Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: grzesiulek »

:D dzięki już niecały miesiąc
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

premiera 2 września :)
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: grzesiulek »

hehe trzeba włączyć zegar żeby odliczał :smile:
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: kain_b »

Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

no ciekawe :D
Saga
Wskaż do odpowiedzi

juz są napisy :shock:
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Chyba pobili rekord szybkości w tłumaczeniu :grin:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Najbardziej wkurzające według mnie 3 sytuacje w pierwszych odcinkach to:
Spoiler:
Możliwe ze cos przeoczyłem bo oglądałem po robocie. Ale to były wedlug mnie te najbardziej naciągane rzeczy a reszta?..... ujdzie xd
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Mnie się oba odcinki podobały, jednak 2 chyba był lepszy. Troche marnie rozegrali
Spoiler:
Po 2 odcinkach uważam że warto nadal oglądać PB
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

na razie jestem po 1 odcinku i zapowiada się całkiem przyzwoicie Nic tylko oglądać dalej :D
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja też jestem po seansie! Nie mogłem się doczekać 4 serii i moge pwowiedzieć że nie moge sie doczekac kolejnych odcinków! A przede wszystkim czego by ludzie nie mówili o nim to według mnie Prison to najlepszy serial jaki widziałem! Gdyby nie on to bym wogule zadnego nie obejrzal!
Obrazek
Shedin
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Shedin »

Spoiler:
Można dużo przykładów podawać,i o ile wcześniejsze sezony były słabsze od serii 1,najgorsze jest to że każdy kolejny sezon jest o wiele słabszy od poprzedniego.Jest słabo,ale jak historia podpowiada nastepny sezon będzie jeszcze gorszy,tak więc nie bluzgajcie że Prison sez.4 dno itp.bo zobaczycie pewnie jeszcze gorsze.Chociaż na razie zaskakuje mnie dość ciepłe przyjęcie nowego sezonu,ale to pewnie wynika z tzw.głodu serialowego że coś nowego a jednocześnie znanego wróciło w okresie najlepiej do tego pasującym,nie na darmo własnie teraz rusza nowa ramówka programowa w tv-jesteśmy bardziej zadowoleni z życia i mniej krytyczni w tych dniach :)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Spoiler:
Saga
Wskaż do odpowiedzi

czy odcinki będą pojawiać się tak jak zawsze co tydzień czy cały seazon w całości???
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Bardzo dobre pytanie. Sam nie wiem czy mam czekać na wersję asd, czy może ściągnąć z innego źródła.
Prawdę mówiąc trzeci sezon mnie nie zachwycił i mam nadzieję, że teraz się nie zawiodę. Sądząc po wypowiedziach na forum powinno być OK.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Coach_25 pisze: Prawdę mówiąc trzeci sezon mnie nie zachwycił i mam nadzieję, że teraz się nie zawiodę. Sądząc po wypowiedziach na forum powinno być OK.
Czyli opcja spoiler działa, bo gdybyś tam zaglądał, nie formułowałbyś tak daleko idących wniosków :)

Ja dodam tylko, jest
Spoiler:
, ale przyznaję
Spoiler:
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Jak Bostonq, także obejrze już ten serial do końca z czystej ciekawości aczkolwiek zakończenie i tak przewidywalne ( wielki Michael wymyśli wypasiony plan, wszysty padną i zobaczymy Happy End w tle z rodzinką i osobami najbliższymi z grona Skołfilda).

Jedno jest ciekawe, jaki to super plan wymyśli, może użyje do tego nakrętki od Nutelli a może przekieruje satelite NASA? Po Michaelu można sie spodziewać wszystkiego: jak wspomniał Lincoln w jednym z odcinków cytuje: "Michael przestań gadać bzdury, ty nawet nie idziesz się wysikać bez planu" czy jakos tak, w każdym razie jedno i to samo :)
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

uwięzienie, ucieczka, zemsta.
Tak być powinno, ale wiadomo że jak oglądalność skoczy to i możemy mieć sezon 5.
Spoiler:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Spoiler:
Shedin
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Shedin »

Spoiler:

Szybka odpowiedź