Bombom
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
Traume sam wystawię bo jestem na niego nastawiony już od dawna i właściwie oba pierwsze odcinki czekają tylko na napisy - musisz poszukać czegoś innego.
Added after 2 minutes:
V też był mój ale ok - mogę Ci odstąpić
Added after 7 minutes:
Mamy taki zwyczaj wystawiania całych sezonów na torrentach - od tego się zaczęło no i przysparza to marce (XviD asd) popularności.
Oczywiście nie ma obowiązku - chciałbym Cię jednak zapytać, czy masz zamiar uploadowywać w ten sposób czy nie - decyzja należy do Ciebie.
Added after 2 minutes:
V też był mój ale ok - mogę Ci odstąpić

Added after 7 minutes:
Mamy taki zwyczaj wystawiania całych sezonów na torrentach - od tego się zaczęło no i przysparza to marce (XviD asd) popularności.
Oczywiście nie ma obowiązku - chciałbym Cię jednak zapytać, czy masz zamiar uploadowywać w ten sposób czy nie - decyzja należy do Ciebie.

-
Bombom
- Kontakt:
Oki dzięki. Jak tylko pojawią się napisy do V zaraz się nim zajmę. Co do torrentów to trudno mi powiedzieć, ponieważ już tłumaczę dlaczego.
Mam problem z providerem tzn. problem z otworzeniem portu dla torrentów. Bardzo pomału się ściąga i nie wiem jak będzie z wysyłaniem. Na początku chciałbym się skupić na RS i MU.
Co do torrentów wstawiacie całe sezony czy można by wstawiać odcinek po odcinku?
Mam problem z providerem tzn. problem z otworzeniem portu dla torrentów. Bardzo pomału się ściąga i nie wiem jak będzie z wysyłaniem. Na początku chciałbym się skupić na RS i MU.
Co do torrentów wstawiacie całe sezony czy można by wstawiać odcinek po odcinku?
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Bombom
- Kontakt:
Dzięki za pomysł ale to już przerabiałem, niestety bez rezultatu :/ Może ktoś jeszcze coś nowego wymyśli 
Powiem, że net mam bezprzewodowy a do kompa idzie już w domu przez dwa rutery. W jednym ręcznie ustawiłem specjalnie port pod uTorrenta w drugim dowiedziałem się że nie potrzeba takiego ustawienia od operatora. Nie wiem czy jest coś w ustawieniach na ruterze czy już u gościa co sygnał idzie od niego.

Powiem, że net mam bezprzewodowy a do kompa idzie już w domu przez dwa rutery. W jednym ręcznie ustawiłem specjalnie port pod uTorrenta w drugim dowiedziałem się że nie potrzeba takiego ustawienia od operatora. Nie wiem czy jest coś w ustawieniach na ruterze czy już u gościa co sygnał idzie od niego.
-
asd
-
Expert
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
To ja proponuje żebyś jeszcze opróćz tego co xvid napisał, albo jakby nie działało, spróbował sprawdzić gdzie leży problem tj podłączył o ile masz możliwość kompa bezpośrednio do operatora (do końcówki od niego, nie wiem co Ci daje, koniec kabla, gniazdko w ścianie, ruter?, dostęp wifi, chyba łapiesz o co mi chodzi, po prostu bez własnych ruterów) i sprawdź, jak działa następnie podłącz przez jeden ruter i sprawdź a jak działa to potem przez dwa.Jak w którymś miejscu nie będzie działać to tam jest problem. Aha, sprawdzaj sobie też od razu na szyfrowanym połączeniu(lub w dwóch wersjach z szyfrowaniem i bez) żeby to wykluczyć w danym miejscu. Najlepszy jakiś lapek by bł do takiego sprawdzania, jak masz stacjonarnego to może się niestety nie udać sprawdzić.
Możesz też popytać u providera czy czegoś nie blokują i poprosić o jakąś sugestie, może się uda coś poradzić
Możesz też popytać u providera czy czegoś nie blokują i poprosić o jakąś sugestie, może się uda coś poradzić

-
Bombom
- Kontakt:
Więc tak:
1. http://portforward.com/ już mam ustawiony to co pisałem wcześniej, że mam już na jednym otwarte porty
2. Sprawdzałem już możliwość obejścia jednego rutera (z i bez szyfrowania) niestety drugiego nie mogę ominąć bo jest on już podłączony pod antenę a z niego idą ustawienia.
Będę jeszcze gnębił providera może coś poprawi
Dzięki za próby pomocy. :pirat:
1. http://portforward.com/ już mam ustawiony to co pisałem wcześniej, że mam już na jednym otwarte porty
2. Sprawdzałem już możliwość obejścia jednego rutera (z i bez szyfrowania) niestety drugiego nie mogę ominąć bo jest on już podłączony pod antenę a z niego idą ustawienia.
Będę jeszcze gnębił providera może coś poprawi

-
asd
-
Expert
Jeśli więc chcesz wystawić jakąś nowość, do której nie ma podstrony:
1.Zakładasz temat w dziale "Inkubator" z tytułem serialu w tytule.
2.Podajesz wszystkie linki:
- oficjalna strona,
- imdb.com
- tv.com
- filmweb.pl
- epguides.com
- youtube.com
3.piszesz opis, jeśli nie potrafisz wklej kilka opisów z innych stron tylko wyraźnie zaznacz, czy to Twój czy z innych stron.
4.Jak znasz angielski to od razu tłumaczysz - jak nie to ok.
5.Czekasz aż podstrona sienie pojawi - dopiero wtedy możesz na Forum podawać linki.
1.Zakładasz temat w dziale "Inkubator" z tytułem serialu w tytule.
2.Podajesz wszystkie linki:
- oficjalna strona,
- imdb.com
- tv.com
- filmweb.pl
- epguides.com
- youtube.com
3.piszesz opis, jeśli nie potrafisz wklej kilka opisów z innych stron tylko wyraźnie zaznacz, czy to Twój czy z innych stron.
4.Jak znasz angielski to od razu tłumaczysz - jak nie to ok.
5.Czekasz aż podstrona sienie pojawi - dopiero wtedy możesz na Forum podawać linki.

-
Bombom
- Kontakt:
-
Bombom
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
Wszystkie osoby wystawiające zobowiązane są założyć odpowiednie tematy - jeśli tego nie zrobili pomimo mojego apelu ( http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1901 ) to niestety sami są sobie winni.

-
Bombom
- Kontakt:
Oceń ten serial