Lost
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
- youtube Warszawa
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: Lost (The End - spoilery bez ukrywania)
Wiecie, że to już 10 lat od premiery tego serialu?
Oczywiście przypomniano o tym na Comic Conie.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Lost
Ależ czas leci. Patrząc na mój poprzedni wpis sprzed... hm... było 10 lat od premiery Lost, a teraz już... 20 lat. Masakra...
Jako że Lost pojawiło się na N. podszedłem do pierwszego odcinka z synem, którego w czasie premiery PL w AXN jeszcze nie było na świecie.
20 lat minęło, a naprawdę jestem pod wrażeniem, jak to się nadal ogląda.
Pamiętam, końcówka była mocno dyskusyjna, ale po drodze tyle interesujących rzeczy się w tym serialu zadziało, że korci mnie, by sobie powoli oglądać dalej.
Jako że Lost pojawiło się na N. podszedłem do pierwszego odcinka z synem, którego w czasie premiery PL w AXN jeszcze nie było na świecie.
20 lat minęło, a naprawdę jestem pod wrażeniem, jak to się nadal ogląda.
Pamiętam, końcówka była mocno dyskusyjna, ale po drodze tyle interesujących rzeczy się w tym serialu zadziało, że korci mnie, by sobie powoli oglądać dalej.
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Lost
20lat! Początek był zajebisty, szczególnie wtedy gdy nie miało się pojęcia co będzie dalej a po każdym odcinku i zwrocie akcji trzeba było czekać cały tydzień, nie jak teraz wszystko od razu i odpowiedzi na tacy. Wtedy seriale jeszcze oglądało się w całkiem inny sposób. A co do zakończenia to nie było dyskusyjne a zwyczajnie do dupy i bez sensu. Zemściło się to, że przez długi czas autorzy mnożyli tajemnice i niesamowitości nie mając pojęcia co robią.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
Oceń ten serial