Opis:
Serial opowiada o obsłudze pięciogwiazdkowego hotelu w Londynie. Rebecca - szefowa hotelu - jest bardzo wymagającą chlebodawczynią. Wymaga od swoich podwładnych rzeczy prawie, że nie wykonalnych. Dodatkowo każdy z nich ma swoje aspiracje i marzenia.
Prosiłbym o w miarę sprawnę zrobienie tłumaczenia i stronki I jak to będzie to też bym prosił o CSOON (choć niekoniecznie). Wstępny termin: za tydzień.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2009, 00:35 przez djjasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Opis: Serial opowiada o obsłudze pięciogwiazdkowego hotelu w Londynie. Rebecca - szefowa hotelu - jest bardzo wymagającą chlebodawczynią. Wymaga od swoich podwładnych rzeczy prawie, że nie wykonalnych. Dodatkowo każdy z nich ma swoje aspiracje i marzenia.
Prosiłbym o w miarę sprawnę zrobienie tłumaczenia i stronki :) I jak to będzie to też bym prosił o CSOON (choć niekoniecznie). Wstępny termin: za tydzień.
Hej @djjasiek !
Muszę wiedzieć jak Ci z tym idzie bo propozycja ta wygrała w chartsie i maks za dwa tyg musi byc wystawiona a Ty nic się nie odzywasz!
Jak zapewne zauważyłeś wprowadzam "paski postępu" (na głównej) więc muszę mieć jakies info jak Ci idzie i czy aby na pewno się z tym wyrobisz!!
Jeśli nie dajesz rady to spoko tylko mi napisz!! - jeszcze jest czas, żebym się wziąl za Ciebie z tym serialem - po prostu nie chce, żeby wyszło , że "charts" to lista, która nijak się ma do wystawiania" itp - napisz więc mi na czym stoimy!
Hej @djjasiek ! Muszę wiedzieć jak Ci z tym idzie bo propozycja ta wygrała w chartsie i maks za dwa tyg musi byc wystawiona a Ty nic się nie odzywasz! Jak zapewne zauważyłeś wprowadzam "paski postępu" (na głównej) więc muszę mieć jakies info jak Ci idzie i czy aby na pewno się z tym wyrobisz!!
Jeśli nie dajesz rady to spoko tylko mi napisz!! - jeszcze jest czas, żebym się wziąl za Ciebie z tym serialem - po prostu nie chce, żeby wyszło , że "charts" to lista, która nijak się ma do wystawiania" itp - napisz więc mi na czym stoimy! :)
W takim razie jutro wieczorkiem zacznę seedować. Zostało mi jeszcze dopasowanie napisów do 3 odcinków i będzie koniec. A może nawet dzisiaj wieczorkiem mi się to uda? Zobaczymy...
W takim razie jutro wieczorkiem zacznę seedować. Zostało mi jeszcze dopasowanie napisów do 3 odcinków i będzie koniec. A może nawet dzisiaj wieczorkiem mi się to uda? Zobaczymy...