House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Mroofa69 »

nova.nike wiesz że istnieje obcja spoiler po lewej 3 od góry :D
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Mroofa69 pisze: nova.nike wiesz że istnieje obcja spoiler po lewej 3 od góry :D
Po lewej? Mnie się wydaje, że po prawej stronie. No chyba, że się siedzi tyłem do monitora :D ale wtedy ciężko się pisze ;)
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

fakt po prawej to te nerwy po maturze nawet strony mi sie mylą :D
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Wiem że istnieje i szczerze mówiąc nie jestem z tego zadowolona, bo na moim kompie on nie działa :? To coś u mnie, bo na kompie na uczelni jest ok, ale nie wiem jak to zmienić. Nigdy mi się nie udało otworzyć czyjegoś spojlera. A sama nie próbuję bo wolę widzieć co pisałam ;) Staram się jednak pisać spojlery tak by inni ich nie widzieli jeśli nie chcą :)
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

4x14 - pomysły jak najbardziej Housowskie ;) teksty jak zwykle kapitalne , następny odcinek obejrzany z przyjemnością :D
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

House M.D. [4x14] Obrazek
Majkelo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Majkelo »

An25driu pisze:House M.D. [4x14]

Dzięki wielkie <33 xD
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

No to mały newsik, na który dziś trafiłem:
Powstanie spin-off serialu "Dr House"

Według niepotwierdzonych informacji Fox i NBC pracują nad spin-offem przebojowego serialu "Dr House".

W nowym sezonie ma pojawić się w serialu nowa postać. Jeżeli osoba ta zostanie zaakceptowana przez widzów, w kolejnym sezonie stanie się ona bohaterem swojego własnego serialu. Co ciekawe nowa postać nie będzie wcale lekarzem, a prywatnym detektywem.
źródło: filmweb.pl

I co o tym sądzicie, wg mnie jest to pomysł chybiony. Mało prawdopodobne jest, ze scenarzyści stworzą tak wybitną postać w serial, która zasłuży na własne show. (Housa nic nie przebije)
We are against piracy, please don't attack ships.
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Ja bym niczego nie przesądzał. House to jest jedna z najlepiej stworzonych postaci w serialach. Jak udało im się stworzyć coś tak genialnego, to czemu nie mogą tego powtórzyć.

Co do ostatniego odcinka, to sposób w jaki House pozyskał nowego pacjenta jest świetny.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

despo pisze:Co do ostatniego odcinka, to sposób w jaki House pozyskał nowego pacjenta jest świetny.
Dokładnie. I kiedy zwraca się do Foremana:

"To słodkie, że nie straciłem|umiejętności zaskakiwania cię.",

to tak naprawdę zwraca sie do nas, widzów i faktycznie ma rację :) Nadal zaskakuje :)
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Hałs rulz. On zawsze potrafi mnie zaskoczyć. Mówie Wam, kiedyś przebierze się za wielkiego banana i będzie kazał obrać się ze skórki ;)

Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.

PS. Spin-off mógłby przedstawiać losy Hałsa na studiach, gdzie w młodym wieku objawiał się jego "geniusz". :D
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

House jest WIELKI!

Odcinek 4x15 jest niesamowity i przechodzi najśmielsze oczekiwania. To chyba jedyny do tej pory odcinek House MD, w którym dominuje powaga, a House nie rzuca co rusz śmiesznych komentarzy. Ale i tutaj znajdują się perełki (zarówno teksty jak i same sytuacje). No i ta końcóweczka. Naprawdę świetny odcinek. Oby tak dalej!

PS. Cudy's nice :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No cóż, od czasów zakończenia sezonu drugiego, jest to faktycznie najlepszy odcinek "Housa", jaki widziałem. I po raz kolejny zaskoczenie, znowu coś nowego. To niesamowite, że można tak w czwartej serii utrzymywać poziom. Ba, nawet go podwyższać :)

Do tego technicznie zrealizowany znakomicie - scena prawie że ostatnia (wiadomo która) jest niezwykle pięknie sfilmowana.

No i rzeczywiście - Cudy ma swoje pięć minut ;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

4x15 był chyba najdziwniejszym, najbardziej schizowym odcinkiem housa od dawna, a przy tym nie traci nic z typowej serialowej House'owatości :tongue: . Fajne jest to że nieco wyrywa się z rutynowego schematu odcinka. Na dodatek jedna genialna scena - Cuddy ROXX :D najlepsza scena z jej udziałem w całym serialu :pirat: . Zakończenie sugeruje ciekawy season finale :)
Spoiler:
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

House M.D. [4x15] Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 maja 2008, 13:51 przez An25driu, łącznie zmieniany 1 raz.
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

An25driu pisze:House M.D. [4x15] Obrazek
Czy ma ktoś ściągnięty ten odcinek w asd i mógłby chwilkę poseedować? Bo zatrzymało mi się na 99,9% - pliki tekstowe (w tym napisy) się nie ściągają :(
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

mi tez sie tak samo zatrzymalo
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

Trudno.. trzeba czekać aż ktoś poseeduje.
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

AScarlett pisze:Bo zatrzymało mi się na 99,9%
u mnie to samo :?
asgoja
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: asgoja »

u mnie to samo :(( A tak pięknie ściągało

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ