One Tree Hill / Pogoda na miłość
-
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
- youtube Warszawa
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
No muszę to potwierdzić. Jakiś tydzień temu skończyłem oglądanie OTH. 130 odcinków zajęło mi tylko jakieś 2 tygodnie
Ale było warto, dziennie potrafiłem zobaczyć nawet po 14 odcinków, serial niesamowicie wciąga. Znakomite 4 pierwsze sezony, po prostu świetne. Sezon 5 zdecydowanie słabiutki, jedynie odcinek 5x05 przypominał klimat poprzednich sezonów. Na szczęście sezon 6 się rozkręcił i jest zdecydowanie lepiej. Zobaczymy co wymyślą w kolejnym.
Ten serial w xvid asd to moim zdaniem strzał w 10. Ja z pewnością ściągnę i muszę przyznać, że na ten serial czekam najbardziej!

Ten serial w xvid asd to moim zdaniem strzał w 10. Ja z pewnością ściągnę i muszę przyznać, że na ten serial czekam najbardziej!
-
Don_Bazylian
A nie możesz skorzystać z wyszkuwiarki, jak każdy? Masz linka.TomdeX pisze:niestety nie ok :/ mógłby ktoś poprawić ?
-
Wskaż do odpowiedzi
tak życzę Ci miłego Ściągania 40 gb :/ przy necie 512 przecież tu właśnie o to chodzi żeby odcinek zajmował 120 mb niż 350 mb do tego ze szwedzkimi napisami ? po co mi takie coś... Dołączam się do prośby aby przydzielić ten serial do asd.Don_Bazylian pisze:A nie możesz skorzystać z wyszkuwiarki, jak każdy? Masz linka.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Obecnie leci 7 sezon tego serialu. Muszę powiedzieć, że jest świetny. Producenci wytworzyli jakiś taki specyficzny klimat, który sprawia, że chce się więcej.
Serial bardzo dużo zyskał, naNo i uważam, że nowe postacie w tym sezonie są naprawdę super. Wszyscy wnieśli do One Tree Hill sporo świeżości, nowej jakości. Człowiek się z nimi nie nudzi.
One Tree Hill przeżywa kolejną młodość. Szkoda, że pewnie się tu nie pojawi, bo pewnie sporo osób mogłoby skorzystać.
Wszyscy którzy kiedyś go odstawili, powinni obowiązkowo do niego wrócić, a ci którzy jeszcze nie widzieli powinni zobaczyć.
Jak dotąd 9 odcinków w sezonie i wszystkie mi się podobały. Tego dawno nie było!
Serial bardzo dużo zyskał, na
Spoiler:
One Tree Hill przeżywa kolejną młodość. Szkoda, że pewnie się tu nie pojawi, bo pewnie sporo osób mogłoby skorzystać.
Wszyscy którzy kiedyś go odstawili, powinni obowiązkowo do niego wrócić, a ci którzy jeszcze nie widzieli powinni zobaczyć.
Jak dotąd 9 odcinków w sezonie i wszystkie mi się podobały. Tego dawno nie było!
-
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
Nie mogę się z tym niestety zgodzić. Wątki są odgrzewane, albo mało prawdopodobne , ogólnie wszyscy jesteśmy znani, piękni bogaci i żyjemy w wysokobudżetowej Modzie na sukces. Oprócz pytania "kto z kim sypia/chce sypiać" postaci nieszczególnie się rozwijają, czegoś fabule bardzo brakuje.
Moim zdaniem przede wszystkim Jako tako trzyma się tylko wątek Brooke.
Pozostanę wierną fanką pierwszych czterech sezonów, z chęcią powspominam 5 i 6, ale 7 jest dla mnie dowodem na to, ze twórcy nie wiedzą, jak odejść z godnością.
Spoiler:
Spoiler:
Moim zdaniem przede wszystkim
Spoiler:
Pozostanę wierną fanką pierwszych czterech sezonów, z chęcią powspominam 5 i 6, ale 7 jest dla mnie dowodem na to, ze twórcy nie wiedzą, jak odejść z godnością.
-
Don_Bazylian
A dla mnieSmallville pisze:Obecnie leci 7 sezon tego serialu. Muszę powiedzieć, że jest świetny. Producenci wytworzyli jakiś taki specyficzny klimat, który sprawia, że chce się więcej.
Serial bardzo dużo zyskał, naNo i uważam, że nowe postacie w tym sezonie są naprawdę super. Wszyscy wnieśli do One Tree Hill sporo świeżości, nowej jakości. Człowiek się z nimi nie nudzi.Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
-
peciaq
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Ulubiony Serial: Friends; Chuck
Re: One Tree Hill / Pogoda na miłość
Ja właśnie oglądam sobie od początku cały serial (już po raz drugi) z zamiarem zaprzestania jak zamknie się wątek L&P.

ZAPRASZAM NA:

http://www.napisy24.pl
Oceń ten serial