@neotps ja chce ściągnąć wszystkie serie i mieć pełną kolekcję. Nawet original series jak oglądałem (tylko kilka epów luzem) było dość ciekawie, grafika może już nie ta co teraz, ale mimo wszystko nie nudziło mnie. Jak będę miał wszystko to wtedy się wezmę za prawdziwe oglądanie i to po kolei rocznikami. Co do DS9 to wg mnie jest to najlepsza seria Stat Treka no i 3 w kolejności oglądania zaraz po TNG. Co do prędkości to się zgadzam, strasznie wolno idzie ale co poradzić. Nie nauczysz ludzi (polaczków) na czym polega torrent.
@neotps ja chce ściągnąć wszystkie serie i mieć pełną kolekcję. Nawet original series jak oglądałem (tylko kilka epów luzem) było dość ciekawie, grafika może już nie ta co teraz, ale mimo wszystko nie nudziło mnie. Jak będę miał wszystko to wtedy się wezmę za prawdziwe oglądanie i to po kolei rocznikami. Co do DS9 to wg mnie jest to najlepsza seria Stat Treka no i 3 w kolejności oglądania zaraz po TNG. Co do prędkości to się zgadzam, strasznie wolno idzie ale co poradzić. Nie nauczysz ludzi (polaczków) na czym polega torrent.
neotps pisze:TNG sux:) Nie dosc ze sciagam to od miesiaca i mam obecnie 57% to sam serial jest chyba najgorszy z calej serii.. podobno poprawia sie po 2 sezonie.. Who knows..
A teraz DS9 ogladam, zdecydowanie lepszy, choc nic nie zastapi Voyagera i Enterprise..
Fascynujące. Masz zdanie całkiem odmienne niż inni fani serii
[quote="neotps"]TNG sux:) Nie dosc ze sciagam to od miesiaca i mam obecnie 57% to sam serial jest chyba najgorszy z calej serii.. podobno poprawia sie po 2 sezonie.. Who knows.. A teraz DS9 ogladam, zdecydowanie lepszy, choc nic nie zastapi Voyagera i Enterprise..[/quote] Fascynujące. Masz zdanie całkiem odmienne niż inni fani serii :)
@AreQ_BAH
Hehe, kwestia gustu i tyle. Voy i ent dla mnie były na 10/10, dp9 troche nudny, mało się dzieje (pierwsze 10 odcinkow na razie obejrzalem) a TNG nie wspominajac o TOS.. po prostu ogladac nie potrafia.
@AreQ_BAH Hehe, kwestia gustu i tyle. Voy i ent dla mnie były na 10/10, dp9 troche nudny, mało się dzieje (pierwsze 10 odcinkow na razie obejrzalem) a TNG nie wspominajac o TOS.. po prostu ogladac nie potrafia.
neotps pisze:@AreQ_BAH
Hehe, kwestia gustu i tyle. Voy i ent dla mnie były na 10/10, dp9 troche nudny, mało się dzieje (pierwsze 10 odcinkow na razie obejrzalem) a TNG nie wspominajac o TOS.. po prostu ogladac nie potrafia.
Dokłądnie, myslę, że Ciebie do tych seriali przyciąga to co najdawniejszych fanów trochę odpycha, a odpycha to, co nas przyciąga
Dlateo napisałem że
AreQ_BAH pisze:
Fascynujące. Masz zdanie całkiem odmienne niż inni fani serii
U mnie byłoby to tak:
TOS i TNG 1wsze miejsce, mają swoje wady i zalety, ciężko wybrać jeden , Enterprise tylko ze względu na Scotta Bacule ma 3cie miejsce, którego uwielbiam, inaczej byłby przed ostatni, później Voyager i DS9 na szarym końcu. Nie mogę się wręcz doczekać nowego filmu
Co do Enterprise dodam jeszcze, że szkoda że tak poniekąd zmarnowali pomysły, a było ich trochę do ciekawszego pociągnięcia serialu.
[quote="neotps"]@AreQ_BAH Hehe, kwestia gustu i tyle. Voy i ent dla mnie były na 10/10, dp9 troche nudny, mało się dzieje (pierwsze 10 odcinkow na razie obejrzalem) a TNG nie wspominajac o TOS.. po prostu ogladac nie potrafia.[/quote] Dokłądnie, myslę, że Ciebie do tych seriali przyciąga to co najdawniejszych fanów trochę odpycha, a odpycha to, co nas przyciąga :) Dlateo napisałem że [quote="AreQ_BAH"] Fascynujące. Masz zdanie całkiem odmienne niż inni fani serii [/quote] U mnie byłoby to tak: TOS i TNG 1wsze miejsce, mają swoje wady i zalety, ciężko wybrać jeden :), Enterprise tylko ze względu na Scotta Bacule ma 3cie miejsce, którego uwielbiam, inaczej byłby przed ostatni, później Voyager i DS9 na szarym końcu. Nie mogę się wręcz doczekać nowego filmu :)
Co do Enterprise dodam jeszcze, że szkoda że tak poniekąd zmarnowali pomysły, a było ich trochę do ciekawszego pociągnięcia serialu.
Ja też wole ENT i VOY, tak i sie lepiej ogląda, ale to nie jest moje ostateczne zdanie;)
Ja bym chętnie ściągnął wszystkie serie. SG już mam teraz nadeszła kolej na ST.
Ja też wole ENT i VOY, tak i sie lepiej ogląda, ale to nie jest moje ostateczne zdanie;) Ja bym chętnie ściągnął wszystkie serie. SG już mam teraz nadeszła kolej na ST. :D
Pierwszy sezon stacji kosmicznej jest już na rapidshare i na innych serwerach. http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1365. zapraszam do ściągania i oglądania
Dzisiaj byłem w kinie na 11. części Star Treka. Do tej pory ciężko mi się wysłowić. Takie wrażenie zrobił na mnie ten film. Mimo kilku naciąganych kwestii film jest zaje...... Powiem tylko że fani zarówno Star Treka jak i Battlestar Galactica nie będą zawiedzenii wydaniem 20 zł za bilet na ten film. Szkoda tylko że wygrał monopol: film zobaczycie tylko w Multikinie i kinach Helios a nie w Cinema City
Dzisiaj byłem w kinie na 11. części Star Treka. Do tej pory ciężko mi się wysłowić. Takie wrażenie zrobił na mnie ten film. Mimo kilku naciąganych kwestii film jest zaje...... Powiem tylko że fani zarówno Star Treka jak i Battlestar Galactica nie będą zawiedzenii wydaniem 20 zł za bilet na ten film. Szkoda tylko że wygrał monopol: film zobaczycie tylko w Multikinie i kinach Helios a nie w Cinema City
Niestety Helios nie dba o promocję filmu. Zresztą w moich okolicach film można oglądnąć tylko do czwartku bo potem na wszystkich ekranach grają "Anioły i demony". Pomimo tego, że film bardzo chcę oglądnąć w kinie mogę nie zdążyć bo w tym tygodniu pracuję do późna. Mam tylko nadzieję, że po "zachłyśnięciu" się Aniołami zaczną puszczać dalej ST.
Niestety Helios nie dba o promocję filmu. Zresztą w moich okolicach film można oglądnąć tylko do czwartku bo potem na wszystkich ekranach grają "Anioły i demony". Pomimo tego, że film bardzo chcę oglądnąć w kinie mogę nie zdążyć bo w tym tygodniu pracuję do późna. Mam tylko nadzieję, że po "zachłyśnięciu" się Aniołami zaczną puszczać dalej ST.
Film jest naprawdę dobry, a bałem się trochę, że zepsują. No i załoga z TOSa w komplecie
Co do DS9 to początek faktycznie nudny strasznie, dopiero pod koniec pierwszego sezonu robi się ciekawie. Teraz jestem w połowie 2go i nie mogę przestać oglądać
Film jest naprawdę dobry, a bałem się trochę, że zepsują. No i załoga z TOSa w komplecie :D
Co do DS9 to początek faktycznie nudny strasznie, dopiero pod koniec pierwszego sezonu robi się ciekawie. Teraz jestem w połowie 2go i nie mogę przestać oglądać :D
Witam. Zwracam sie do was z problemem jaki mam a myśle że wiekszosc z takich fanów poradzi sobie z nim spokojnie. Poszukuje napisów ale dopasowanych do 3 części pełnometrażowego filmu oczywiscie w wersi xvid asd. Wiem ze w googlach jest pełno ale nic nie pasuje w czasie do 2 cd. Pomocy
Witam. Zwracam sie do was z problemem jaki mam a myśle że wiekszosc z takich fanów poradzi sobie z nim spokojnie. Poszukuje napisów ale dopasowanych do 3 części pełnometrażowego filmu oczywiscie w wersi xvid asd. Wiem ze w googlach jest pełno ale nic nie pasuje w czasie do 2 cd. Pomocy
I co? Myślisz, że ktoś na odległość ci dopasuje napisy?
Ściągnij wersję (XviD asd) to będziesz miał i pasujące napisy. W przeciwnym wypadku musisz nauczyć się dopasowywania napisów (jest turtorial gdzieś w pierwszym dziale).
[quote="alvares"]ale nic nie pasuje w czasie do 2 cd[/quote] I co? Myślisz, że ktoś na odległość ci dopasuje napisy? Ściągnij wersję (XviD asd) to będziesz miał i pasujące napisy. W przeciwnym wypadku musisz nauczyć się dopasowywania napisów (jest turtorial gdzieś w pierwszym dziale).
Sciagałem z tej stronki: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t= ... =star+trek
skompresowane w format xvid asd i nie ma napisów co własnie mnie zdziwiło bo pobieram czesto gesto rózne seriale i nigdy sie nie spotkałem z brakiem napisów.
Dlatego spytałem bo moze gdzieś sa do nich linki tylko ja nie ich nie widze....
Sciagałem z tej stronki: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1827&highlight=star+trek skompresowane w format xvid asd i nie ma napisów co własnie mnie zdziwiło bo pobieram czesto gesto rózne seriale i nigdy sie nie spotkałem z brakiem napisów. Dlatego spytałem bo moze gdzieś sa do nich linki tylko ja nie ich nie widze....
Aha, to już rozumiem, tam faktycznie może nie być napisów. Możliwe że to nie jest oryginalna wrzuta, tylko znalezione i podane tu linki. Ściągałem tak ostatnio Boston Legal i też nie było napisów,k ale znalazł je napiprojekt, Rozumiem że już próbowałeś napiprojektem znaleźć napisy? Jak nie to spróbuj, jak tak i nie znalazł, napisz, to poszukam płyty i gdzieś napisy wstawię dla Ciebie.
Aha, to już rozumiem, tam faktycznie może nie być napisów. Możliwe że to nie jest oryginalna wrzuta, tylko znalezione i podane tu linki. Ściągałem tak ostatnio Boston Legal i też nie było napisów,k ale znalazł je napiprojekt, Rozumiem że już próbowałeś napiprojektem znaleźć napisy? Jak nie to spróbuj, jak tak i nie znalazł, napisz, to poszukam płyty i gdzieś napisy wstawię dla Ciebie.