Dobra wiadomość dla fanów na kinomania.org znalazłem napisy do wszystkich odcinków od sezonu 3 do 6 także pozostaje tylko czekać na końcówkę napisów drugiego i można rozpoczynać maraton oglądania
anabi1 pisze:postaram sie do konca maja skonczyc i wtedy wysle caly komplet , na razie na 17 odcinku utknelam
i jak udało się dokończyć sezon czy nadal czekamy ?? mam nadzieję że już niedługo będziemy mogli się delektować nowymi odcinkami
Dobra wiadomość dla fanów na kinomania.org znalazłem napisy do wszystkich odcinków od sezonu 3 do 6 także pozostaje tylko czekać na końcówkę napisów drugiego i można rozpoczynać maraton oglądania
[quote="anabi1"]postaram sie do konca maja skonczyc i wtedy wysle caly komplet , na razie na 17 odcinku utknelam [/quote]
i jak udało się dokończyć sezon czy nadal czekamy ?? mam nadzieję że już niedługo będziemy mogli się delektować nowymi odcinkami
Może trzeba poprosić "naszych" tłumaczy jakby mieli wolną chwilkę o przetłumaczenie tych paru odcinków sądząc po tempie np.OZ czy Rescue Me można to zrobić w kilka dni więc może potrzeba tylko większego zainteresowania pozostałych użytkowników tym serialem a jakaś dobra dusza się znajdzie
Może trzeba poprosić "naszych" tłumaczy jakby mieli wolną chwilkę o przetłumaczenie tych paru odcinków sądząc po tempie np.OZ czy Rescue Me można to zrobić w kilka dni więc może potrzeba tylko większego zainteresowania pozostałych użytkowników tym serialem a jakaś dobra dusza się znajdzie :)
A nie da się odpuścić na jakiś czas tego drugiego sezonu aż do momentu skompletowania napisów, i wstawić pozostałe cztery dostępne sezony. Chyba nie jest to aż tak wielki problem że nie ma ciągłości, a może jest to niezgodne z regulaminem - nie orientuję się
Cold Case jest moim ulubionym serialem (jak widać po moim podpisie i avku), osobiście uważam, że przez wielu jest niedoceniany. Już niedługo bo 27 września premiera 7 sezonu :!:, pewnie już ostatniego.
A nie da się odpuścić na jakiś czas tego drugiego sezonu aż do momentu skompletowania napisów, i wstawić pozostałe cztery dostępne sezony. Chyba nie jest to aż tak wielki problem że nie ma ciągłości, a może jest to niezgodne z regulaminem - nie orientuję się :alien:
Cold Case jest moim ulubionym serialem (jak widać po moim podpisie i avku), osobiście uważam, że przez wielu jest niedoceniany. Już niedługo bo 27 września premiera 7 sezonu :!:, pewnie już ostatniego.
Ok, ja moge przetłumaczyć, przynajmniej spróbować, jeśli są angielskie napisy i ktoś później zrobi KOREKTĘ.
Jesli jesteście zainteresowani taką opcją, to poproszę angielskie napisy na maila.
Ok, ja moge przetłumaczyć, przynajmniej spróbować, jeśli są angielskie napisy i ktoś później zrobi KOREKTĘ. Jesli jesteście zainteresowani taką opcją, to poproszę angielskie napisy na maila.
z tego co widzę to do drugiego sezonu Cold Case brakuje polskich napisów do odcinków 12-22, więc trochę z tłumaczenia jest.
Czy ktoś ma angielskie suby dla nova.nike?
A jakiś uploader to wystawi jak nova.nike przetłumaczy?
z tego co widzę to do drugiego sezonu Cold Case brakuje polskich napisów do odcinków 12-22, więc trochę z tłumaczenia jest. Czy ktoś ma angielskie suby dla [b]nova.nike[/b]?
A jakiś uploader to wystawi jak [b]nova.nike[/b] przetłumaczy?
[url]http://www.tvsubtitles.net/tvshow-95-2.html[/url] tu znalazłem angielskie nie wiem jak z jakością wieczorem postaram sie poszukać na innych forach
[url]http://www.podnapisi.net/cold-case-2003-subtitles-p364684[/url] jeszcze to znalazłem powinno sie coś z tego wybrać mam nadzieje
Heh, no 12 odcinków to nie tak mało Ale ok, tylko nie spodziewać się proszę jakiegoś super błyskawicznego tłumaczenia. Postaram się odcinek na tydzień, jeśli czas pozwoli.
PS. Dzięki za linki.
Heh, no 12 odcinków to nie tak mało ;) Ale ok, tylko nie spodziewać się proszę jakiegoś super błyskawicznego tłumaczenia. Postaram się odcinek na tydzień, jeśli czas pozwoli. PS. Dzięki za linki.
cieszymy się bardzo i będziemy wspierać duchowo Twoją pracę. A jak ma się sprawa z upload-erem?? czy djjasiek nadal chce wstawić ten serial lub ewentualnie czy znajdzie się jakiś inny chętny
cieszymy się bardzo i będziemy wspierać duchowo Twoją pracę. A jak ma się sprawa z upload-erem?? czy djjasiek nadal chce wstawić ten serial lub ewentualnie czy znajdzie się jakiś inny chętny
Ok, generalnie 12 odcinek już jest przetłumaczony, są niestety braki, dlatego prosze o zgłoszenie się osoby, która dotłumaczy niektóre zwroty i której będę mogła przesłac jutro plik.
Ok, generalnie 12 odcinek już jest przetłumaczony, są niestety braki, dlatego prosze o zgłoszenie się osoby, która dotłumaczy niektóre zwroty i której będę mogła przesłac jutro plik.
tak, ktoś przejął 2 odcinki do poprawienia.
ja kończę dopiero 3 nieprzetłumaczony odcinek, powoli idzie i nawet nie z powodu, trudnego słownictwa, choć są niektóre cięższe zwroty którym nie daję rady i zostawiam luki, ale z powodu braku czasu :/ mam nadzieję, że w lutym trochę przyspieszę, choć powód, brak pracy, mnie nie pociesza.
tak, ktoś przejął 2 odcinki do poprawienia. ja kończę dopiero 3 nieprzetłumaczony odcinek, powoli idzie i nawet nie z powodu, trudnego słownictwa, choć są niektóre cięższe zwroty którym nie daję rady i zostawiam luki, ale z powodu braku czasu :/ mam nadzieję, że w lutym trochę przyspieszę, choć powód, brak pracy, mnie nie pociesza.