Shedao Shai pisze:specjalnie wstałem o 10 żeby ustawić ściąganie finału.
:res
Ja kiedyś w noc po premierze mid-season finału SGA poprostu nie położyłem się spać tylko siedziałem i odświeżałem wyszukiwanie na mininovie aż nie pojawił się nowy odcinek
[quote="Shedao Shai"]specjalnie wstałem o 10 żeby ustawić ściąganie finału.[/quote]
:res
Ja kiedyś w noc po premierze mid-season finału SGA poprostu nie położyłem się spać tylko siedziałem i odświeżałem wyszukiwanie na mininovie aż nie pojawił się nowy odcinek :smt101
w sumie final wiele nam juz nie wyjasni...wszystkie pionki juz poustawiane...Jack pokazuje nowe oblicze... scenarzyści musza sie niezle napracowac azeby czyms nas zaskoczyc ale w przypadku tego serialu materialu na zaskoczenie jest naprawde wiele...
w sumie final wiele nam juz nie wyjasni...wszystkie pionki juz poustawiane...Jack pokazuje nowe oblicze... scenarzyści musza sie niezle napracowac azeby czyms nas zaskoczyc ale w przypadku tego serialu materialu na zaskoczenie jest naprawde wiele...
i jak wam sie podobał finał?? Ciekawostka: [spoiler] Ben budzi się w 9 odcinku w tej samej kurtce i z raną na ramieniu prawym ;] A w hotelu pyta jaki mamy rok [/spoiler]
Kto jeszcze nie miał okazji zobaczyć to zapraszam na cały 4 sezon Lost [url=http://www.bt-chat.com/details.php?id=38149&hit=1][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
wszystko się skonczylo tak jak powinno. [spoiler]Wiemy jak powstało O6 i co się stało z resztą rozbitków, Desmond z powrotem jest z Penny, ale z tym Lockiem na koncu w trumnie to przesadzili trochę[/spoiler] Jeśli by się terasz skonczylo, to skonczylo by sie na poziomie, tak jak Prison Break.
Mr.Wolf pisze:Ale pamietajcie ze scenarzysci mają rozplanowaną (mam nadzieje) fabułe na dwa koncowe sezony tak aby wszystko było w miare jasne.
Dla mnie scenarzysci Losta to przypadek kliniczny
Tak namieszali, że po drodze pogubili się kompletnie.
Jeśli mówią, że mają coś jasno rozplanowane- i to na dwa sezony aż, to włos się jeży na głowie
Ale pożyjejmy, zobaczymy.
[quote="Mr.Wolf"]Ale pamietajcie ze scenarzysci mają rozplanowaną (mam nadzieje) fabułe na dwa koncowe sezony tak aby wszystko było w miare jasne.[/quote]
:D :D :D Dla mnie scenarzysci Losta to przypadek kliniczny :D Tak namieszali, że po drodze pogubili się kompletnie. Jeśli mówią, że mają coś jasno rozplanowane- i to na dwa sezony aż, to włos się jeży na głowie :P Ale pożyjejmy, zobaczymy.
To co, nie zostaje nam nic innego jak czekać z takimi paradoksalnymi domysłami . No bo naprawdę ciężko zgadnąć co wymyślą scenarzyści przy takim obrocie sytuacji.
To co, nie zostaje nam nic innego jak czekać z takimi paradoksalnymi domysłami . No bo naprawdę ciężko zgadnąć co wymyślą scenarzyści przy takim obrocie sytuacji.
Shedao Shai pisze:No jak dla mnie, to jeden z niewielu seriali w których WIDAĆ że fabuła jest rozplanowana na konkretną ilość odcinków.
Tu się zgodzę w 100%, choć dopiero (IMO) w trzecim sezonie stało się to widoczne.
Ostatnio sami twórcy wypowiedzieli się na temat tego co stało się z Wyspą:
[quote="Shedao Shai"]No jak dla mnie, to jeden z niewielu seriali w których WIDAĆ że fabuła jest rozplanowana na konkretną ilość odcinków.[/quote]
Tu się zgodzę w 100%, choć dopiero (IMO) w trzecim sezonie stało się to widoczne. Ostatnio sami twórcy wypowiedzieli się na temat tego co stało się z Wyspą: [spoiler]przeniosła się w czasie :shock: [/spoiler]
Przecież wzmianka o przenoszeniu w czasie była wyświetlana w filmie instruktażowym ze stacji, który oglądał Locke. Więc dość łatwo można było się domyślić, że przeniosła się w przeszłość lub też przyszłość
[spoiler]Przecież wzmianka o przenoszeniu w czasie była wyświetlana w filmie instruktażowym ze stacji, który oglądał Locke. Więc dość łatwo można było się domyślić, że przeniosła się w przeszłość lub też przyszłość[/spoiler]