oglądam. Bo nie mam czasu ostatnio. A to egzamin gimnazjalny, a to inne pierdoły. Wczoraj obejrzałem 3 odcinki tak więc myślę, że się uwinę z pierwszym i drugim sezonem do(może) połowy maja, właściwie to oglądam wszystko jeszcze raz. W zeszłym roku oglądałem wszystko od pierwszego sezonu, ale jakoś znudziło mnie to i wywaliłem. A i jestem Ci ogromnie wdzięczny za tego up'a. Normalnie ciężko zdobyć odcinki simpsonów.
Właśnie coś i się przypomniało: chyba we wrześniu ubiegłego roku próbowałem ściągać simpsonów, cały plik miał chyba 40 GB, no tak ściągałem w 2 miesiące te odcinki. Okazało się, że te simpsony są po francusku z nakładką chyba wenezuelską i portugalską(czy jakieś inne egzotyczne języki), w każdym bądź razie trudno było odróżnić ich słowa od zwykłych bełkotów.
[quote="Lisu11"]Jak tak bardzo chcesz to mogę najpierw wrzucić 5 sezon, a co już pozostałe obejrzałeś:?: :grin:[/quote] Nie, za szybko tego nie oglądam. Bo nie mam czasu ostatnio. A to egzamin gimnazjalny, a to inne pierdoły. Wczoraj obejrzałem 3 odcinki tak więc myślę, że się uwinę z pierwszym i drugim sezonem do(może) połowy maja, właściwie to oglądam wszystko jeszcze raz. W zeszłym roku oglądałem wszystko od pierwszego sezonu, ale jakoś znudziło mnie to i wywaliłem. A i jestem Ci ogromnie wdzięczny za tego up'a. Normalnie ciężko zdobyć odcinki simpsonów. Właśnie coś i się przypomniało: chyba we wrześniu ubiegłego roku próbowałem ściągać simpsonów, cały plik miał chyba 40 GB, no tak ściągałem w 2 miesiące te odcinki. Okazało się, że te simpsony są po francusku z nakładką chyba wenezuelską i portugalską(czy jakieś inne egzotyczne języki), w każdym bądź razie trudno było odróżnić ich słowa od zwykłych bełkotów.
Mógłby ktoś poseedować 1 sezon? Stanąłem na 98,8 %.
I jeszcze jedno pytanko. Obejrzałem 2 pierwsze odcinki i wogóle się nie zaśmiałem (może lekki uśmieszek). Mam sobie podarować Simpsonów, czy może dalej się rozkręca? To chyba nie jest typ mojego humoru ...
Mógłby ktoś poseedować 1 sezon? Stanąłem na 98,8 %.
I jeszcze jedno pytanko. Obejrzałem 2 pierwsze odcinki i wogóle się nie zaśmiałem (może lekki uśmieszek). Mam sobie podarować Simpsonów, czy może dalej się rozkręca? To chyba nie jest typ mojego humoru ...