[quote="Lubec"]Jeżeli chcesz zobaczyć Punishera to możesz zacząć od drugiego sezonu.[/quote] Teoretycznie tak. Ale praktycznie sumienie mi nie pozwala zacząć serialu od 2 sezonu. No i odpaliłem 1 odcinek. Jest ok. Zobaczymy jak dalej pójdzie.
Grego, Ty się chłopie nie szczyp tylko oglądaj Dardevila od początku do końca. Świetny, mroczny ze znakomitym klimatem serial, zarówno pierwszy jak i drugi sezon. I nie jest to jakaś bajeczka dla grzecznych dzieci tylko prawdziwy mocny thriller z dużą ilością akcji.
Grego, Ty się chłopie nie szczyp tylko oglądaj Dardevila od początku do końca. Świetny, mroczny ze znakomitym klimatem serial, zarówno pierwszy jak i drugi sezon. I nie jest to jakaś bajeczka dla grzecznych dzieci tylko prawdziwy mocny thriller z dużą ilością akcji.
Widziałem pierwszą serię, fajny mroczny klimat, ale szału nie było, dlatego stwierdziłem, że do drugiego podchodzić nie będę, bardzo dobry czarny charakter, rola Vincenta D'Onofrio podobała mi się najbardziej.
Widziałem pierwszą serię, fajny mroczny klimat, ale szału nie było, dlatego stwierdziłem, że do drugiego podchodzić nie będę, bardzo dobry czarny charakter, rola Vincenta D'Onofrio podobała mi się najbardziej.
Bardzo fajnie się oglądało.
Mroczny,ciemny klimat utrzymuje się przez obie serie.
Dobra rola Vincenta D'Onofrio.
Czasami razilo kiepskie aktorstwo w drugoplanowych rolach. Ale to tylko kilka razy mi się żuciło w oczy.
Serial oglądałem tylko ze względu na Punishera i nie wiem czy wrócę do kolejnych serii ale generalnie dobra rozrywka.
Bardzo fajnie się oglądało. Mroczny,ciemny klimat utrzymuje się przez obie serie. Dobra rola Vincenta D'Onofrio. Czasami razilo kiepskie aktorstwo w drugoplanowych rolach. Ale to tylko kilka razy mi się żuciło w oczy. Serial oglądałem tylko ze względu na Punishera i nie wiem czy wrócę do kolejnych serii ale generalnie dobra rozrywka.
Do obsady 3. sezonu "Daredevila" dołączyła Joanne Whalley. Aktorka wcieli się w siostrę Maggie. Fani komiksu "Born Again" mogą ją kojarzyć jako matkę Matta Murdocka, która opiekowała się nim w tym samym klasztorze, do którego trafił on pod koniec "Defenders". [za heroesmovies]
[img]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/Joanne+Whalley+2016.jpg[/img] Do obsady 3. sezonu "Daredevila" dołączyła Joanne Whalley. Aktorka wcieli się w siostrę Maggie. Fani komiksu "Born Again" mogą ją kojarzyć jako matkę Matta Murdocka, która opiekowała się nim w tym samym klasztorze, do którego trafił on pod koniec "Defenders". [za [url=http://www.heroesmovies.pl/forum/showthread.php?tid=6616&page=26]heroesmovies[/url]]
Lubec pisze:Serial został skasowany przez Netflix po trzecim sezonie.
Mój zapał do obejrzenia 3 sezonu osłabł.
Trzeci sezon jest bardzo dobry i trzyma wysoki poziom. Dla samego Vincenta D'Onofrio warto obejrzeć.
Zakończenie jest w miarę zamknięte, więc ze swojej strony jednak zachęcam do obejrzenia
[quote="grego1980"][quote="Lubec"]Serial został skasowany przez Netflix po trzecim sezonie.[/quote] Mój zapał do obejrzenia 3 sezonu osłabł. :scratch:[/quote] Trzeci sezon jest bardzo dobry i trzyma wysoki poziom. Dla samego Vincenta D'Onofrio warto obejrzeć. Zakończenie jest w miarę zamknięte, więc ze swojej strony jednak zachęcam do obejrzenia :)
Coraz częściej i coraz głośniej słyszy się o reboocie serialu już pod banderą Disney+. W roli głównej miałby powrócić Charlie Cox jako Matt Murdock i najprawdopodobniej również Vincent D’Onofrio,
► Pokaż Spoiler
obaj panowie zostali wprowadzeni do MCU Matt w Spider-Man: No Way Home, a Kingpin w serialu Hawkeye
w serialu który oficjalnie będzie już częścią MCU (bo seriale dla Netflixa, które niedawno pojawiły się na platformie Myszki Miki są wstawione poza linią czasową MCU).
Nowa produkcja miała by mieć kategorie wiekową PG-13, ale to mnie raczej nie boli i czekam z niecierpliwością na nową inkarnację Daredevila w wykonaniu Coxa.
Coraz częściej i coraz głośniej słyszy się o reboocie serialu już pod banderą Disney+. W roli głównej miałby powrócić Charlie Cox jako Matt Murdock i najprawdopodobniej również Vincent D’Onofrio,[spoil]obaj panowie zostali wprowadzeni do MCU Matt w Spider-Man: No Way Home, a Kingpin w serialu Hawkeye[/spoil] w serialu który oficjalnie będzie już częścią MCU (bo seriale dla Netflixa, które niedawno pojawiły się na platformie Myszki Miki są wstawione poza linią czasową MCU). Nowa produkcja miała by mieć kategorie wiekową PG-13, ale to mnie raczej nie boli i czekam z niecierpliwością na nową inkarnację Daredevila w wykonaniu Coxa.