Tez tak mysle, wg wyczerpali temat. Gdyby kontynuowali zrobil by sie za nudny. A 4400 skonczylem na 1szym sezonie i chyba dalej juz nie bede ogldal, w polowie 1szej serii bylo juz widac ze niektore odcinki byly na sile robione.
Tez tak mysle, wg wyczerpali temat. Gdyby kontynuowali zrobil by sie za nudny. A 4400 skonczylem na 1szym sezonie i chyba dalej juz nie bede ogldal, w polowie 1szej serii bylo juz widac ze niektore odcinki byly na sile robione.
To moze XvidASD wreszcie powie jak konczy sie cala historia Johnego Smitha bo kilka razy o tym wspominal ;p Ale nie chcial uprzedac biegu serialu, teraz mozna ;p
Tak powaznie to szkoda, nastepny nieskonczony serial... generalnie predzej czy pozniej kazdy tak skonczy. Myslicie ze historia scofielda bedzie zakonczona? Pewnie ze nie, utna ja kiedy skonczy przynosic zysk...
To moze XvidASD wreszcie powie jak konczy sie cala historia Johnego Smitha bo kilka razy o tym wspominal ;p Ale nie chcial uprzedac biegu serialu, teraz mozna ;p
Tak powaznie to szkoda, nastepny nieskonczony serial... generalnie predzej czy pozniej kazdy tak skonczy. Myslicie ze historia scofielda bedzie zakonczona? Pewnie ze nie, utna ja kiedy skonczy przynosic zysk...
Szkoda, zostały zakończone dwa seriale, które lubiłem (choć zdecydowanie większym sentymentem darzę jednak Dead Zone). Szkoda, tym większa, że oba zakończyły się bez jakiejś sensownej konkluzji (tu z kolei mam większe pretensje do producentów za 4400). Rozumiem, że serial jest towarem, ale w marketingu o ile się nie mylę istnieje pojęcie budowy marki produktu, a powyższe podejście temu raczej nie służy. Stacje telewizyjne, powinny zacząć uważać aby, znowu nawiązując do języka marketingowego, grupa targetowa nie zaczęła ich ignorować (chyba, że w Ameryce tzw. 16-49 pozwolą dalej sobą pomiatać).
Szkoda, zostały zakończone dwa seriale, które lubiłem (choć zdecydowanie większym sentymentem darzę jednak Dead Zone). Szkoda, tym większa, że oba zakończyły się bez jakiejś sensownej konkluzji (tu z kolei mam większe pretensje do producentów za 4400). Rozumiem, że serial jest towarem, ale w marketingu o ile się nie mylę istnieje pojęcie budowy marki produktu, a powyższe podejście temu raczej nie służy. Stacje telewizyjne, powinny zacząć uważać aby, znowu nawiązując do języka marketingowego, grupa targetowa nie zaczęła ich ignorować (chyba, że w Ameryce tzw. 16-49 pozwolą dalej sobą pomiatać).
Aye pisze:Szkoda, zostały zakończone dwa seriale, które lubiłem (choć zdecydowanie większym sentymentem darzę jednak Dead Zone). Szkoda, tym większa, że oba zakończyły się bez jakiejś sensownej konkluzji (tu z kolei mam większe pretensje do producentów za 4400).
Tutaj masz rację - Praktycznie serial Dead Zone zapoczątkował istnienie serwisu (vel sg-1) dlatego darzę go specjalną sympatią jednak ostani sezon (6) mnie zawidł - zamiast zakończyć historię jak w filmie pełnometrażowym albo pociągnąć niesamowicie ciekawą historię Stilsona (wybaczcie jak przekręciłem nazwisko-dawno nie oglądałem) z nuklearną zagładą świata producenci zdecydowali się na zlekceważenie widza racząc nas kolejnymi, mało-globalnymi "historyjkami".
Dobrze się więc stało że ktoś w końcu powiedział STOP gdyż w przeciwnym wypadku sezon 7 byby odobny do 6 - ot kolejne sprawy... - bez zakończenia serialu...
kosteq7 pisze:To moze XvidASD wreszcie powie jak konczy sie cala historia Johnego Smitha bo kilka razy o tym wspominal
Naprawdęnikt nie oglądał pełnometrażowego filmu, gdzie Johnny bawił sięw snajpera??
[quote="Aye"]Szkoda, zostały zakończone dwa seriale, które lubiłem (choć zdecydowanie większym sentymentem darzę jednak Dead Zone). Szkoda, tym większa, że oba zakończyły się bez jakiejś sensownej konkluzji (tu z kolei mam większe pretensje do producentów za 4400).[/quote]
Tutaj masz rację - Praktycznie serial Dead Zone zapoczątkował istnienie serwisu (vel sg-1) dlatego darzę go specjalną sympatią jednak ostani sezon (6) mnie zawidł - zamiast zakończyć historię jak w filmie pełnometrażowym albo pociągnąć niesamowicie ciekawą historię Stilsona (wybaczcie jak przekręciłem nazwisko-dawno nie oglądałem) z nuklearną zagładą świata producenci zdecydowali się na zlekceważenie widza racząc nas kolejnymi, mało-globalnymi "historyjkami".
Dobrze się więc stało że ktoś w końcu powiedział STOP gdyż w przeciwnym wypadku sezon 7 byby odobny do 6 - ot kolejne sprawy... - bez zakończenia serialu...
[quote="kosteq7"]To moze XvidASD wreszcie powie jak konczy sie cala historia Johnego Smitha bo kilka razy o tym wspominal [/quote]
Naprawdęnikt nie oglądał pełnometrażowego filmu, gdzie Johnny bawił sięw snajpera?? :P
dla mnie to troche smutne ale zgadzam sie z przedmowcami ze Dead Zone troche ostatnio podupadlo...sezon 6 przestalem ogladac po 2 odcinku bo to co sie w nich dzialo poprostu mnie zniesmaczylo...ratowac kogos przez 5 sezonow a potem dac mu zginac...gdzie tu jakis sens ??? serial mial ogromny potencjal ale zostal on zmarnowany...
dla mnie to troche smutne ale zgadzam sie z przedmowcami ze Dead Zone troche ostatnio podupadlo...sezon 6 przestalem ogladac po 2 odcinku bo to co sie w nich dzialo poprostu mnie zniesmaczylo...ratowac kogos przez 5 sezonow a potem dac mu zginac...gdzie tu jakis sens ??? serial mial ogromny potencjal ale zostal on zmarnowany...
Z uwagi na to, iż pierwszy sezon w wersji (XviD asd) jest nieosiągalny to wstawiam go ponownie. Jest zatem szansa aby Ci co dopiero zaczynają przygodę z tym serialem zaczęli go od początku.
Zapraszam
Z uwagi na to, iż pierwszy sezon w wersji (XviD asd) jest nieosiągalny to wstawiam go ponownie. Jest zatem szansa aby Ci co dopiero zaczynają przygodę z tym serialem zaczęli go od początku. Zapraszam [url=http://www.bitenova.nl/tt/lll5t][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
fluid pisze:
Kod:
Category
TV Shows
SubCategory
'Allo 'Allo!
Musiałem przekręcić niechcący kołeczkiem na myszce :mrgreen:, miało być "Other". Myślę, że zainteresowani będą wiedzieć o co biega
Moim pierwszym zamiarem było wstawienie tylko pierwszego sezonu, ktry był nieosiągalny w necie. Czyżby jeszcze był problem z pobraniem jakiegoś sezonu? Dajcie znać to jak będzie zapotrzebowanie, to postaram się coś temu zaradzić. Wiem tylko, że była prośba o 1 sezon.
[quote="fluid"] Kod: Category TV Shows SubCategory 'Allo 'Allo! [/quote]
Musiałem przekręcić niechcący kołeczkiem na myszce :mrgreen:, miało być "Other". Myślę, że zainteresowani będą wiedzieć o co biega :wink: Moim pierwszym zamiarem było wstawienie tylko pierwszego sezonu, ktry był nieosiągalny w necie. Czyżby jeszcze był problem z pobraniem jakiegoś sezonu? Dajcie znać to jak będzie zapotrzebowanie, to postaram się coś temu zaradzić. Wiem tylko, że była prośba o 1 sezon.
An25driu pisze:Z uwagi na to, iż pierwszy sezon w wersji (XviD asd) jest nieosiągalny to wstawiam go ponownie. Jest zatem szansa aby Ci co dopiero zaczynają przygodę z tym serialem zaczęli go od początku.
Zapraszam
Big thx naprawde wielkie dzięki prosiłem prosiłem i uprosiłem!
[quote="An25driu"]Z uwagi na to, iż pierwszy sezon w wersji (XviD asd) jest nieosiągalny to wstawiam go ponownie. Jest zatem szansa aby Ci co dopiero zaczynają przygodę z tym serialem zaczęli go od początku. Zapraszam [url=http://www.bitenova.nl/tt/lll5t][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url][/quote]
Big thx naprawde wielkie dzięki prosiłem prosiłem i uprosiłem!
O widzę, że znalazł się reseed Również bardzo się cieszę, bowiem od zawsze chciałem ściągnąć ten serial w asd, tylko nigdy nie mogłem, bowiem pierwszy sezon leżał, a drugi za to był rozwalony kompletnie
O widzę, że znalazł się reseed :) Również bardzo się cieszę, bowiem od zawsze chciałem ściągnąć ten serial w asd, tylko nigdy nie mogłem, bowiem pierwszy sezon leżał, a drugi za to był rozwalony kompletnie ;)