Świąteczna niespodzianka...

Historyczne posty.
elmo
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: elmo »

Ale właśnie o to chodzi, że nie ma ani Kevina, ani Orki, ani nic podobnego :/
Co to za święta będą? :cry:
:lol:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Polsat kończy prace nad świąteczno-noworoczną ramówką. Jej filarem będą oczywiście fabularne produkcje. Obok filmowych klasyków pojawią się telewizyjne premiery. Widzowie zobaczą przeszło trzydzieści tytułów m.in.: "Szklaną pułapkę", "Kevina", "Wojnę i pokój" oraz indyjski hit prosto z Bollywood.

Wigilijny filmowy maraton w Polsacie rozpocznie się o godzinie 9.00. Stacja pokaże film animowany "Miasteczko Halloween". Po nim wyemitowana zostanie muzyczna produkcja "Annie". Popołudniową familijną ofertę dopełnią filmy: "Gwiazdkowa zguba", "Opowieści biblijne" i "Magiczne święta". Po przerwie na "Wydarzenia" o 19.30 Polsat zaprezentuje animowany hit kinowy "Epoka lodowcowa". Pojawi się także Bruce Willis, który zmierzy się z terrorystami w nowoczesnym wieżowcu ( "Szklana pułapka", 21.00) oraz Nicholas Cage w świątecznej opowieści "Family Man"(23.30).
cytat z filmweb.pl , a wiec Kevin poleci w święta :D, ale i tak raczej wybiore ogladanie niespodzianki od Asd, niz tych powtórek w telewizji :wink:
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

najlepsze jest to ze podobno w przeprowadzonym sądażu polacy sami mowili ze chca kevina i szklanej, samych swoich i reszte tego badziewia
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

A kto ten sądaż przeprowadzał? Ja nic takiego nie widziałem. Zawsze mówią o jakiś sądażach w TV ale mnie nigdy nikt o nic nie pytał. Szczerze mówiąc wątpię że włączę w te święta TV na dłużej niż 5 minut.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Zdaje się że Kevin dla odmiany ma lecieć w Sylwestra (bądź Nowy Rok już nie pamiętam) a Szklana pułapka w święta.

No ale odbiegliśmy trochę od tematu :D.
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Dokladnie. Te "dyzurne" filmy wymieniaja sie nawzajem :D Pewno sa tanie jak barszcz.
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

ROBIN bez kaptura pisze:Pewno sa tanie jak barszcz.
To akurat nie ma nic do rzeczy, skoro Polsat ma licencję od dobrych 10+ lat na nie i może puszczać je do woli. A że o nadaniu programu decydują sponsorzy (słynne "film obejrzeliście dzięki..."), świadczy, że filmy te nadal mają sporą oglądalność.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

despo pisze:A kto ten sądaż przeprowadzał? Ja nic takiego nie widziałem. Zawsze mówią o jakiś sądażach w TV ale mnie nigdy nikt o nic nie pytał. Szczerze mówiąc wątpię że włączę w te święta TV na dłużej niż 5 minut.

niepamietak kto przeprowadzał
news był na filmwebie
ale skoro leci to tyle razy to jednak jakas zadowalajaca oglądalnosc to ma
te filmy to juz tradycja u nas, symbol swiat tak jak choinka, barszcz z uszkami i prezenty heh
tragedia :?
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

ja wiem co to bedzie !

Moda Na Sukces
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

wujekjoe pisze:ja wiem co to bedzie !

Moda Na Sukces
Ciekawi mnie tylko, w którym momencie przestanie to być zabawne (o ile w ogóle było). Jakaś obsesja? Pomoc potrzebna? :wink:
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Ale to będzie Moda na sukces w pigulce. Historię z ponad 5 tysięcy odcinków zmieszczono w 6 ;).
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Ja również, ciekawe...a pomysł super :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Jako przed(gówniana)premiera serialu moda na sukces, może asd wypuści film pełnomątażowy, streszczenie 5tys odc :D. Oczywiście żart asd czekamy do pierwszej gwiazdy na prezent :P
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Bostonq pisze:wujekjoe napisał:
ja wiem co to bedzie !

Moda Na Sukces

Ciekawi mnie tylko, w którym momencie przestanie to być zabawne (o ile w ogóle było). Jakaś obsesja? Pomoc potrzebna?
Bo to jest zabawne!!! To taki dowcip sytuacyjny, powoiedzialbym sam w sobie. Z drugim dnem :D
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

ROBIN bez kaptura pisze:
Bostonq pisze:wujekjoe napisał:
ja wiem co to bedzie !

Moda Na Sukces

Ciekawi mnie tylko, w którym momencie przestanie to być zabawne (o ile w ogóle było). Jakaś obsesja? Pomoc potrzebna?
Bo to jest zabawne!!! To taki dowcip sytuacyjny, powoiedzialbym sam w sobie. Z drugim dnem :D
Nie, to nie jest zabawne. Naśmiewanie się z mody na sukces było modne jakieśpół roku temu, może więcej ("oni te Losty tak przeciągają że wyjdzie z tego Moda na sukces", "haha ściągam całą Mode na sukces", czy też podawanie właśnie nazw takich fikcyjnych packów), teraz to już równie wielki suchar jak np. Achmed the dead terrorist czy parodiowanie Blog 27 - ILEŻ MOZNA?

Ale przynajmniej dzięki temu wiadomo, kto jest parę lat za murzynami jeśli chodzi o humor internetowy :mrgreen:
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

ta bo ty teraz jestes czesiowo (?) ... (moderator usunął słowo tworzące obraźliwy kontekst wypowiedzi)
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

luuul dobra wiec jak bedzie z prezentem bo swieta niedaleko :P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Czekać cierpliwie :)
Obrazek When Dreams Come True...
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Jeszcze tylko kilkadziesiąt godzin :lol:
Kurczę, jaki ja jestem niecierpliwy ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ponieważ jednak muszę wyjechać sprway troszkę się skomplikowały...
Nic jednak nie zepsuje nam światecznej niesodzianki.
Premiera "Tajemniczej niespdzianki" na stronie głównej już jest ogłoszona - dziś wieczorem będziecie mogli ją wszyscy pobrać (śledzcie ten temat) tak, żebyśmy wszyscy mogli ten serial oglądnąć tuż po tym jak zabłyśnie pierwsza gwiazdka w wigilię...

Wesołych świąt! :)
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ