Ech, ok, już ok. Moja wina, miałaś rację, że wątpiłaś. Sam siebie teraz popacam, a tamte pace cofam Najzabawniejsze jest to, że ja naprawdę wpatrywałem się w te forum z intensywnością snajpera, ale może usprawiedliwia mnie, że mam katar, kaszel i pewnie niebawem umrę. Już się wpatrywać przestanę, bo do niczego sensownego to nie doprowadziło Przepraszam po tysiąckroć za zamieszanie. Czuwający nad głupkami Bóg mnie tylko chronił, że tu o tym pisałem, a nie na forum otwartym. Aż mi gorączka skoczyła
Ech, ok, już ok. Moja wina, miałaś rację, że wątpiłaś. Sam siebie teraz popacam, a tamte pace cofam :) Najzabawniejsze jest to, że ja naprawdę wpatrywałem się w te forum z intensywnością snajpera, ale może usprawiedliwia mnie, że mam katar, kaszel i pewnie niebawem umrę. Już się wpatrywać przestanę, bo do niczego sensownego to nie doprowadziło :wink: Przepraszam po tysiąckroć za zamieszanie. Czuwający nad głupkami Bóg mnie tylko chronił, że tu o tym pisałem, a nie na forum otwartym. Aż mi gorączka skoczyła :)
to dobrze ze sie wyjasnilo bo juz zaczynalam watpic w swoj wzrok :lol:
mam tylko nadzieje, ze jak sprawdzasz klasowki to nie wpatrujesz sie jak w forum, bo mlodziez moglaby ucierpiec na tym
to dobrze ze sie wyjasnilo bo juz zaczynalam watpic w swoj wzrok :lol: mam tylko nadzieje, ze jak sprawdzasz klasowki to nie wpatrujesz sie jak w forum, bo mlodziez moglaby ucierpiec na tym :P