Mam problem na stronie głównej jest pewien serial który się nazywa the Nine spodobał mi się opis tego filmu więc postanowiłem go ściągnąć. Jednak nigdzie nie mogłem tego znaleźć. Gdy w końcu znalazłem było to tylko 7 odcinków i do tego w ogóle niechciało się pobierać bo miało za mało seedów. postanowiłem ściągnąć coś innego niż (XviD asd) ale ściągnęło mi się z dubbingiem hiszpańskim czy ma ktos może jakiegoś torrenta którego możnaby normalnie ściągnąć (najlepiej cały season).
Z góry Dziękuję :lol:
Mam problem na stronie głównej jest pewien serial który się nazywa the Nine spodobał mi się opis tego filmu więc postanowiłem go ściągnąć. Jednak nigdzie nie mogłem tego znaleźć. Gdy w końcu znalazłem było to tylko 7 odcinków i do tego w ogóle niechciało się pobierać bo miało za mało seedów. postanowiłem ściągnąć coś innego niż (XviD asd) ale ściągnęło mi się z dubbingiem hiszpańskim :cry: czy ma ktos może jakiegoś torrenta którego możnaby normalnie ściągnąć (najlepiej cały season). Z góry Dziękuję :lol:
wydaje mi sie ze ten serial został przerwany i kiedys miało byc puszczona zakonczenie. według http://epguides.com/Nine/ w sierpniu zostały wypuszczone odcinki 8 i 9 i sądzę że dalsze sie juz nie pojawią/pojawią sie ale za blizej nieokreslony czas
też miałem ochote obejrzec ten serial ale skoro nie został dokończony to niema to wiekszego sensu :/
podobnym serialem (przynajmniej z opisu) jest "Kill Point" ale ostatnio jak probowalem sciagnąć to nie byl seedowany/byl bardzo słabo seedowany :/ wiec porzuciłem idee seriali o napadach na banki
wydaje mi sie ze ten serial został przerwany i kiedys miało byc puszczona zakonczenie. według http://epguides.com/Nine/ w sierpniu zostały wypuszczone odcinki 8 i 9 i sądzę że dalsze sie juz nie pojawią/pojawią sie ale za blizej nieokreslony czas
też miałem ochote obejrzec ten serial ale skoro nie został dokończony to niema to wiekszego sensu :/ podobnym serialem (przynajmniej z opisu) jest "Kill Point" ale ostatnio jak probowalem sciagnąć to nie byl seedowany/byl bardzo słabo seedowany :/ wiec porzuciłem idee seriali o napadach na banki :P
Jeśli chodzi o "The Nine", to moim skromnym zdaniem znakomity serial. Owszem, zakończenie poznajemy na początku, ale zabieg ten pozwala skupić się na motywacjach postaci, a nie na wypatrywaniu rozwiązania. Mi akurat bardzo to odpowiadało. Niestety, zdaje się byłem w mniejszości, gdyż serial raz reanimowany, nie podniósł się z zapaści i chyba dalszego ciągu nie będzie. Do tych dwóch odcinków, co wypuszczono po dłuuugiej przerwie, nie ma polskich napisów.
Jeśli chodzi o "The Nine", to moim skromnym zdaniem znakomity serial. Owszem, zakończenie poznajemy na początku, ale zabieg ten pozwala skupić się na motywacjach postaci, a nie na wypatrywaniu rozwiązania. Mi akurat bardzo to odpowiadało. Niestety, zdaje się byłem w mniejszości, gdyż serial raz reanimowany, nie podniósł się z zapaści i chyba dalszego ciągu nie będzie. Do tych dwóch odcinków, co wypuszczono po dłuuugiej przerwie, nie ma polskich napisów.
To prawda. Najwyraźniej nie mogli znieść, że poznali zakończenie na początku, a twórcy kazali im zagłębiać się w trakcie serialu, dlaczego było takie, a nie inne. Szkoda
To prawda. Najwyraźniej nie mogli znieść, że poznali zakończenie na początku, a twórcy kazali im zagłębiać się w trakcie serialu, dlaczego było takie, a nie inne. Szkoda :(