atathoth pisze:Znaczy sie
To jest nasza kompresja ale bez zadncyh PL napisow.
Ktos bierze nasza prace i ja kopiuje.
Chodzi o to czy uploaderzy z naszej strony to upają, czy to wychodzi z "naszej stajni", a Asd o tym wie, o to konkretnie chodzi, bo zapewne kompresja ta sama i wydawało mi się że to jacyś wolny strzelcy.
[quote="atathoth"]Znaczy sie To jest nasza kompresja ale bez zadncyh PL napisow. Ktos bierze nasza prace i ja kopiuje.[/quote]
Chodzi o to czy uploaderzy z naszej strony to upają, czy to wychodzi z "naszej stajni", a Asd o tym wie, o to konkretnie chodzi, bo zapewne kompresja ta sama i wydawało mi się że to jacyś wolny strzelcy.
atathoth pisze:hehe napisalem pare comments na mini*ovej i na w zatoce Pir. do jego releasow
Nie wiem czy to za sprawą twoich commentów, ale JoeBlue usunął wszystkie "swoję" torrenty z naszymi serialami i zamieścił je od nowa, ale już bez duzego S w asd i z dopiskiem:
Torrent made by JoeBlue, files made by (Xvid asd) team - www tvshows yoyo pl
[quote="atathoth"]hehe napisalem pare comments na mini*ovej i na w zatoce Pir. do jego releasow :D[/quote]
Nie wiem czy to za sprawą twoich commentów, ale JoeBlue usunął wszystkie "swoję" torrenty z naszymi serialami i zamieścił je od nowa, ale już bez duzego S w asd i z dopiskiem:
[quote]Torrent made by JoeBlue, files made by (Xvid asd) team - www tvshows yoyo pl[/quote]
Wypomnialem mu (jakies 3 godziny temu) ze jakby promowal nasze releasy to by zamiescil nasza pelna nazwe oraz by zostawil pliki nietkniete (napisy i plik tct tvshows)
i widze ze tylko czesciowo sie poprawil, skopiowal tytul, a napisow nie pododawal... kurde chyba cos napisze do adminow...
Wypomnialem mu (jakies 3 godziny temu) ze jakby promowal nasze releasy to by zamiescil nasza pelna nazwe oraz by zostawil pliki nietkniete (napisy i plik tct tvshows) i widze ze tylko czesciowo sie poprawil, skopiowal tytul, a napisow nie pododawal... kurde chyba cos napisze do adminow...