Doctor Who

a long, long time ago..
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: djjasiek »

Zapraszam do pobierania 11. odcinka, no i nie myliłem się:
Spoiler:
Doctor Who [4x11] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

11 odcinek poprostu rewelacja i wprowadzenie do wielkiego boom ;D bedzie sie dzialo :D a co do sezonu 4 to mozna powiedziec ze przewyzsza nawet sezon 3 ktorego final byl wprost rewelacyjny :D jednak mam takie jakies glupie przeczucie ze Doktorkowi w tym sezonie stanie sie cos zlego...wlaszcza iz w zapowiedzi kolejnego odcinka wypowiadane jest tajemnicze zdanie: to tylko początek... :D
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

no oby nie! ja chce zeby powstawaly kolejne coraz to lepsze sezony a doktorek byl i byl! :D
Awatar użytkownika
soban
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: soban »

Obejrzałem właśnie na BBC1 i ciągle jeszcze pod wrażeniem...
Spoiler:
Obrazek
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

Doktor rządzi :D
Poza jednym a właściwie dwoma szczegółami wszystko można było przewidzieć, ale przyznam że z niecierpliwością czekałam na ten odcinek (a nanastępny czekam z jeszcze większą) i nie rozczarowałam się. Dostałam nawet więcej :D
soban pisze:
Spoiler:
Spoiler:
Pozostaje jeszcze jedna sprawa:
Spoiler:
Nie mam nic przeciwko temu ;)
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Zapraszam do pobierania 12. odcinka.

Doctor Who [4x12] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Awatar użytkownika
soban
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

A pamiętacie zakończenie 3 sezonu?
Spoiler:
A co tu gdybać...jeszcze tylko 5 dni i wszystko będzie jasne.
Obrazek
mardar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mardar »

Po prostu coś pięknego, dawno takiego odcinka nie było... czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek.
bweb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bweb »

Przez kilka ostatnich odcinków nie jestem w stanie podnieść szczęki z podłogi (że się tak obrazowo wyrażę).

Jak na razie mistrzostwo świata. Co mnie jeszcze mocniej utwierdza w przeknaniu ze Doctor to najlepszy serial s-f jaki dotąd nakręcono. Wszystko jest spójne i logiczne.

A Sabon:
soban pisze:
Spoiler:
Spoiler:
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

Jest jeszcze jedna sprawa
Spoiler:
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

bweb pisze:Przez kilka ostatnich odcinków nie jestem w stanie podnieść szczęki z podłogi (że się tak obrazowo wyrażę).

Jak na razie mistrzostwo świata. Co mnie jeszcze mocniej utwierdza w przeknaniu ze Doctor to najlepszy serial s-f jaki dotąd nakręcono. Wszystko jest spójne i logiczne.

Podpisuję się wszystkimi kończynami! Doctor Who to zdecydowanie najlepszy serial sci-fi (a na moim top10 zajmuje 1sze miejsce). Nie wiem jak Was, ale mnie podczas odcinka 4x12 prawie cały czas przechodziły ciarki :D Nie mogę się doczekać ostatniego odcinka. Jestem jednak spokojny bo Tennant ma podpisany kontrakt i bedzie w nastepnym sezonie :)
bweb
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Awatar użytkownika
soban
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

No i rok czekania na 5 sezon...Ale co tu sie działo:
Spoiler:
Szkoda, że teraz trzeba tak długo czekać...:( lipa
Obrazek
bweb
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Po obejrzeniu 4x13 muszę przyznać, że Doctor Who to IMO najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. Widać, że wielki finał, był przygotowywany od dawna, a nie wymyślony na poczekaniu. Nie mogę doczekać się kolwjnej Świątecznej Inwazji, a przede wszystkim piątego sezonu.
Spoiler:
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

kacperski pisze:Nie mogę doczekać się kolwjnej Świątecznej Inwazji, a przede wszystkim piątego sezonu.
Z tym piątym sezonem to może być ciężko, gdyż jest zapowiedziany na... 2010 rok. W 2009 mają być tylko 4 odcinki specjalne, coś w podobie do Christmas Specials.

A przy okazji zapraszam do pobierania finałowego odcinka 4. sezonu:

Doctor Who [4x13] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek

Added after 9 hours 20 minutes:

No i zapraszam do pobierania całego sezonu czwartego, jeżeli jeszcze nie oglądałeś to na co czekasz???

Doctor Who 2008 Season4 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2008, 10:30 przez djjasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

to co odroznia Doktora od innych seriali to przede wszystkim dobrze przemyslana fabula i ten final poprostu miodzio :D wszystko ulozylo sie w jedna calosc ;D a teraz tyle trzeba czekac za kolejnym sezonem ...
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Słuchajcie mam sprawe, widze ze duzo osób chwali ten serial. Ostatnio chcialem pociągnąc I sezon a tu co? Okazało sie ze 0 seedków. Wiec pozostaje jedno, prosic was o reseeda. :P
bweb
Wskaż do odpowiedzi

Mr.Wolf pisze:Słuchajcie mam sprawe, widze ze duzo osób chwali ten serial. Ostatnio chcialem pociągnąc I sezon a tu co? Okazało sie ze 0 seedków. Wiec pozostaje jedno, prosic was o reseeda. :P
Ewentualnie sciagaj z serwisow typu rapidshare.com (polecam).

Wejdz na peb.pl albo nedds.pl i bez trudnu cos znajdziesz.
bweb
Wskaż do odpowiedzi

Przepraszam za dubla, ale inaczej nie byloby widać, że pisałem coś nowego w temacie.

Zauważyłem dziś na torrentach coś takiego jak Doctor Who Proms, który miał premiere wczoraj (tj 27 lipca). Ale z tego co widze to są tylko dwa duże pliki mp3.

Ktoś się orientuje co to takiego?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ