Historyczne posty.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Bostonq »

Nie ma sensu wrzucać na rapida tego serialu, bo skasują od razu. Jak popatrzcie z ciekawości na inne fora, to jest dokładnie tak samo. Z megaupload też usuwają, ale trochę później. Ogólnie serial nie daje się polubić ;)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Bostonq pisze:Ogólnie serial nie daje się polubić

Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No właśnie. Tyle że biorąc pod uwagę niski poziom serialu, to wygląda dość zabawnie, taka troska o tępienie projekcji internetowych, bo inne seriale jakoś sobie radzą i bez tego :)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Nie rozumiecie, to wszystko robota "wzorca" :grin:
slayer
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: slayer »

Bostonq pisze:Nie ma sensu wrzucać na rapida tego serialu, bo skasują od razu.
odcinek wrzucony przeze mnie trzyma się od tygodnia, a jakoś specjalnie nie ukrywałem nazwy. Właśnie ciekawe jest, że uploady M. jakby nie były nazwane są kasowane po ok 1,5h
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Ale na pebie jest to samo, co kto da link, to za jakiś czas znika (link, nie ten, co da). Więc to chyba nie jest kwestia M. Owszem, czasem coś się utrzyma, ale dlaczego, to ja nie wiem. Faktycznie "wzorzec" ;)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Moje konto jest kontrolowane, ot co ;P
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Zamiast winrarem, spróbuj podzielić hjsplitem. Może to coś pomoże.
Mam jeszcze jeden pomysł:
Podczas pakowania (dzielenia) zaznacz opcję ukrywania nazw plików (czy coś w tym stylu). Wtedy administrator rapida nie znając hasła nie będzie mógł zweryfikować zawartości po nazwie pliku. Wtedy nie powinien mieć podstaw do usunięcia. O ile w tym tkwi problem, ale spróbować można.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Zrobiłam to już, zrobiłam ;)

Cyt. z innego forum:
Zmieniłem nazwy plików, nagrałem na płytę spakowane archiwum zabezpieczone hasłem, potem zrobiłem obraz płyty .iso, który ponownie spakowałem i wrzuciłem i nic to nie dało.
ntr
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ntr »

M. pisze:Zrobiłam to już, zrobiłam ;)

Cyt. z innego forum:
Zmieniłem nazwy plików, nagrałem na płytę spakowane archiwum zabezpieczone hasłem, potem zrobiłem obraz płyty .iso, który ponownie spakowałem i wrzuciłem i nic to nie dało.
Czyli jestes na cenzurowanym :D Pozostaje w takim razie korzystac z uslug innych serwerow, moze tak jak pisalem wczesniej: odsiebie.com, sendspace.pl Twoj wybor, bo szkoda czasu tak w nieskonczonosc wrzucac na RS, skoro to daremna praca.
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Wrzuc przez rapidspread'a

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ