Dobra, to ja też się dołączę do konciku zażaleń otóż problem jest następujący, w szukajce podczas wybierania danego działu nie wyświetla nazwy działu Up/Down
Dobra, to ja też się dołączę do konciku zażaleń :D otóż problem jest następujący, w szukajce podczas wybierania danego działu nie wyświetla nazwy działu Up/Down :D
xvidasd pisze:może więc wszystkie górne ikonki przenieść na prawo?
Nieeeeeee! Z tego co rozumiem w wyniku tej operacji część główna forum zostanie "zgnieciona" żeby zrobić miejsce dla ikon w wyniku czego z głównego forum zrobi się takie niesymetryczne nie wiadomo co. Fakt że ma to dotyczyć tylko strony głównej IMO jeszcze pogłębi chaos bo użytkownicy będą widzieć co chwila to węższą to szerszą wersję forum. Dwoma słowami: not cool
[quote="xvidasd"]może więc wszystkie górne ikonki przenieść na prawo?[/quote]
Nieeeeeee! Z tego co rozumiem w wyniku tej operacji część główna forum zostanie "zgnieciona" żeby zrobić miejsce dla ikon w wyniku czego z głównego forum zrobi się takie niesymetryczne nie wiadomo co. Fakt że ma to dotyczyć tylko strony głównej IMO jeszcze pogłębi chaos bo użytkownicy będą widzieć co chwila to węższą to szerszą wersję forum. Dwoma słowami: not cool [img]http://tvshows.i365.pl/upload_files//023(201001111753).JPG[/img]
Nie, żadnego przenoszenia tych przycisków z góry, jest super tak jak jest.
Jeśli coś można zrobić to poszerzyć forum, obecnie zajmuje u mnie (monitor 19' w proporcjach 5:4 rozdzielczości 1280*1024, a więc NIE panorama) 80% szerokości, na panoramie pewnie nie wygląda to za ciekawie, można trochę poszerzyć, umówmy się, czasy rozdzielczości 800*600 już dawno minęły. Ale wcześniej zalecałbym po testowanie tego, bo sam nie wiem jak taka szersza strona będzie wyglądać
Nie, żadnego przenoszenia tych przycisków z góry, jest super tak jak jest. Jeśli coś można zrobić to poszerzyć forum, obecnie zajmuje u mnie (monitor 19' w proporcjach 5:4 rozdzielczości 1280*1024, a więc NIE panorama) 80% szerokości, na panoramie pewnie nie wygląda to za ciekawie, można trochę poszerzyć, umówmy się, czasy rozdzielczości 800*600 już dawno minęły. Ale wcześniej zalecałbym po testowanie tego, bo sam nie wiem jak taka szersza strona będzie wyglądać :-)
Ja też jestem za poszerzaniem, nigdy nie mogłem zrozumieć, dlaczego w dobie monitorów panoramicznych marnuje się tyle bocznej przestrzeni A i na normalnym ekranie też lepiej wygląda trochę bardziej szersze, niż dłuższe.
Ja też jestem za poszerzaniem, nigdy nie mogłem zrozumieć, dlaczego w dobie monitorów panoramicznych marnuje się tyle bocznej przestrzeni :) A i na normalnym ekranie też lepiej wygląda trochę bardziej szersze, niż dłuższe.
Tylko ja mam takie wrażenie czy teraz ikony na górze wyglądają teraz jakby były w nieco "przypadkowych" miejscach. Może przesunąć ikonki RSS całkiem na lewo, dać wszystkie buttony w jednej linii a na końcu kalendarz. a dalej można zainwestować w jakąś większa reklamę.
Tylko ja mam takie wrażenie czy teraz ikony na górze wyglądają teraz jakby były w nieco "przypadkowych" miejscach. Może przesunąć ikonki RSS całkiem na lewo, dać wszystkie buttony w jednej linii a na końcu kalendarz. a dalej można zainwestować w jakąś większa reklamę. ;)
Trochę uporządkowałem ten bałagan. To przez kalendarz bo raz będzie długi a raz nie dlatego chciałem go gdzieś z boku...
Ale myślę, że w obecnym miejscu nie powinien przeszkadzać.
Trochę uporządkowałem ten bałagan. To przez kalendarz bo raz będzie długi a raz nie dlatego chciałem go gdzieś z boku... Ale myślę, że w obecnym miejscu nie powinien przeszkadzać.