Tajemniczy mężczyzna na australijskim odludziu traci pamięć w wyniku wypadku samochodowego.
Po przebudzeniu odkrywa, że ktoś, z jakichś nieznanych mu przyczyn, czyha na jego życie.
The Tourist to nowy serial braci Williamsów (tych od The Missing/Baptiste).
Literki do pierwszego odcinka są już dostępne w sieci z naszą sygnaturą.
Tajemniczy mężczyzna na australijskim odludziu traci pamięć w wyniku wypadku samochodowego. Po przebudzeniu odkrywa, że ktoś, z jakichś nieznanych mu przyczyn, czyha na jego życie. The Tourist to nowy serial braci Williamsów (tych od The Missing/Baptiste). Literki do pierwszego odcinka są już dostępne w sieci z naszą sygnaturą. :)
obejrzałem te dwa pierwsze odcinki, do których są już napisy (thx MikeSnieg, sindar, Nazgul ) i mi się spodobało. Zapewne wiele pomysłów można znaleźć w innych serialach i filmach ale przeniesienie akcji do Australii i krzywe zwierciadło, w którym widzimy niektórych bohaterów dodają uroku serialowi.
obejrzałem te dwa pierwsze odcinki, do których są już napisy (thx MikeSnieg, sindar, Nazgul :ok ) i mi się spodobało. Zapewne wiele pomysłów można znaleźć w innych serialach i filmach ale przeniesienie akcji do Australii i krzywe zwierciadło, w którym widzimy niektórych bohaterów dodają uroku serialowi.
Tak, nie są to bardzo odkrywcze historie, ale też podoba mi się to lekkie przymrużenie oka, także w wyborze postaci, nareszcie serial, w którym nie wszyscy są młodzi i piękni, także policjanci.
Miałem ochotę na coś ciut mniej mrocznego po ostatnich pracach, choć za długo ten stan nie potrwa... Responder przyłoży konkretnie.
Tak, nie są to bardzo odkrywcze historie, ale też podoba mi się to lekkie przymrużenie oka, także w wyborze postaci, nareszcie serial, w którym nie wszyscy są młodzi i piękni, także policjanci. :D Miałem ochotę na coś ciut mniej mrocznego po ostatnich pracach, choć za długo ten stan nie potrwa... Responder przyłoży konkretnie.
Miło patrzeć na mniej drewnianego Dornana :) Serial jak na razie naprawdę dobry. A Responder... ciężki, o czym świadczy też moje marudzenie chłopakom ;)
The Tourist drugi sezon w moim odczuciu już bardziej brytyjski i nie ze względu tylko na miejsce akcji troszkę nierówny ale w ostatecznym odczuciu na plus.
The Tourist drugi sezon w moim odczuciu już bardziej brytyjski i nie ze względu tylko na miejsce akcji :) troszkę nierówny ale w ostatecznym odczuciu na plus.
Skalpel pisze: 14 stycznia 2024, 11:38
The Tourist drugi sezon w moim odczuciu już bardziej brytyjski i nie ze względu tylko na miejsce akcji troszkę nierówny ale w ostatecznym odczuciu na plus.
nierówny na pewno, bardziej brytyjski tak ale niekoniecznie w tym przypadku to jest na +, słabszy niż jedynka
[quote=Skalpel post_id=123846 time=1705228695 user_id=152772] The Tourist drugi sezon w moim odczuciu już bardziej brytyjski i nie ze względu tylko na miejsce akcji :) troszkę nierówny ale w ostatecznym odczuciu na plus. [/quote] nierówny na pewno, bardziej brytyjski tak ale niekoniecznie w tym przypadku to jest na +, słabszy niż jedynka