Oglądanie na MegaVideo. Problem.

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Oglądanie na MegaVideo. Problem.

Post autor: Sieniu »

Hey! Ogląda z Was ktoś seriale albo filmy wrzucone na megavideo?Jeśli tak to przy jakim necie i czy leci Wam płynnie czy musicie czekać na bufor?
Ja mam 2 mb neostradę i żeby obejrzeć 28 min serial muszę czekać ponad 40-50 min (sic!) :| U Was jest to samo?
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

No nie bardzo, ja mam neostradę 1 mb i jak zbuforuję sobie 10 minut na początku to potem juz mi płynnie leci. :scratch:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

U mnie jest podobnie, łącze nie za szybkie ale kilka min. buforowania na początku wystarcza..
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

No to miło :| beata101 a co do neo 1mb to też ją miałem jeszcze kilka miesięcy temu i chodziła zdecydowanie lepiej niż ta moja 2mb :|
Nie wiem co jest grane.. nawet na pomoc techniczną nie będe dzwonił bo tam są idioci :-/
1 osoba na 1000 może się na tym zna :cry: :cry:
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

jeśli macie neo i na speedtest.tp.pl macie niższą prędkośc niż powinniście (nie że 980 zamiast 1024, nie przesadzajmy :D) przy wyłączonych torrentach itp to sprawdźcie sobie kompa na wirusy a potem dzwońcie na 0800102102, niech sprawdza czy nie ma przeciążeń, jeśli sa to za czas jaki je odczuwacie jest odliczenie od rachunku(na blue line 19393). Ciekawostka - za czas jaki odczuwacie, nie za jaki występują, więc można mówić że cały czas czujecie ;)
Obrazek
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

uuu! Sprawdziłem :D :D Mam 99,9% i Download i Upload.. Aż dziwne bo jak włączam Rapida to mi ciągnie 6kb\s :( Co to za oszuści sa to szczyt..

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ