Wcześniej jakoś go nie oglądałem ale właśnie zacząłem.
zapowiada się ciekawie - na ludzkość napada nieznana rasa obcych - mamy więc pełną mobilizację sił - dużo walk i misji.
Na razie sam za dużo nie oglądnąłem (dwa odcinki) ale wygląda ciekawie - zapraszam więc.
Wcześniej jakoś go nie oglądałem ale właśnie zacząłem. zapowiada się ciekawie - na ludzkość napada nieznana rasa obcych - mamy więc pełną mobilizację sił - dużo walk i misji.
Jestem już w trakcie oglądania Farscape i BSG, ale ten też z chęcią obejrzę.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
serialik ok ale w ostatnich odcinkach sa avi i napisy pomieszane i nie ma ostatniego odcinka powtarza sie ktorys wczesniejszy chyba ze tak mialo byc to sorki
serialik ok ale w ostatnich odcinkach sa avi i napisy pomieszane i nie ma ostatniego odcinka powtarza sie ktorys wczesniejszy chyba ze tak mialo byc to sorki
Jestem po 2 pierwszych odcinkach. Troche stereotypowy, ale i tak uwielbiam . Wszystko co sf z "fighters" i alienami i jestem w 7mym niebie!!
Mam nadzieje ze blad zostanie szybko rozwiazany z tymi ostatnimi odcinkami
Jestem po 2 pierwszych odcinkach. Troche stereotypowy, ale i tak uwielbiam :D. Wszystko co sf z "fighters" i alienami i jestem w 7mym niebie!! Mam nadzieje ze blad zostanie szybko rozwiazany z tymi ostatnimi odcinkami ;)