Wiem że w skrótach klawiszowych wyłączyć można wciskając " M ", niestety włączanie/wyłączanie nic nie daje
Yogi_18 pisze:Wiem że w skrótach klawiszowych wyłączyć można wciskając " M ", niestety włączanie/wyłączanie nic nie daje Crying or Very sad
Jak już w pierwszym poście napisałem włączenie - to nie działa.Bostonq pisze:Narzędzia w pasku u góry - ikonka przezroczyste napisy - kliknij i masz Lub klawisz M podczas odtwarzania wduś.
Taaa, ale niestety u mnie na czarnym tle mieści się tylko jedna linijka, jak już są dwie to czarny dymek nachodzi już na film, poza tym przezroczystość nie tyczy się tylko napisów ale również też całej ramki w trybie pełnoekranowym oraz licznika czasutgRIDDICKtg pisze:ja se pomniejszam obraz i daje na czarnym tle
Nie pytamMerlin_ pisze:Jeśli to Vista to na jednym forum znalazłem "niby" rozwiązanie problemu, ale czy dział nie pytaj
"Wyłącz Kompozycje Wizualne
Wyłącz Kompozycje Pulpitu
Wyłącz skalowanie ekranu o wyższej rozdzielczości DPI."
Dobrze wnioskujeszBostonq pisze:A to jaki system jest? Z Twojego postu w Hyde Parku wnoszę, że Vista.
Kodeki które wgrałem to:Bostonq pisze:A kodeki pewnie masz standardowe, co używacie tu na forum.
tgRIDDICKtg pisze:czemu sie nie miesci ?? umnie sie miesci pare linijek bo obraz jak pomniejszasz to idzie go do gory potem przesunac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość