Grupa tłumaczy

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
ogame
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Grupa tłumaczy

Post autor: ogame »

Witam,

Mam w planie założyć grupę tłumaczy, głównie seriali, które nie posiadają napisów, a chcielibyście je zobaczyć w asd, lecz i nie tylko. Dla osób, które będą sie w szczególny sposób wyróżniały, będą przewidziane nagrody, aby zmotywować do dalszego działania :) Poszukuje osób które znają dobrze angielski, bądź wiedzą jak "zbudować" napisy. Chętnych proszę o zgłoszenie się na PW.

Pozdrawiam

P.S. Jeśli nie trafiłem z działem, to proszę o nakierowanie mnie na właściwą drogę :>
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

Jakie to będą seriale? Trudne do tłumaczenia czy raczej łatwe?
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Wiec sprecyzuje :):

1. "Poszukuje osób które znają dobrze angielski", chodzi mi o to, by osoba tlumaczaca dala rade tlumaczyc ze sluchu badz z angielskich subow :> Tak zeby jakos ogarniala zdeka ten angielski ;]

2. Seriale hmmm, raczej nie trudne, takie seriale jak csi czy grey`a anatomy badz house, sa juz tlumaczone, wiec nie ma sensu, a tam wydaje mi sie ze angielski jest z innej polki i nie kazdy potrafi. Trudno jest mi teraz ocenic, ale tlumacze teraz Lie to me 1x2 oraz Being Human 1x1 i trudne one nie sa, i mysle ze na takim poziomie bedzie reszta :)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ