Poniżej znajduje się lista z dodanymi napisami do naszego serwisu.
Natomiast wchodząc do tego działu dowiesz się o wszystkim dotyczącym tłumaczeń:
Informacje, Requesty i Pomoc techniczna.
Czerwek pisze:I jednoczesnie od razu mam pytanie. Ma ktos zestaw napisow do Star Trek The next generation w jednym spakowanym pliku?
Ja... nie mam
Jaką wersję potrzebujesz tych napisów :?:
Bo jeśli do wersji NiteShdw 170 MB to mogę zebrać napisy w jedną paczkę i wrzucić na meila lub jakiś serwer
(napisy te nie pasują do innych wersji)
[quote="Czerwek"]I jednoczesnie od razu mam pytanie. Ma ktos zestaw napisow do Star Trek The next generation w jednym spakowanym pliku?[/quote]
Ja... nie mam :P Jaką wersję potrzebujesz tych napisów :?: Bo jeśli do wersji NiteShdw 170 MB to mogę zebrać napisy w jedną paczkę i wrzucić na meila lub jakiś serwer :) (napisy te nie pasują do innych wersji)
wyglada na to, ze ma 350...
ale dopasowanie napisow nie wszedzie mi sie udaje
ale jak nikt nie bedzie mial w jednym zestawie, to bede szukal pojedynczo :\
wyglada na to, ze ma 350... ale dopasowanie napisow nie wszedzie mi sie udaje :( ale jak nikt nie bedzie mial w jednym zestawie, to bede szukal pojedynczo :\
Czerwek podaj mi na PW adres meilowy
wyślę ci paczkę którą dostałem od Cobretti'ego może z niej uda ci się coś dopasować
( przypomniałem sobie że cały czas spokojnie sobie ona leży na meilu )
Czerwek podaj mi na PW adres meilowy :) wyślę ci paczkę którą dostałem od Cobretti'ego może z niej uda ci się coś dopasować :) ( przypomniałem sobie że cały czas spokojnie sobie ona leży na meilu :D )
Mighty Duck pisze:w końcu po to jest ta giełda zrobiona czyż nie??
chyba sobie zartujesz
ze tobie sie nie chce sciagac napisow pojedynczo to myslisz ze zrobi to ktos za ciebie i da ci gotowa paczek??? :roll: :roll:
lenistwo do kwadratu normalnie
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote="Mighty Duck"]w końcu po to jest ta giełda zrobiona czyż nie??[/quote]
chyba sobie zartujesz ze tobie sie nie chce sciagac napisow pojedynczo to myslisz ze zrobi to ktos za ciebie i da ci gotowa paczek??? :roll: :roll: lenistwo do kwadratu normalnie
Mighty Duck pisze:po prostu chodziło mi o gotową paczkę z napisami a nie o adres wyszukiwarki w końcu po to jest ta giełda zrobiona czyż nie??
Giełda jest stworzona w celu odnajdywania trodno dostępnych napisów(lub innych wersji) a nie tych powszechnie dostępnych.
Fluid popieram, lenistwo do kwadratu..
[quote="Mighty Duck"]po prostu chodziło mi o gotową paczkę z napisami a nie o adres wyszukiwarki w końcu po to jest ta giełda zrobiona czyż nie??[/quote] Giełda jest stworzona w celu odnajdywania trodno dostępnych napisów(lub innych wersji) a nie tych powszechnie dostępnych. Fluid popieram, lenistwo do kwadratu..
Dla leni proponuje NapiProjekt. Nie musisz się bawić w "bieganie" po sieci i szukanie napisów. Wystarczy, że klikniesz prawym przyciskiem myszy i wybierzesz "Znajdź i dopasuj napisy", a napisy pojawią się ot tak na komputerze
Dla leni proponuje NapiProjekt. Nie musisz się bawić w "bieganie" po sieci i szukanie napisów. Wystarczy, że klikniesz prawym przyciskiem myszy i wybierzesz "Znajdź i dopasuj napisy", a napisy pojawią się ot tak na komputerze :)
Z tego, co się orientuje to nigdy nie było cały sezonów tych wyższych. Zawsze jakoś tak wyrywkowo tłumaczyli. Chyba, że zasoby internetu są aż tak przepastne, że nigdy nie mogłem na nie trafić
Z tego, co się orientuje to nigdy nie było cały sezonów tych wyższych. Zawsze jakoś tak wyrywkowo tłumaczyli. Chyba, że zasoby internetu są aż tak przepastne, że nigdy nie mogłem na nie trafić ;)
Witam Panie i Panowie. Usilnie poszukuję a raczej moja żona(czyli wychodzi na to samo;) napisów do serialu McLeod's Daughters - od sezonu 5 do 7. Jakby ktoś je posiadał byłbym wdzięczny za info.
Witam Panie i Panowie. Usilnie poszukuję a raczej moja żona(czyli wychodzi na to samo;) napisów do serialu McLeod's Daughters - od sezonu 5 do 7. Jakby ktoś je posiadał byłbym wdzięczny za info.