House of Saddam

Historyczne posty.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

House of Saddam

Post autor: djjasiek »

Opis i linki do tego serialu, jak i do reszty zarezerwowanych przeze mnie postaram się jutro dostarczyć.
Ostatnio zmieniony 11 września 2008, 16:59 przez djjasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Czekamy, czekamy... :)
Obrazek When Dreams Come True...
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

House of Saddam jest to mini-serial wyprodukowany przez stację BBC opowiedający o życiu i rządach irackiego dyktatora Saddama Husajna, ale przede wszystkim o tym co działo się przez wszystkie lata przywództwa poza kulisami. Dzięki tej produkcji wybierzemy się w podróż przez życie prywatne Saddama, zobaczymy jego rodzinne problemy, poznamy słabości, innymi słowy zobaczymy to czego nikt do tej pory nie widział...

Opis napisał piotr_cebo.

http://www.imdb.com/title/tt0936453/

i to jak na razie jedyny link ;)

ew.
http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressr ... ddam.shtml
ale to nie jest oficjalna serialu tylko press pack...
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

To też byś mogła zrobić (zalega miesiąc), bo właśnie pojawiły się wszystkie napisy. Tylko kompresja i bym wstawił.

Added after 10 minutes:

Doszedł link:
http://www.filmweb.pl/f489194/House+of+Saddam,2008
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Jeszcze raz się przypomnę. Bo serial już gotowy do seedu...
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Dziś wieczorem zrobię podstronę - ale późnym.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Spokojnie. Już nie powtórzę błędu z Generation Kill ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

http://www.tvshows.yoyo.pl/houseofsaddam-e.html
http://www.tvshows.yoyo.pl/houseofsaddam.html

Czekamy tylko na tłumaczenie i możesz seedowac.

Stwórz taką nazwe torrenta:

Kod: Zaznacz cały

House Of Saddam [Mini-series 2008] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Added after 1 minutes:

I temat już przeniosłem do wszystko o serialach :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

House of Saddam jest to mini-serial wyprodukowany przez stację BBC opowiedający o życiu i rządach irackiego dyktatora Saddama Husajna, ale przede wszystkim o tym co działo się przez wszystkie lata przywództwa poza kulisami. Dzięki tej produkcji wybierzemy się w podróż przez życie prywatne Saddama, zobaczymy jego rodzinne problemy, poznamy słabości, innymi słowy zobaczymy to czego nikt do tej pory nie widział...

Mini series made by BBC about the life of Iraq dictator - Saddam Husain.
You can see the backstage of his political life,see the private life, his family problems, weakneses.
In other words - you will see things that nobody seen before.
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Skoro tego nie zauważyłeś to znaczy też że nie sprawdziłeś synchronizacji napisów - gdybyś sprawdził czy napisy pasują na pewno zauważyłbyś tą pixeloze.
Szkoda, że to zaraz na początku pierwszego odcinka - jesli ktos pierwszy raz spotka się z (XviD asd) i akurat natknie się na twojego relasa to już zawsze będzie uważał, że "tego się nie da oglądac" - i słusznie - nikt nie wytrzyma nawet tych ośmiu minut, żeby zobaczy, że potem jest już ok.

Skoro więc wogóle nie sprawdzasz co wypuszczasz to bóg wie ile wypuściłeś złych relasów (np z rozjechanymi napisami czy synchronizacją). Pobrałem tylko to z Twoich relasów i od razu błąd...

Widzisz nam nie chodzi o masówkę - wolę o połowę mniej relasów ale naprawdę na wysokim poziomie - marka (XviD asd) zobowiązuje.

Dlatego na razie nie wypuszczaj już więcej seriali dopóki się nad tym nie zastanowisz.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Nie będę się tłumaczył - jesteśmy tylko ludźmi. Przyznaję moja wina jak cholera. Faktycznie nie zwróciłem uwagi na tą pixelozę. Napisy zawsze sprawdzam (do wielu seriali musiałem synchronizować, gdyż napisy były do już nieżyjących wersji), ale na końcu - jak końcówka pasuje to i reszta musi. To samo tyczy się dźwięku. Prawdopodobnie przejrzałem ten odcinek, ale jakoś uwagi nie zwróciłem. Możesz zresztą zauważyć, że do tej pory nikt się nie skarżył na moje releasy (raz było podejrzenie o wirusa, które kilka osób zdementowało). Też nie jesteś wolny od błędów, można podać przykład - SAAB.
xvidasd pisze: Dlatego na razie nie wypuszczaj już więcej seriali dopóki się nad tym nie zastanowisz.
Jeżeli uważasz, że tak będzie najlepiej - nie ma problemu. Możemy zakończyć naszą współpracę w tym niezbyt ciekawym klimacie. Decyzja należy do Ciebie. Jeżeli uważasz, że ta mała pomyłka przekreśla wszystkie moje dokonania, że tak to nazwę, jestem w stanie to przyjąć (choć raczej nie zrozumieć).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Oczywiście, że nikt nie jest bez wad - czasem po prostu jak zobacze cos takiego to mi się włos na głowie jezy (jak zobaczyłem SAABA to miałem tak samo :D ).

Dlatego spoko - rób dalej co robisz bo odwalasz kawał dobrej roboty :thumleft:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ