Chyba takie było zamierzenie, że sezon 2 to przygotowanie do wojny a w 3 i 4 sezonie dostaniemy wojnę. Ostatnią minutę odcinka finałowego możemy potraktować jako trailer 3 sezonu. Ogólnie jestem rozczarowany sezonem, mimo wszystko liczyłem na więcej akcji i walki.
Chyba takie było zamierzenie, że sezon 2 to przygotowanie do wojny a w 3 i 4 sezonie dostaniemy wojnę. Ostatnią minutę odcinka finałowego możemy potraktować jako trailer 3 sezonu. Ogólnie jestem rozczarowany sezonem, mimo wszystko liczyłem na więcej akcji i walki.
Koniec sezonu i w sumie raczej rozczarowanie na koniec, przy braku fajerwerków od 6 odcinka (mimo że 7 oceniam na plus) spodziewałem się na koniec czegoś krwistego i konkretnego w finale (choć z reguły najwięcej w GoT działo się najwięcej w przedostatnich odsłonach). A tu nic z tego - znów rozstawianie figur - i mam wrażenie, że wszystko dzieje się coraz wolniej, chyba było najnudniej obok 6 odcinka...
Zatem słabo wypadła końcówka 2 sezonu, ale znając siebie, pewnie kolejnego też nie odpuszczę...
!
Wiadomość od: Traf
Ukryłem treść, bo za bardzo informuje o tym, co jest w finałowym odcinku.
Haha, a myślałem, że bezspoilerową opinię wyrażam, ale Traf nową rozszerzoną definicję spoilera zastosował, ale niech będzie.
[quote=sindar post_id=124762 time=1722869330 user_id=5739] [spoil]Koniec sezonu i w sumie raczej rozczarowanie na koniec, przy braku fajerwerków od 6 odcinka (mimo że 7 oceniam na plus) spodziewałem się na koniec czegoś krwistego i konkretnego w finale (choć z reguły najwięcej w GoT działo się najwięcej w przedostatnich odsłonach). A tu nic z tego - znów rozstawianie figur - i mam wrażenie, że wszystko dzieje się coraz wolniej, chyba było najnudniej obok 6 odcinka... Zatem słabo wypadła końcówka 2 sezonu, ale znając siebie, pewnie kolejnego też nie odpuszczę...[/spoil]
[mod=Traf]Ukryłem treść, bo za bardzo informuje o tym, co jest w finałowym odcinku.[/mod] [/quote]
Haha, a myślałem, że bezspoilerową opinię wyrażam, ale Traf nową rozszerzoną definicję spoilera zastosował, ale niech będzie. :-))
[ref=#199e15]sindar[/ref], lepiej [spoil]rozczarować się po obejrzeniu, niż być poinformowanym przed seansem, że w ostatnim odcinku wieje nudą...[/spoil]