Chyba na tym polega niespodzianka, żebyś nie wiedział, racja, nie?Steryd pisze:A co to za serial, jak się nazywa?
Świąteczna niespodzianka...
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
Na piątej stronie tego tematu masz linka do torrenta - otwórz go w kliencie i będziesz wiedział. Serial jest już na stronie pod prawdziwą nazwą, ale to jest temat o niespodziance :lol: . Ja właśnie ściągam, zobaczę - opis nie powala, ale Wasze wypowiedzi raczej zachęcają, więc serial dostanie swoją szansę.
P.S.: Ja tu w zasadzie tylko czytam, ale że jest okazja to witam na nowym forum
.
P.S.: Ja tu w zasadzie tylko czytam, ale że jest okazja to witam na nowym forum

-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Ja też muszę przyznać, że serial lekki, łatwy i przyjemny. Ale oprócz tego interesujący, lekko wciągający, opowiadający dosyć ciekawą historię. Fakt faktem, że serial nie powala w żadnym punkcie, jednak bardzo miło się go oglądało. Ot, taka życiowa dosyć ciekawa historia pewnego młodego człowieka.
Problemy i osobistości w rodzinnej miejscowości muszę uznać za atrakcyjne i godne uwagi.
Polecam potencjalnym zainteresowanym!
Problemy i osobistości w rodzinnej miejscowości muszę uznać za atrakcyjne i godne uwagi.
Polecam potencjalnym zainteresowanym!
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Gotowi na kolejna niespodziankę?
Otóż dosłownie dziś rano przez przypadek natknąłem się na informację, dotyczącą pewnego serialu - właściwie to zauważyłem, że do dwóch pierwszych sezonów są kompletne napisy...
Nie sprawdzając co to, pobrałem serial - jestem w trakcie przygotowywania...
Zobaczyłem pierwszy odcinek i... RZUCIŁO MNIE NA KOLANA!
To przezabawna komedia! Garry przy tym to słabizna! - uśmiałem się przy tym jak przy The It Crowd a nawet bardziej...
Będziecie oglądac ze mną?
Ściągniecie "w ciemno" nie szukając informacji o tym serialu nawet jak zobaczycie jego tytuł??
Otóż dosłownie dziś rano przez przypadek natknąłem się na informację, dotyczącą pewnego serialu - właściwie to zauważyłem, że do dwóch pierwszych sezonów są kompletne napisy...
Nie sprawdzając co to, pobrałem serial - jestem w trakcie przygotowywania...
Zobaczyłem pierwszy odcinek i... RZUCIŁO MNIE NA KOLANA!

To przezabawna komedia! Garry przy tym to słabizna! - uśmiałem się przy tym jak przy The It Crowd a nawet bardziej...
Będziecie oglądac ze mną?
Ściągniecie "w ciemno" nie szukając informacji o tym serialu nawet jak zobaczycie jego tytuł??

-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
asd
-
Expert
Skończyłem własnie oglądac pierwszy odcinek i nie mogę się podnieśc z ziemi...
Spadłem ze śmiechu już w pierwszej scenie i tak tam pozostałem
Dobrze się stało, że zaproponowałem to jako niespodzianka - większośc z Was najpewniej nigdy by tego nie pobrała sugerując się opisem/opiniami itp.
Serial dosłownie wymiata! - już teraz mogę powiedziec, że jest to komedia Nr1! (razem z The It Crowd).
Drugie miejsca to Garry itp...
Chciałbym zrobic listę osób, które zadeklarują się to pobrac i oglądnąc (obiecuję mały "tonaż").
Chciałbym też, żeby KAŻDA z tych osób po oglądnięciu odpowiedziała na pytanie:
Czy wiedząc "z góry" jaką tematykę porusza ten serial zdecydował/zdecydowała bym się na na danie mu szansy?
To naprawdę nic trudnego i nie wymagam późniejszego wypisywania nie wiadomo jakich opinii - wystarczy jak każdy potem opisze w kilku słowach swoje wrazenia lub choby napisze, czy wiedząc o czym to serial zdecydowała by się go oglądnąc? (damu szansę?)
Więc kto jest chętny w tej sondzie??
Zapraszam do wspólnej zabawy!! 
PS: Dopisujcie się do listy kopiując powyższy Kod
Spadłem ze śmiechu już w pierwszej scenie i tak tam pozostałem

Dobrze się stało, że zaproponowałem to jako niespodzianka - większośc z Was najpewniej nigdy by tego nie pobrała sugerując się opisem/opiniami itp.
Serial dosłownie wymiata! - już teraz mogę powiedziec, że jest to komedia Nr1! (razem z The It Crowd).
Drugie miejsca to Garry itp...
Chciałbym zrobic listę osób, które zadeklarują się to pobrac i oglądnąc (obiecuję mały "tonaż").
Chciałbym też, żeby KAŻDA z tych osób po oglądnięciu odpowiedziała na pytanie:
Czy wiedząc "z góry" jaką tematykę porusza ten serial zdecydował/zdecydowała bym się na na danie mu szansy?
To naprawdę nic trudnego i nie wymagam późniejszego wypisywania nie wiadomo jakich opinii - wystarczy jak każdy potem opisze w kilku słowach swoje wrazenia lub choby napisze, czy wiedząc o czym to serial zdecydowała by się go oglądnąc? (damu szansę?)
Więc kto jest chętny w tej sondzie??
Kod: Zaznacz cały
PYTANIE:
* CHĘTNI DO SONDY: *
1. xvidasd
2. ??

PS: Dopisujcie się do listy kopiując powyższy Kod

-
Wskaż do odpowiedzi
ja się dopisuję
rozumiem, że tak ma to być?

PYTANIE:
1. xvidasd
2. shisho
3. ???? :P
-
piotr_cebo
Ja będę chętny, ale jak ktoś wrzuci to na rapida, bo nie używam już torrenta.
PYTANIE:
1. xvidasd
2. shisho
3. piotr_cebo
4. ???? :P
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
ja rowniez uzyje rapida 

PYTANIE:
1. xvidasd
2. shisho
3. piotr_cebo
4. kacperski
5. ???? :P
-
asd
-
Expert
Serial wrzucę równocześnie i na torrenta jak i na jakiś 'file-serwer' - najpewniej na MegaUpload - ale zależy mi na uczciwości! - chciałbym, żebyscie zaczeli oglądac w miarę równoczesnie i w miarę w tym samym czasie wyrażali swoją opinię - WIĘC TO NIE WYŚCIG SZCZURÓW!! - naprawdę chciałbym, żeby każdy z uczestników grał FER!
Rano zamknę listę chętnych - dziękuję za zgłoszenia
Rano zamknę listę chętnych - dziękuję za zgłoszenia

-
Wskaż do odpowiedzi
PYTANIE:
1. xvidasd
2. shisho
3. piotr_cebo
4. kacperski
5. Steryd
Również jestem za rapidem. Ostatnio nie chce mi się ściągać z torrenta. Chyba, że będzie szybki transfer.

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
PYTANIE:
1. xvidasd
2. shisho
3. piotr_cebo
4. kacperski
5. Steryd
6. AreQ_BAH

-
asd
-
Expert
OK - czekam dalej na chętnych...
Przypominam tylko, że każdy chętny zobowiązuje się się do OGLĄDNIĘCIA minimum sezonu1 !!
Jeśli ktoś nie ma zamiaru, lub planuje tylko niejako "na próbę" pobrania TYLKO odcinka pierwszego to niech zrezygnuje od razu (wklei na nowo Kod z wyłączeniem swojej osoby - żaden wstyd
To naprawdę tylko zabawa, ale proszę o uczciwośc w mojej sondzie!! (serial kilka godzin później i tak będzie dostępny dla Wszystkich!!)
Przypominam tylko, że każdy chętny zobowiązuje się się do OGLĄDNIĘCIA minimum sezonu1 !!
Jeśli ktoś nie ma zamiaru, lub planuje tylko niejako "na próbę" pobrania TYLKO odcinka pierwszego to niech zrezygnuje od razu (wklei na nowo Kod z wyłączeniem swojej osoby - żaden wstyd

To naprawdę tylko zabawa, ale proszę o uczciwośc w mojej sondzie!! (serial kilka godzin później i tak będzie dostępny dla Wszystkich!!)

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Oceń ten serial