Po nieciekawych wrażeń po oglądnięciu Flight of the Conchords, zdecydowałem się zabrać za inną komedię i wybór padł na Big Bang Theory.
Ta produkcja jest o niebo lepsza od wcześniej wspomnianej, jest to dobry serial, jak nie bardzo dobry. Dla mnie przezabawny, Sheldon i jego 'gadka' przebijają wszystko.
Zdecydowanie Polecam! ; )
Po nieciekawych wrażeń po oglądnięciu Flight of the Conchords, zdecydowałem się zabrać za inną komedię i wybór padł na Big Bang Theory. Ta produkcja jest o niebo lepsza od wcześniej wspomnianej, jest to dobry serial, jak nie bardzo dobry. Dla mnie przezabawny, Sheldon i jego 'gadka' przebijają wszystko. Zdecydowanie Polecam! ; )
spiderpp pisze:Po nieciekawych wrażeń po oglądnięciu Flight of the Conchords, zdecydowałem się zabrać za inną komedię i wybór padł na Big Bang Theory.
Ta produkcja jest o niebo lepsza od wcześniej wspomnianej, jest to dobry serial, jak nie bardzo dobry. Dla mnie przezabawny, Sheldon i jego 'gadka' przebijają wszystko.
Zdecydowanie Polecam! ; )
Przede wszystkim TBBT to serial przenaczony dla innych odbiorców.
Zgadzam się, serial jest bardzo dobry, szczególnie Sheldon wybija się ponad reszte. Wcześniej przesadzali z robieniem zbyt wielkiej idiotki z Penny, ale to się zmieniło i widać że na lepsze. Oglądam serial na bieżąco i trzyma przez cały czas swój poziom. Polecam.
[quote="spiderpp"]Po nieciekawych wrażeń po oglądnięciu Flight of the Conchords, zdecydowałem się zabrać za inną komedię i wybór padł na Big Bang Theory. Ta produkcja jest o niebo lepsza od wcześniej wspomnianej, jest to dobry serial, jak nie bardzo dobry. Dla mnie przezabawny, Sheldon i jego 'gadka' przebijają wszystko. Zdecydowanie Polecam! ; )[/quote] Przede wszystkim TBBT to serial przenaczony dla innych odbiorców. Zgadzam się, serial jest bardzo dobry, szczególnie Sheldon wybija się ponad reszte. Wcześniej przesadzali z robieniem zbyt wielkiej idiotki z Penny, ale to się zmieniło i widać że na lepsze. Oglądam serial na bieżąco i trzyma przez cały czas swój poziom. Polecam.
nie tylko z Penny przestali robić blondi, ale i Leonarda jakoś bardziej przystosowali do życia wśród ludzi (szczególnie w stosunku do 1 epizodu) :tongue:
[quote="pieklo"]Luuuudzie, tak mi brakuje jakiegoś inteligentnego serialu komediowego, nadal nic nie słychać o tłumaczeniach drugiej serii?[/quote] Druga seria jest przecież tłumaczona na bieżąco.
Jestem po całym sezonie, dość szybko to zleciało.
Serial trzyma poziom przez cały sezon, naprawdę śmieszna komedia.
Jeśli chodzi o postaci to tak jak napisałem wcześniej moim zdaniem najlepszy jest Sheldon, choć czasem jego egoizm bywa denerwujący.
Penny za to jest całkiem ładna, można swobodnie rzucić na nią okiem ; )
Jestem po całym sezonie, dość szybko to zleciało. Serial trzyma poziom przez cały sezon, naprawdę śmieszna komedia. Jeśli chodzi o postaci to tak jak napisałem wcześniej moim zdaniem najlepszy jest Sheldon, choć czasem jego egoizm bywa denerwujący. Penny za to jest całkiem ładna, można swobodnie rzucić na nią okiem ; )
Dawno temu czytajac recenzje stwierdzilem ze ten serial jest slabiutki i szkoda sobie nim glowe zawracac. Ostatnio w jeden wolny dzien nie bylo co robic i pobralem pilota na probe... skonczylo sie na tym ze w dwa dni obejrzalem wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszly
Cala ekipa wyborowo dobrana i swietnie oddajaca ducha serialu. Ulubiona postac to naturalnie Sheldon - jest istnym masakratorem w swoich tekstach
Dawno temu czytajac recenzje stwierdzilem ze ten serial jest slabiutki i szkoda sobie nim glowe zawracac. Ostatnio w jeden wolny dzien nie bylo co robic i pobralem pilota na probe... skonczylo sie na tym ze w dwa dni obejrzalem wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszly :D
Cala ekipa wyborowo dobrana i swietnie oddajaca ducha serialu. Ulubiona postac to naturalnie Sheldon - jest istnym masakratorem w swoich tekstach :D
Jak coś to wstawiam cały drugi sezon. Daty nie chcę strzelać (w szczególności, że są juwenalia). Szacowany czas około 2 tygodni (jednak nie gwarantuje tego).
Jak coś to wstawiam cały drugi sezon. Daty nie chcę strzelać (w szczególności, że są juwenalia). Szacowany czas około 2 tygodni (jednak nie gwarantuje tego).