[quote="asd"]Superbohater w złym tego słowa znaczeniu.[/quote] Czyli superzłoczyńca :) [quote="asd"]Jak to nie widziałeś?? Pamiętam jak lata temu sam postulowałeś by serwis przerobić na bollywood fan site :D[/quote] Pamiętasz dobrze ale nie wiem do czego zmierzasz :-p
[quote="Yugi_2142"][quote="asd"]Superbohater w złym tego słowa znaczeniu.[/quote] Czyli superzłoczyńca :)[/quote] To zależy od punktu widzenia :p
[quote="Yugi_2142"][quote="asd"]Jak to nie widziałeś?? Pamiętam jak lata temu sam postulowałeś by serwis przerobić na bollywood fan site :D[/quote] Pamiętasz dobrze ale nie wiem do czego zmierzasz :-p[/quote] Jak to? Do przerobienia przecież... :p
Jak dla mnie to Bollywood jest zjadliwy tylko w małych dawkach, bo można się szybko przejeść. Może dlatego że trafiłam na kilka filmów straszliwie płaczliwych i na jeden znośny - w sumie kwintesencja kiczu.
Jak dla mnie to Bollywood jest zjadliwy tylko w małych dawkach, bo można się szybko przejeść. Może dlatego że trafiłam na kilka filmów straszliwie płaczliwych i na jeden znośny - w sumie kwintesencja kiczu.
U mnie wygląda na to, że dotychczas tylko jednej produkcji udało się mnie uwieść - Dhoom, Dhoom2 i Dhoom3 - pozostałe dwa filmy, które zaproponowaliście jakoś mnie szybko znudziły i nie dotrzymałem do końca...
Wygląda więc na to, że i w tym gatunku można coś dla siebie znaleźć - czekam więc na propozycje hitów - jak ktoś coś oglądał ciekawego z tego gatunku to dajcie znać - chętnie zobaczę
U mnie wygląda na to, że dotychczas tylko jednej produkcji udało się mnie uwieść - Dhoom, Dhoom2 i Dhoom3 - pozostałe dwa filmy, które zaproponowaliście jakoś mnie szybko znudziły i nie dotrzymałem do końca... Wygląda więc na to, że i w tym gatunku można coś dla siebie znaleźć - czekam więc na propozycje hitów - jak ktoś coś oglądał ciekawego z tego gatunku to dajcie znać - chętnie zobaczę :)
asd pisze:....pozostałe dwa filmy, które zaproponowaliście jakoś mnie szybko znudziły i nie dotrzymałem do końca...
Buuuuuu!! @asd jak zwykle siejesz zamęt, bezpodstawnie krytykując klasyki danego gatunku
asd pisze:Wygląda więc na to, że i w tym gatunku można coś dla siebie znaleźć - czekam więc na propozycje hitów - jak ktoś coś oglądał ciekawego z tego gatunku to dajcie znać - chętnie zobaczę
Don to jest hit, doczekał się nawet squela:
Jak pierwsza część Ci nie przypasowała, to może spróbuj drugą
[quote="asd"]....pozostałe dwa filmy, które zaproponowaliście jakoś mnie szybko znudziły i nie dotrzymałem do końca...[/quote] Buuuuuu!! @asd jak zwykle siejesz zamęt, bezpodstawnie krytykując klasyki danego gatunku :-p [quote="asd"]Wygląda więc na to, że i w tym gatunku można coś dla siebie znaleźć - czekam więc na propozycje hitów - jak ktoś coś oglądał ciekawego z tego gatunku to dajcie znać - chętnie zobaczę :)[/quote] Don to jest hit, doczekał się nawet squela: http://www.youtube.com/watch?v=_X5w-6PqoZ0 Jak pierwsza część Ci nie przypasowała, to może spróbuj drugą :crazy
[quote="asd"]Jak przegrasz to napiszesz sobie permanentnym mazakiem na czole "ASD ma zawsze rację" a zdjęcie opublikujemy na bannerze tej strony... :crazy[/quote]
To akurat trochę bez sensu, bo jak widzisz na zdjęciu, ja zawsze chodzę w czapce :-p
Przyznam szczerze, że w swoim życiu obejrzałam może ze dwa filmy Bollywod i cóż - nie było tak tragicznie, haha Najważniejsze jednak jest to, że miały fajną fabułę i dość mocno wciągały, ale nie wytrzymywałam siedzenie 3 godzin i słuchania co 15 minut nowej piosenki
Przyznam szczerze, że w swoim życiu obejrzałam może ze dwa filmy Bollywod i cóż - nie było tak tragicznie, haha :D Najważniejsze jednak jest to, że miały fajną fabułę i dość mocno wciągały, ale nie wytrzymywałam siedzenie 3 godzin i słuchania co 15 minut nowej piosenki :smt110