Rapid Share

Historyczne posty.
neotps
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: neotps »

fluid pisze: ty jestes ograniczona czy tylko udajesz? :shock:
fluid - naprawde przesadzasz, mówiłeś juz 2 razy, że Twoja wypowiedź w tym temacie jest już ostatnią... A tu nie dość że nie ostatnie, to w dodatku coraz bardziej agresywne i nieuprzejme.

Wyobraź sobie, że niektórzy są tutaj, ponieważ seriale kochają, oglądają i chcą się tym dzielić z innymi. Nie każdy komentuje odcinek i krytykuje i pochwala, bo nie interesują go takie rzeczy, stąd w dyskusji rzadko udział bierze. Ale to co powiedzieć o M. mogę, to że to fanka seriali z którą mogę bardzo miło porozmawiać na ich temat i podzielić się poglądami.. Czasem się zdażają ludzie, którzy kitu nikomu nie muszą wciskać..
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

neotps pisze:Dzięki rapidshare, seriale które są trudnodostępne na torrentach, mają swoje ponowne życie tutaj.
To w takim razie nie widzę sensu wrzucania np. Fringe, Terminator: The Sarah Connor Chronicles sezon 2, House of Saddam, Generation Kill i jeszcze pare innych

A co do kłótni @fluid vs. @M.
Dla mnie jest jasne że @M. nabija sobie punkty ALE przede wszystkim:
M. pisze:ja wrzucam dlatego, żeby te seriale były dostępne dla jak największej ilości osób.
No właśnie. Z tego co widzę @M. zarejestrowała się na forum ponad pół roku temu czyli nie pojawiła się znikąd, a ponad to warto zwrócić uwagę na fakt że posiada bardzo liczną kolekcję seriali (XviD asd) czyli jest całkiem prawdopodobne że "kocha seriale i chce zeby inni tez mogli je ogladac" ;)

Jednakże @fluid jako uploader powinien mieć prawo do zastrzeżenia sobie własnych releasów bo jak napisał
fluid pisze:pliki narapida sam bede wrzucal,
Nie widzę problemu
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Lisu11 pisze: Dla mnie jest jasne że @M. nabija sobie punkty ALE przede wszystkim:
M. pisze:ja wrzucam dlatego, żeby te seriale były dostępne dla jak największej ilości osób.
No właśnie. Z tego co widzę @M. zarejestrowała się na forum ponad pół roku temu czyli nie pojawiła się znikąd, a ponad to warto zwrócić uwagę na fakt że posiada bardzo liczną kolekcję seriali (XviD asd) czyli jest całkiem prawdopodobne że "kocha seriale i chce zeby inni tez mogli je ogladac" ;)
Na konto mogę sobie nazbierać wrzucając co tydzień tylko nowego Prisona, House'a i Fringe (zwykła wersja, nie xvid asd) :) :)
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Ja nie moge. Seriale macie za darmo z sieci, nie sądze by każdy z Was kupował dvd z nimi, więc za darmo oglądacie, macie za darmo linki z rapidshare i za darmo ściągacie bo większość i tak nie kupi konta premium, ale.. ROBICIE WIELKIE HELLO! że uploader ma za ściągnięte przez Was 100mb punkty. Lisu11, a myślałem, że szczyt bezczelności to załatwić się komuś na wycieraczce, zadzwonić i poprosić o papier do tyłka, ale wytykać komuś punkty to jednak lepszy motyw!
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

...po co w ogóle ta "dyskusja"?
spokoju trochę :)
neotps
Wskaż do odpowiedzi

A niech twa, każdy raz się wygada, co mu na sercu leży, zdrowsi wszyscy będziemy :-)
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

M. pisze:Własnym podwórku powiadasz.
Dobrze wiedzieć, że to Twoje.
Tak to podwórko Fluida i calej reszty ktora jest z nami od poczatku lub od bardzo dawna.
To Fluid miedzy innymi przyczynil sie do rozwoju strony i forum, to on byl tutaj jak bylo zaledwie kilka seriali i jest do dzis wiec uszanuj bez zbednego dyskutowania jego decyzje, tym bardziej ze nigdy nie bylo cie widac na forum, nigdy nie udzielalas sie w innych tematach dotyczacych seriali wiec domyslam sie, ze nie sa raczej twoja pasja.
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

troche przesadzacie z tym fluidem

mialem podobna sytylacje na innym forum gdzie bylem moderatoram i z tamtad tez wszyscy byli za osoba ktora byla popularniejsza niz za mna ktory mial racje anwet admini puzniej mnie wszyscy przepraszali ale bylo za puzno i odszedlem z tamtad

nie biezcie strony teog popularniejszego tylko tego kto ma racje

i z tego forum wszyscy uszanuja decyzje fluida ale z innych raczej nie bo co im zrobi nic

bo m z tego co ja rozumie nie chodzilo o to ze ona chce tow rzucic i se pkt nabic

i prosil bym o moderatora o zamkniecie tamatu zeby nie rpzerodzilos ie to w cos niemilego
Ostatnio zmieniony 27 września 2008, 13:18 przez tgRIDDICKtg, łącznie zmieniany 1 raz.
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

tgRIDDICKtg pisze:troche przesadzacie z tym fluidem

mialem podobna sytylacje na innym forum gdzie bylem moderatoram i z tamtad tez wszyscy byli za osoba ktora byla popularniejsza niz za mna ktory mial racje anwet admini puzniej mnie wszyscy przepraszali ale bylo za puzno i odszedlem z tamtad

nie biezcie strony teog popularniejszego tylko tego kto ma racje

i z tego forum wszyscy uszanuja decyzje fluida ale z innych raczej nie bo co im zrobi nic
Tak jest na każdym forum, nie tylko na naszym.
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ludzie nie patzra na prawde racje tylko pierw na popularnosc

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ