Opis:
Po ataku na brytyjski okręt wprawiona dyplomatka Kate Wyler obejmuje stanowisko ambasadorki Wielkiej Brytanii, co wystawia na próbę jej umiejętności - oraz małżeństwo.
Produkcja: USA, Gatunek: Dramat,Thriller Obsada:
Keri Russell ... Kate Wyler
Rufus Sewell ... Hal Wyler
David Gyasi ... Austin Dennison
Rory Kinnear ... Nicol Trowbridge
Ali Ahn ... Eidra Park
Pearl Mackie ... Alysse
Jess Chanliau ... Ronnie
Ato Essandoh ... Stuart Heyford
[b]Opis:[/b] Po ataku na brytyjski okręt wprawiona dyplomatka Kate Wyler obejmuje stanowisko ambasadorki Wielkiej Brytanii, co wystawia na próbę jej umiejętności - oraz małżeństwo.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Dramat,Thriller [b]Obsada:[/b] Keri Russell ... Kate Wyler Rufus Sewell ... Hal Wyler David Gyasi ... Austin Dennison Rory Kinnear ... Nicol Trowbridge Ali Ahn ... Eidra Park Pearl Mackie ... Alysse Jess Chanliau ... Ronnie Ato Essandoh ... Stuart Heyford https://www.youtube.com/watch?v=ktWUMXeNlaA
Naprawdę fajny serial polityczny i to z wartką akcją, bez zbędnych wypełniaczy.
Obejrzałem w trzy dni, co dla mnie jest naprawdę dobrym wynikiem.
Tło historyczne, czyli obecna sytuacja geopolityczna jest oddana aż za realistycznie i boje się,
że jakiś głupi Amerykanie mogą uznać, że Kamila Harris naprawdę zaraz wyleci z Białego Domu...
Naprawdę fajny serial polityczny i to z wartką akcją, bez zbędnych wypełniaczy. Obejrzałem w trzy dni, co dla mnie jest naprawdę dobrym wynikiem. Tło historyczne, czyli obecna sytuacja geopolityczna jest oddana aż za realistycznie i boje się, że jakiś głupi Amerykanie mogą uznać, że Kamila Harris naprawdę zaraz wyleci z Białego Domu...
W drugim sezonie do obsady dołączy zdobywczyni Oscara za drugoplanową role w I, Tonya Allison Janney.
Janney wcieli się w wiceprezydentkę Grace Penn, na ten moment nie wiadomo w ilu odcinkach się pojawi.
W drugim sezonie do swoich ról powrócą: Keri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear i Ato Essandoh.
Data premiery drugiego sezonu nie jest jeszcze znana.
[newsimg=left]https://www.seriale-asd.eu/ext/dmzx/imageupload/img-files/10928/668ba68/edd37cb/f9ae63bbf4ef3abf17e2f0082aed0d89.jpg[/newsimg]W drugim sezonie do obsady dołączy zdobywczyni Oscara za drugoplanową role w I, Tonya Allison Janney. Janney wcieli się w wiceprezydentkę Grace Penn, na ten moment nie wiadomo w ilu odcinkach się pojawi.
W drugim sezonie do swoich ról powrócą: Keri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear i Ato Essandoh.
Data premiery drugiego sezonu nie jest jeszcze znana.