ER - Ostry Dyżur

Seriale prawdziwsze niż życie.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: nova.nike »

A ja chętnie bym obejrzała ER w 120mb. Wiem że na pewno nie pozwolę sobie nagrywać tego serialu w 350, więc mam nadzieję, że kiedyś wygra w liście :)
Nigdy nie miałam okazji obejrzeć wszystkich odcinków wyemitowanych u nas a co dopiero tych późniejszych sezonów. A na początku serial mi się bardzo podobał.
Na marginesie, choć uwielbiam House'a, to ostatnio jednak wyprzedził go Grey's Anatomy, sezon 5 jest po prostu niesamowity, w tym finał, totalne zaskoczenie, o niebo bardziej zrżera mnie ciekawość co będzie w ich 6 sezonie.
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

Ja również bym się skusił na ER

Od czasu do czasu oglądam na polsacie (leci 13 sezon) i odcinki są całkiem niezłe, przeczytałem też pozytywne opinie o S1 i S2.

Nie mam ochoty oglądać wszystkich 15. sezonów, ale te kilka pierwszych, z tą "oryginalną" obsadą jak najbardziej. W końcu serial przez długi czas utrzymywał oglądalność na poziomie ~20mln, to musi coś znaczyć :)
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Ja przeciwnie. Nie lubię szpitalnych klimatów. ER, Scrubs, Nurse Jackie i inne 'Na złe i jeszcze gorsze' omijam z daleka.

House'a również- dla zasady. :-p
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie, nie, nie - juz i tak Greysi mnie dobijaja. Zostawcie wiec ten temat w spokoju - niech umrze gdzies tam pod stosem innych... :D
Obrazek When Dreams Come True...
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

xvidasd hahaha :-D
Co dos erialu pamiętam jak się oglądało na polsacie... Dosyć dawno ale jednak tych odcinków troche widziałem, nawet ostatnio zastanawiałem się zeby obejrzeć jeszcze raz ale tyle sezonów to troche ciężko jak by nie było...
bocja52
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bocja52 »

dlaczego zaraz dla gospodyń domowych to dobry film mam w domu 9 oryginalnych sezonów /chyba w Polsce wyszedl i 10/ i z checia obejrzalabym 4 nastepne
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2012, 09:58 przez bocja52, łącznie zmieniany 1 raz.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

ER to serial starej generacji, nie ma go co porównywać z "nowoczesnymi" serialami, ale mimo tego i tak jest dobry. Pierwsze sezony są fajne, niestety później serie 10-14 (mniej więcej) są dosyć średniawe. Ale sezon 15 jest znowu dobry, świetny sposób żeby zakończyć ten serial.
Co do wersji asd, to wątpię żeby się w niej ukazał (15 sezonów!), zwłaszcza, że nie cieszy się zbyt dużym zainteresowaniem w charts.
Awatar użytkownika
Nazgul
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
maniak serialowy
maniak serialowy
Ulubiony Serial: Grey's Anatomy
Grupa: Project Haven

ER - Ostry Dyżur

Post autor: Nazgul »

Odkopuję temat, bo robię sobie powtórkę niegdyś uwielbianego przeze mnie serialu. Powiem tak: pierwsze odcinki trącą jeszcze takim statycznym stylem kręcenia seriali, dopiero potem nabierają tempa. Fajnie się ogląda młodego Cartera i porównuje ze starszym o trzy dekady Robbiem z The Pitt. Carol jak nie znosiłam w latach 90., tak nadal nie znoszę ;) No i niezła przypominajka, jaką w latach 90. plagą było HIV i AIDS - bardzo dużo odcinków ma pacjentów właśnie z tą chorobą.
Inna inkszość to widzę też dużo motywów, które potem zapożyczyło Grey's Anatomy (a za nim kolejne i kolejne seriale medyczne).
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.

It might all be gone tomorrow.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

ER - Ostry Dyżur

Post autor: grego1980 »

Też oglądam sobie czasami odcinek jak mnie najdzie.
Sentyment jest.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ