Dokładnie - fantastyczny serial, który opowiada o grupce przyjaciół, którzy przez przypadek dostają sie do świata równoległego...
Quin Mallory (Jerry O'Connell) - młodociany student zainteresował się teorią mostu Einsteina i Podalskiego. Z zaciszu domowym stworzył "zegar", dzięki któremu mógł na kilka minut przenieść się do równoległej rzeczywistości.
Eksperyment jednak wymknął sie spod kontroli - przez przypadek "tunel", który stworzył wessał kilka osób, które uczestniczyły w eksperymencie + kilka przypadkowych osób.
Od teraz grupka tych osób stara sie wrócić do "swojego" świata...
Przypominam ten świetny serial gdyż najprawdopodniej mam już komplet do czterech pierwszych sezonów... (brak jeszcze do piątego).
[img]http://www.showtv.republika.pl/zdj2/sliders0.gif[/img] "A gdyby tak...?"...
Dokładnie - fantastyczny serial, który opowiada o grupce przyjaciół, którzy przez przypadek dostają sie do świata równoległego...
Quin Mallory (Jerry O'Connell) - młodociany student zainteresował się teorią mostu Einsteina i Podalskiego. Z zaciszu domowym stworzył "zegar", dzięki któremu mógł na kilka minut przenieść się do równoległej rzeczywistości. Eksperyment jednak wymknął sie spod kontroli - przez przypadek "tunel", który stworzył wessał kilka osób, które uczestniczyły w eksperymencie + kilka przypadkowych osób.
Od teraz grupka tych osób stara sie wrócić do "swojego" świata...
Jest ale tracker (demonoid) już dawno padł.
Dodatkowo w tym starym relasie brakowało napisów oraz chyba jeden z odcinków był "fejkiem" nie wspominając jużo kolejności (coś tam było pomylone)...
Obecnie więc byłbym skłonny zrobić RS-a, prostującego te Bugi - ale to zależy od tego, ile będzie chętnych...
Jest ale tracker (demonoid) już dawno padł. Dodatkowo w tym starym relasie brakowało napisów oraz chyba jeden z odcinków był "fejkiem" nie wspominając jużo kolejności (coś tam było pomylone)...
Obecnie więc byłbym skłonny zrobić RS-a, prostującego te Bugi - ale to zależy od tego, ile będzie chętnych...
jest to fajny serial! w mlodosci bylem fanem sliders
Teraz nie chce mi sie go pobierac poniewaz ma on 5 sezonow i chyba z 4 widzialem w Tv. Polecam go. Naprawde fajny i z humorem
jest to fajny serial! w mlodosci bylem fanem sliders :D Teraz nie chce mi sie go pobierac poniewaz ma on 5 sezonow i chyba z 4 widzialem w Tv. Polecam go. Naprawde fajny i z humorem :D
RS odpada ponieważ jest to jeden z pierwszych seriali za jaki się wziąłem. Obecny poziom kompresji jest o wiele wydajniejszy niż ten stosowany dwa lata temu dlatego musiałbym zabrać się za ten serial od nowa.
Jak będzie komplet napisów PL do WSZYSTKICH sezonów i będą chętni to można pomyśleć nad wystawieniem całości.
Jak jest komplet napisów to proszę o dodanie serialu do naszej listy Propozycji.
RS odpada ponieważ jest to jeden z pierwszych seriali za jaki się wziąłem. Obecny poziom kompresji jest o wiele wydajniejszy niż ten stosowany dwa lata temu dlatego musiałbym zabrać się za ten serial od nowa.
Jak będzie komplet napisów PL do WSZYSTKICH sezonów i będą chętni to można pomyśleć nad wystawieniem całości.
Jak jest komplet napisów to proszę o dodanie serialu do naszej listy Propozycji.
Kompletu niestety niet, do 5 sezonu nikt chyba napisów nie zrobił. szukałam długo i intensywnie.
A torrenty 1 2 3 i 4 sezonem w Xvid Asd chodzą Ja ściągam aktualnie dla uzupełnienia kolekcji ( i żeby sobie obejrzeć ponownie rzecz jasna) i idą, powoli ale konsekwentnie
Kompletu niestety niet, do 5 sezonu nikt chyba napisów nie zrobił. szukałam długo i intensywnie.
A torrenty 1 2 3 i 4 sezonem w Xvid Asd chodzą :D Ja ściągam aktualnie dla uzupełnienia kolekcji ( i żeby sobie obejrzeć ponownie rzecz jasna) i idą, powoli ale konsekwentnie :grin: