[quote="xvidasd"]oj no nie bądz aż taką służbistką @Brita - ważne, żeby była fajna zabawa!! :)[/quote] Wiem, ze lubisz stosowac sie tylko do tych zasad ktore sam ustalasz, ale w tym temacie pozostane nieugieta :evil: :D
[quote="neotps"]To liczy sie zabawa w koncu czy regulamin i sciesle zasady bez zabawy?:)[/quote] A czy zabawa nie moze isc w parze z przestrzeganiem zasad?? ;)
Nie, nie moze. To albo retoryczne pytanie bylo, albo jako dziecko nie dowiedzialas sie co to znaczy dobrze sie bawic...
BTW: Znasz sytuacje, w ktorej mamusia wystraja swoje dziecko jak do kosciola i idzie z nim na spacer w niedziele, krzyczac do niego "NIE BIEGAJ BO SIE PRZEWROCISZ!" dziecko biegnie, wywraca sie na trawie, matka podbiega, daje mu klapsa w tylek krzyczac do ucha i próbujac wyszarpac mu reke z barku - "CO JA MOWILAM! MASZ NIE BIEGAC! I TERAZ POPATRZ! SPODNIE DO PRANIA! A DZIS JE WLOZYLES!!!"...
Patrzac na takie sytuacje, nic tylko podejsc i dac jej paczke prezerwatyw z instrukcja, by nigdy wiecej nie zapominala o ich uzyciu:)
Anyway, zasady to nie zabawa, zabawa nie ma zasad - dlatego jest zabawna... Mozemy dalej sie sprzeczac na pw/gg jezeli masz ochote.
Nie, nie moze. To albo retoryczne pytanie bylo, albo jako dziecko nie dowiedzialas sie co to znaczy dobrze sie bawic... BTW: Znasz sytuacje, w ktorej mamusia wystraja swoje dziecko jak do kosciola i idzie z nim na spacer w niedziele, krzyczac do niego "NIE BIEGAJ BO SIE PRZEWROCISZ!" dziecko biegnie, wywraca sie na trawie, matka podbiega, daje mu klapsa w tylek krzyczac do ucha i próbujac wyszarpac mu reke z barku - "CO JA MOWILAM! MASZ NIE BIEGAC! I TERAZ POPATRZ! SPODNIE DO PRANIA! A DZIS JE WLOZYLES!!!"... Patrzac na takie sytuacje, nic tylko podejsc i dac jej paczke prezerwatyw z instrukcja, by nigdy wiecej nie zapominala o ich uzyciu:) Anyway, zasady to nie zabawa, zabawa nie ma zasad - dlatego jest zabawna... Mozemy dalej sie sprzeczac na pw/gg jezeli masz ochote.
neotps pisze:Nie, nie moze. To albo retoryczne pytanie bylo, albo jako dziecko nie dowiedzialas sie co to znaczy dobrze sie bawic...
BTW: Znasz sytuacje, w ktorej mamusia wystraja swoje dziecko jak do kosciola i idzie z nim na spacer w niedziele, krzyczac do niego "NIE BIEGAJ BO SIE PRZEWROCISZ!" dziecko biegnie, wywraca sie na trawie, matka podbiega, daje mu klapsa w tylek krzyczac do ucha i próbujac wyszarpac mu reke z barku - "CO JA MOWILAM! MASZ NIE BIEGAC! I TERAZ POPATRZ! SPODNIE DO PRANIA! A DZIS JE WLOZYLES!!!"...
Patrzac na takie sytuacje, nic tylko podejsc i dac jej paczke prezerwatyw z instrukcja, by nigdy wiecej nie zapominala o ich uzyciu:)
Anyway, zasady to nie zabawa, zabawa nie ma zasad - dlatego jest zabawna... Mozemy dalej sie sprzeczac na pw/gg jezeli masz ochote.
Nie mam ochoty sprzeczac sie z kims, kto reprezentuje taki poziom dyskusji
Twoj przyklad z dzieckiem ma sie nijak do konkursu, a jesli nie lubisz przestrzegania zasad to nie bierz w nim udzialu, nie ma przymusu :roll:
[quote="neotps"]Nie, nie moze. To albo retoryczne pytanie bylo, albo jako dziecko nie dowiedzialas sie co to znaczy dobrze sie bawic... BTW: Znasz sytuacje, w ktorej mamusia wystraja swoje dziecko jak do kosciola i idzie z nim na spacer w niedziele, krzyczac do niego "NIE BIEGAJ BO SIE PRZEWROCISZ!" dziecko biegnie, wywraca sie na trawie, matka podbiega, daje mu klapsa w tylek krzyczac do ucha i próbujac wyszarpac mu reke z barku - "CO JA MOWILAM! MASZ NIE BIEGAC! I TERAZ POPATRZ! SPODNIE DO PRANIA! A DZIS JE WLOZYLES!!!"... Patrzac na takie sytuacje, nic tylko podejsc i dac jej paczke prezerwatyw z instrukcja, by nigdy wiecej nie zapominala o ich uzyciu:) Anyway, zasady to nie zabawa, zabawa nie ma zasad - dlatego jest zabawna... Mozemy dalej sie sprzeczac na pw/gg jezeli masz ochote.[/quote] Nie mam ochoty sprzeczac sie z kims, kto reprezentuje taki poziom dyskusji :) Twoj przyklad z dzieckiem ma sie nijak do konkursu, a jesli nie lubisz przestrzegania zasad to nie bierz w nim udzialu, nie ma przymusu :roll:
[quote]Nie mam ochoty sprzeczac sie z kims, kto reprezentuje taki poziom dyskusji :) [/quote] Z calym szancukniek, ale co do mojego poziomu nie mam sobie nic do zarzucenia, a jak cos Ci nie odpowiada, to moglas zwyczajnie NIE ODPISYWAC. EOD.
Wracając do konkursu od siebie również dla zwycięzcy dodam nagrodę - osoba, która wygra będzie mogła wskazać serial, który zobowiązuje sie wystawić w pierwszej kolejności (sezon). Oczywiście pod warunkiem, że będą napisy
Wracając do konkursu od siebie również dla zwycięzcy dodam nagrodę - osoba, która wygra będzie mogła wskazać serial, który zobowiązuje sie wystawić w pierwszej kolejności (sezon). Oczywiście pod warunkiem, że będą napisy :)
Ja akurat skonczyłem robic dwie i tu co? Dowiedziałem się ze zamkneliscie konkurs, asz wy:P
Troche długo z tym zwlekałem bo nie miałem czasu, praca i te sprawy... W kazdym razie szkoda.
Ja akurat skonczyłem robic dwie i tu co? Dowiedziałem się ze zamkneliscie konkurs, asz wy:P Troche długo z tym zwlekałem bo nie miałem czasu, praca i te sprawy... W kazdym razie szkoda.
Ja byłbym jak najbardziej za:) . Tylko przydałby sie ktos do przestrzegania zasad i ogarniecia tego wszystkiego .. wczesniej to chyba była Brita o ile mnie pamiec nie myli? , byłoby okej
Ja byłbym jak najbardziej za:) . Tylko przydałby sie ktos do przestrzegania zasad i ogarniecia tego wszystkiego .. wczesniej to chyba była Brita o ile mnie pamiec nie myli? :), byłoby okej
To jak z tym konkursem. Mi się właśnie nudziło i zrobiłem jedną. Wiem żę ja już wcześniej wysyłałem ale mozna tak w nagrode za to ze wtedy bylem jedyny moge jeszcze jedna? I jezeli sie konkurs odbedzie to moze jednak mozna by wrzucac tapety bezposrednio bo mysle ze jedna z przyczyn braku zainteresowania bylo to ze komus moglo sie nie chciec maila wysłać.
To jak z tym konkursem. Mi się właśnie nudziło i zrobiłem jedną. Wiem żę ja już wcześniej wysyłałem ale mozna tak w nagrode za to ze wtedy bylem jedyny moge jeszcze jedna? I jezeli sie konkurs odbedzie to moze jednak mozna by wrzucac tapety bezposrednio bo mysle ze jedna z przyczyn braku zainteresowania bylo to ze komus moglo sie nie chciec maila wysłać.:D
Ja narazie i tak nie mam neta, ale uwazam ze z wysylaniem na maila bylo ok bo kazdy glosowalby wtedy anonimowo i bylyby wieksze emocje
narazie sie konkursem nie zajme wiec albo to zrobi asd albo poczekamy jak u mnie wroci do normy (jutro bede wiedziec)
Ja narazie i tak nie mam neta, ale uwazam ze z wysylaniem na maila bylo ok bo kazdy glosowalby wtedy anonimowo i bylyby wieksze emocje :D narazie sie konkursem nie zajme wiec albo to zrobi asd albo poczekamy jak u mnie wroci do normy (jutro bede wiedziec) :)