Serial skupia się na osobie Sama Briggsa, który stara się zaimponować rodzicom swojej dziewczyny Melanie. Pewnego dnia dowiadują się, że spodziewają się dziecka. Zbliżające się urodziny Dicka mają byc doskonałą okazją do powiedzenia rodzinie o dziecku, jednak Sam ze swoją skłonnością do pakowania się w kłopoty skutecznie odwleka ten fakt. Komedia sytuacyjna pełna różnorakich gagów.
Świetna komedia sytuacyjna, polecam zobaczyć
Worst Week Season1
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2009, 20:50 przez Merlin_, łącznie zmieniany 3 razy.
[quote]Serial skupia się na osobie Sama Briggsa, który stara się zaimponować rodzicom swojej dziewczyny Melanie. Pewnego dnia dowiadują się, że spodziewają się dziecka. Zbliżające się urodziny Dicka mają byc doskonałą okazją do powiedzenia rodzinie o dziecku, jednak Sam ze swoją skłonnością do pakowania się w kłopoty skutecznie odwleka ten fakt. Komedia sytuacyjna pełna różnorakich gagów.[/quote] Świetna komedia sytuacyjna, polecam zobaczyć :)
Jak dla mnie - nic specjalnego, bardzo przewidywalny humor, a przez to mało śmieszny, ponieważ [spoiler]wiem że cokolwiek zrobi popełni gafę/obróci się przeciw niemu/itp. itd.[/spoiler] A jakoś innych elementów humoru w tym serialu za bardzo nie wodzę...
Nie sodziewalam sie niczego specjalnego po tym co tu pisaliscie i sie zdziwilam bo ogladnelam calosc w dwa dni, jak dla mnie to bylo to czego teraz potrzebowalam, lekki serial, momentami naprawde smieszny, fakt przewidywalny ale chyba w tym tkwi jego urok
Takze dzieki Merlin ze te chwile zapomnienia
Nie sodziewalam sie niczego specjalnego po tym co tu pisaliscie i sie zdziwilam bo ogladnelam calosc w dwa dni, jak dla mnie to bylo to czego teraz potrzebowalam, lekki serial, momentami naprawde smieszny, fakt przewidywalny ale chyba w tym tkwi jego urok Takze dzieki [b]Merlin[/b] ze te chwile zapomnienia :D
Dziei mnie czemu Worst Week jest tak niedoceniany. Właśnie przeczytałem, że nie będzie drugiego sezonu. A szkoda, bo jak dla mnie to brakuje tego typu produkcji.
Dziei mnie czemu Worst Week jest tak niedoceniany. Właśnie przeczytałem, że nie będzie drugiego sezonu. A szkoda, bo jak dla mnie to brakuje tego typu produkcji.
Niedoceniany? Od pewnego momentu staję się zbyt przewidywalny. Skoro jest to humor sytuacyjny i jesteśmy w stanie przewidzieć co się zaraz stanie to nie jest już aż tak śmiesznie.
Przynajmniej taka jest moja opinia.
Niedoceniany? Od pewnego momentu staję się zbyt przewidywalny. Skoro jest to humor sytuacyjny i jesteśmy w stanie przewidzieć co się zaraz stanie to nie jest już aż tak śmiesznie. Przynajmniej taka jest moja opinia.
Obejrzałem 5 odc i więcej nie mam zamiaru.
Za bardzo przewidywalne(przez co 'bardzo' irytujące), mało śmieszne, niezbyt interesujące.
W porównaniu do 'Gary Unmarried' -> Gary wins by KO.
Obejrzałem 5 odc i więcej nie mam zamiaru. Za bardzo przewidywalne(przez co 'bardzo' irytujące), mało śmieszne, niezbyt interesujące. W porównaniu do 'Gary Unmarried' -> Gary wins by KO.
a ja myslałem ze fajny serial sobie sciagłem a tu czego sie dowiaduje;] no ale ogladne to sie wypowiem;p
No i obejrzałem i jak dla mnie serial genialny, faktycznie po slubie troche poziom spada ale i tak fajny;)
Teraz tylko czekam na brakujace odcinki Garrego
a ja myslałem ze fajny serial sobie sciagłem a tu czego sie dowiaduje;] no ale ogladne to sie wypowiem;p
No i obejrzałem i jak dla mnie serial genialny, faktycznie po slubie troche poziom spada ale i tak fajny;) Teraz tylko czekam na brakujace odcinki Garrego :-p
Sa rozne informacje ale podobno Worst week definitywnie dostał cancel a wyemitowany odcinek tak naprawde byl jednym z wczesniejszych odcinkow ktory z jakiegos powodu nie byl wyemitowany normalnie w sezonie.
w sumie chyba dobrze bo worst week byl co prawda zabawny ale koncepcja serialu jakos mi nie pasuje na cos dluzszego. Zaczelo wiac nuda bo wiadomo bylo ze zawsze cos zepsuje i stal sie przewidywalny
Sa rozne informacje ale podobno Worst week definitywnie dostał cancel a wyemitowany odcinek tak naprawde byl jednym z wczesniejszych odcinkow ktory z jakiegos powodu nie byl wyemitowany normalnie w sezonie.
w sumie chyba dobrze bo worst week byl co prawda zabawny ale koncepcja serialu jakos mi nie pasuje na cos dluzszego. Zaczelo wiac nuda bo wiadomo bylo ze zawsze cos zepsuje i stal sie przewidywalny