Wiec tak, tlumacze sobie teraz Sonny With A Chance i naszla mnie pewna mysl, co Wy na to aby najblizsze premiery seriali tj. Breaking Bad s2, rescue me s5, dollhouse s1, przetlumaczyc jakis wspolnie. To znaczy, tyle osob ile sie zglosi, siadloby i podzieliloby sie te 45 minut na tyle osob, wtedy napisy wyszlyby w piorunujacym tempie. Wrzucic jewtedy an n24 czy cus i zmiazdzyc hataka ;] co Wy an to? Da rade zebrac tak pare osob? ;]
Wiec tak, tlumacze sobie teraz Sonny With A Chance i naszla mnie pewna mysl, co Wy na to aby najblizsze premiery seriali tj. Breaking Bad s2, rescue me s5, dollhouse s1, przetlumaczyc jakis wspolnie. To znaczy, tyle osob ile sie zglosi, siadloby i podzieliloby sie te 45 minut na tyle osob, wtedy napisy wyszlyby w piorunujacym tempie. Wrzucic jewtedy an n24 czy cus i zmiazdzyc hataka ;] co Wy an to? Da rade zebrac tak pare osob? ;]
Tyle, że każdy ma inny styl tłumaczenia i nie wiem czy taki zlepek będzie spójny...
Poza tym nie wiem jeszcze kto wytrwa choćby do pierwszego tłumaczenia...
Tyle, że każdy ma inny styl tłumaczenia i nie wiem czy taki zlepek będzie spójny... Poza tym nie wiem jeszcze kto wytrwa choćby do pierwszego tłumaczenia...
Wszystko zależeć bedzie od serialu jaki będzie tłumaczony. Moge się przyłączyć , ale jeśli będzie to jakiś serial z którym miałam już styczność, bo ze względów oczywistych wole się nie brać za coś w czym nie będe się orientowała. Wymienione wyżej seriale nie są mi jednak znane Jak będziesz miał już konkretny tytuł to daj znać
Wszystko zależeć bedzie od serialu jaki będzie tłumaczony. Moge się przyłączyć , ale jeśli będzie to jakiś serial z którym miałam już styczność, bo ze względów oczywistych wole się nie brać za coś w czym nie będe się orientowała. Wymienione wyżej seriale nie są mi jednak znane :) Jak będziesz miał już konkretny tytuł to daj znać :D