🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

The nine

Posty nie warte czytania.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

The nine

Post autor: Lisu11 »

Mam problem na stronie głównej jest pewien serial który się nazywa the Nine spodobał mi się opis tego filmu więc postanowiłem go ściągnąć. Jednak nigdzie nie mogłem tego znaleźć. Gdy w końcu znalazłem było to tylko 7 odcinków i do tego w ogóle niechciało się pobierać bo miało za mało seedów. postanowiłem ściągnąć coś innego niż (XviD asd) ale ściągnęło mi się z dubbingiem hiszpańskim :cry: czy ma ktos może jakiegoś torrenta którego możnaby normalnie ściągnąć (najlepiej cały season).
Z góry Dziękuję :lol:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

a moze dlatego widzisz tylko 7 odcinkow, poniewaz tylko tyle zostalo przerobionych na xvid asd?

A co z reszta (8-13) to nie wiem, moze ktorys z nas ma to w planach...
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

może dlatego ale to nie zmienia faktu że nie mogę pobrać nawet tych 7 od 3 tygodni nie wyłączam komputera na noc a tych 7 odcinkach ciągle jest 0%
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

wydaje mi sie ze ten serial został przerwany i kiedys miało byc puszczona zakonczenie. według http://epguides.com/Nine/ w sierpniu zostały wypuszczone odcinki 8 i 9 i sądzę że dalsze sie juz nie pojawią/pojawią sie ale za blizej nieokreslony czas

też miałem ochote obejrzec ten serial ale skoro nie został dokończony to niema to wiekszego sensu :/
podobnym serialem (przynajmniej z opisu) jest "Kill Point" ale ostatnio jak probowalem sciagnąć to nie byl seedowany/byl bardzo słabo seedowany :/ wiec porzuciłem idee seriali o napadach na banki :P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Kill point jest naprawdę niezły. Niestety 3 seeds, 5 leechers - słabo ale da się pobrać.
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Jeśli chodzi o "The Nine", to moim skromnym zdaniem znakomity serial. Owszem, zakończenie poznajemy na początku, ale zabieg ten pozwala skupić się na motywacjach postaci, a nie na wypatrywaniu rozwiązania. Mi akurat bardzo to odpowiadało. Niestety, zdaje się byłem w mniejszości, gdyż serial raz reanimowany, nie podniósł się z zapaści i chyba dalszego ciągu nie będzie. Do tych dwóch odcinków, co wypuszczono po dłuuugiej przerwie, nie ma polskich napisów.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

no własnie
czy ktos wie czy te dwa ostatnie odciki koncza serial czy urywaja?
pozycja jest naprawde dobra
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Urywają niestety, na dodatek wprowadzają nowe, ciekawe informacje :(
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

czy ci amerykanie nie maja gustów?
musza urywac takie produkcje? (patrz The Black Donnellys)
chyba wymagaja za duzo myslenia od nich
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

To prawda. Najwyraźniej nie mogli znieść, że poznali zakończenie na początku, a twórcy kazali im zagłębiać się w trakcie serialu, dlaczego było takie, a nie inne. Szkoda :(

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ