produkcja: USA gatunek: Dramat, Przygodowy, Akcja data premiery: 2009-01-25 (USA) reżyseria: Paolo Barzman
Opis:
Comming Soon pisze:Zdobywczyni Oscara w 1995 roku Mira Sorvino ("Jej wysokość Afrodyta") podpisała z telewizją NBC kontrakt na występ w mini serialu "The Last Templar". Powstanie on w oparciu o bestsellerową powieść Raymonda Khoury'ego.
Sorvino wcieli się w postać nowojorskiej pani archeolog poszukującej skarbu templariuszy. Victor Garber ("Agentka o stu twarzach") zagra Monsignora De Angelisa, który wspomoże bohaterkę w jej misji.
Reżyserią serialu zajmie się Paolo Barzman. Ma on doświadczenie w realizacji podobnych historii - wcześniej stał za kamerą "Łowców skarbów".
[youtube][/youtube] Linki:
Napisy pewnie ktoś przetłumaczy, jak nie to sam to zrobię.
Historia strasznie oklepana, ale zważywszy, że jest to mini serial można w jakieś popołudnie obejrzeć. Trailer zapowiada się nie najgorzej. Zapraszam do komentarzy.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[b]produkcja:[/b] USA [b]gatunek:[/b] Dramat, Przygodowy, Akcja [b]data premiery:[/b] 2009-01-25 (USA) [b]reżyseria:[/b] Paolo Barzman
[b]Opis:[/b] [quote="Comming Soon"]Zdobywczyni Oscara w 1995 roku Mira Sorvino ("Jej wysokość Afrodyta") podpisała z telewizją NBC kontrakt na występ w mini serialu "The Last Templar". Powstanie on w oparciu o bestsellerową powieść Raymonda Khoury'ego.
Sorvino wcieli się w postać nowojorskiej pani archeolog poszukującej skarbu templariuszy. Victor Garber ("Agentka o stu twarzach") zagra Monsignora De Angelisa, który wspomoże bohaterkę w jej misji.
Reżyserią serialu zajmie się Paolo Barzman. Ma on doświadczenie w realizacji podobnych historii - wcześniej stał za kamerą "Łowców skarbów". [/quote]
Napisy pewnie ktoś przetłumaczy, jak nie to sam to zrobię.
Historia strasznie oklepana, ale zważywszy, że jest to mini serial można w jakieś popołudnie obejrzeć. Trailer zapowiada się nie najgorzej. Zapraszam do komentarzy.
ja też na tak, brakuje seriali przygodowych troche, mam tylko małe obawy co do obsady głownej roli,
chociaż bardzo lubie Mire, to troche mi nie pasuje do tej roli, ale zobaczymy,
ja też na tak, brakuje seriali przygodowych troche, mam tylko małe obawy co do obsady głownej roli, chociaż bardzo lubie Mire, to troche mi nie pasuje do tej roli, ale zobaczymy,
Ostrzegam, książka jest beznadziejna. Dziesiąte popłuczyny po popłuczynach typu Kod Leonarda...
Chociaż może film będzie w miarę. Zwłaszcza Mira Sorvino- lubię ją.
Ostrzegam, książka jest beznadziejna. Dziesiąte popłuczyny po popłuczynach typu Kod Leonarda... Chociaż może film będzie w miarę. Zwłaszcza Mira Sorvino- lubię ją. :grin:
Oglądnąłem początek i muszę przyznac, że serial mnie zaciekawił.
Spoiler:
Chociaż widok laski w szpilkach, szarżującej na koniu z pastorałka w dłoni, której użyła jako kopii na bądz co bądz prawdziwym rycerzu (chociaż może to tylko przebieraniec? ), powalając go na ziemie mocno mnie rozśmieszył...
Ale jakiś magnes mnie ciągnie... - Indiana w spódnicy??
Oglądnąłem początek i muszę przyznac, że serial mnie zaciekawił. [spoiler]Chociaż widok laski w szpilkach, szarżującej na koniu z pastorałka w dłoni, której użyła jako kopii na bądz co bądz prawdziwym rycerzu (chociaż może to tylko przebieraniec? :D ), powalając go na ziemie mocno mnie rozśmieszył... :smt082 [img]http://showtv.republika.pl/zdj2/last9.jpg[/img]
Ale jakiś magnes mnie ciągnie... - Indiana w spódnicy?? ;) [/spoiler]
Wlasnie pojawily sie napisy do [url=http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3467511/the-last-templar-pl]2-giej czesci[/url]. Z niecierpliwoscia czekam na wersje asd :)
The Last Templar [mini 2009] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL [url=http://thepiratebay.org/torrent/4837566][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
wszystko pieknie ladnie tylko 2 czesci z tymi napisami nie da sie ogladac, wytrawlem kilkanascie minut ale jak zobaczylem "Wykoszystam" to juz wymieklem
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
wszystko pieknie ladnie tylko 2 czesci z tymi napisami nie da sie ogladac, wytrawlem kilkanascie minut ale jak zobaczylem "Wykoszystam" to juz wymieklem
Dokładnie. Nie chcę tu nikogo krytykować, ale jakość napisów do 2 części jest bardzo mierna. Serial ogólnie jest fajny, książka też nie najgorsza, ale po obejrzeniu 20 min z tymi "napisami" odechciało mi się. Przydałaby się korekta.
Dokładnie. Nie chcę tu nikogo krytykować, ale jakość napisów do 2 części jest bardzo mierna. Serial ogólnie jest fajny, książka też nie najgorsza, ale po obejrzeniu 20 min z tymi "napisami" odechciało mi się. Przydałaby się korekta.
Może tłumacz wszedł w konwencje tej miniserii xD bo 2 odcinek jest dużo gorszy od pierwszego. A napisy faktycznie porażka ale osobiście wytrwałem do końca, niestety do słabego końca... Ale główna pani archeolog jest całkiem udana więc można obejrzeć nawet dla niej
Może tłumacz wszedł w konwencje tej miniserii xD bo 2 odcinek jest dużo gorszy od pierwszego. A napisy faktycznie porażka ;) ale osobiście wytrwałem do końca, niestety do słabego końca... Ale główna pani archeolog jest całkiem udana więc można obejrzeć nawet dla niej ;)